Türkiye’de Volkswagen Golf Satılıyor mu? Satılmıyor mu? Bu Reklam Kafamı Çok Karıştırdı!

Volkswagen Golf Ne Zaman Gelecek?
Volkswagen Golf Ne Zaman Gelecek?

Volkswagen Golf Ne Zaman Satılacak, Volkswagen Golf 8, 2020 Golf 8, Yeni Golf 8, 2020 VW Golf 8, Yeni VW Golf 8, Volkswagen Golf 8 Neler Yeni, Volkswagen Golf 8 Yorumları.

Geçtiğimiz günlerde Volkswagen Binek Genel Müdürü Gino Bottaro, Sözcü Gazetesi’nden deneyimli gazeteci Emre Özpeynirci’ye özel açıklamalar yapmıştı. Bu açıklamalar arasında Golf 8 ve Golf 7.5 ile ilgili çok önemli bilgiler ortaya çıkmıştı. Volkswagen Golf Ne Zaman Gelecek? Volkswagen Golf Ne Zaman Satılacak?

Instagram Hesabım

Volkswagen Binek Genel Müdürü Gino Bottaro, Sözcü Gazetesi’nden Emre Özpeynirci’ye yaptığı açıklamada markanın iddialı modeli Golf ile ilgili önemli açıklamalar yapmıştı. Bu açıklamaların ardından Volkswagen Golf 8’in Eylül ayında satışa sunulması bekleniyordu ancak yaşanan değişimle Kasım ayında satışa sunulacağı ortaya çıkmıştı. Ayrıca Golf 8 satışa sunulana kadar Türkiye’de Golf satılmayacağı da gündem olmuştu. Volkswagen Golf 7.5 artık üretilmediği için bu tip bir gelişme yaşanmıştı. Ancak bugün yine Sözcü Gazetesi’nde Volkswagen Golf reklamlarıyla karşılaşınca kafam çok karıştı. Google reklamı olduğunu düşündüğüm bu görüntüde Golf artık size çok yakın, size özel tekliflerimiz için formumuzu doldurun yazıyordu.

Volkswagen Nivus Coupe SUV Geliyor! 2020 Virus Latin Amerika’nın Ardından Avrupa’da da Satılacak!

Volkswagen Golf 8 Teknolojik yenilikleri neler?

Volkswagen en son piyasaya çıkardığı Golf, şu ana kadar tasarladığı en lüks Golf unvanı ile piyasaya sürdü. Dış tasarımı aşina olduğumuz bir tasarım ancak bu kompakt hatchback aracının içinde çok fonksiyonlu direksiyon kullanılarak ayarlanabilen tamamen dijital bir gösterge paneli bulunakta. Volkswagen Golf 8 Neler Yeni?

Sekizinci nesil olan yeni Golf Car2X teknolojisine sahip olan ilk Volkswagen marka araçtır. Bu teknoloji aracın 800 metre uzaklıkta bulunan diğer araçlar ile iletişim kurmasını sağlar. Bu özelliğin asıl amacı, sürücü trafikte durduğunda aracın arkadan gelen sürücüleri uyararak dikkatli olmalarını sağlamasıdır. Ayrıca bir acil durum aracı arkadan yaklaştığında Golf’ün sürücüsünü hemen uyarmasını sağlayacaktır. Tüm yeni Volkswagen modelleri gibi yeni Golf aracı da standart olarak kazaları ve çarpışmaları önlemek için yaya tanıma ve acil durum fren sistemine sahiptir. Ayrıca Yeni Golf şeritlerin net olması koşulu ile şerit tutma kontrolü özelliği de bulundurmaktadır.

Aracın içinde bulunan ayarlar, pano düzeninden ortam aydınlatmasına kadar her şey kullanıcı profili olarak özelleştirilebilir. Bu profil sürücü ile birlikte üçüncü nesil Volkswagen bilgi-eğlence sistemi ile donatılmış olan diğer araçlara da geçecek. Bu sistem ilk olarak Eylül ayında piyasaya sürülen Passat aracında kullanıldı. Aracın içindeki seçenekler arasında, head-up display ve ses sistemi ayarlarını kontrol etmeyi sağlayan dokunmatik 10 inçlik bir ekran yer alıyor. Aracın bilgi-eğlence sistemi jestlere veya sesli komutlara cevap vermektedir.

Yeni Golf, 108 beygir, 129 beygir ve 148 beygir güce sahip olan 48 voltluk hafif hibrit aktarma organları seçenekleri ile satışa sunulacak.

Volkswagen Golf Ne Zaman Gelecek?

Volkswagen Golf Ne Zaman Satılacak?

Volkswagen Golf Ne Zaman Gelecek?

REKLAM

REKLAM

REKLAM

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

OTOMOTİV GAZETE SAYFASI

ikinci el araba pazarı 2024 Mart

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba