Yeni VW Touareg Black Edition Tanıtıldı!

Volkswagen Touareg Black Edition
Volkswagen Touareg Black Edition

Volkswagen Touareg Black Edition Tanıtıldı, Yeni Touareg Donanımları, VW Touareg Yeni Donanımlar, Volkswagen Touareg Yenilendi. Volkswagen, Touareg için özel olarak tasarladığı SEL Tech ve Black Edition versiyonlarını tanıttı. İki yeni versiyonda da odaklanılan konu teknoloji oldu. Black Edition sürümünde ise teknolojinin yanı sıra tasarıma ağırlık verildi. Volkswagen Touareg Black Edition Tanıtıldı.

Araba Dergileri, Araba Dergisi, Araba Habercisi Dergisi.

Youtube.com/msemedya

[irp posts=”10435″ name=”Turkcell Dergilik’te Araba Habercisi Aralık Sayısını Okudunuz mu?”]

Aracın SEL sürümü, giriş seviyesi olan SE Trim sürümüne göre daha gelişmiş bir tasarıma sahip. Yeni Volkswagen Touareg modellerinde, 19 inç alaşım jantlar, hareket ve ses kontrolü içeren 9.2 inçlik yenilenmiş Dİscover Pro dokunmatik bilgi-eğlence sistemi yer alıyor. Ayrıca standart olarak gelen ön arka park sensörleri ve hız sabitleyici ile de dikkat çekmektedir. SEL sürümünde bulunan deri döşeme gibi lüks özelliklerin çoğu SE sürümüne eklenmedi. İsteyen müşteriler ekstra para ödeyerek bu özelliklerden faydalanabilirler.

Honda Civic Type R mı? Renault Megane RS mi?

Orta seviye SEL Tech Trim sürümü, popüler olan SEL’in karakterini yansıtıyor. Volkswagen’in ünlü Innovision kokpit sistemini, 15 inçlik ekran, elektrikli açılıp kapanabilen bagaj kapağı ve 12.3 inçlik dijital kokpit ile birleşimi bizlere muhteşem bir Volkswagen sunuyor.

3.0 litrelik V6 TDI motoruyla Black Edition 231 beygir gücüne sahip. R-Line tech şasisi üzerine inşa edilmiş olan bu araç, 21 inçlik alaşım jantlara sahiptir ve radyatör ızgarası, sunroof, tavan rayları, ayna yuvaları ve camlar olmak üzere hepsi siyah kaplama ile kaplanmıştır. Touareg’in otomatik olarak havalı süspansiyon ile yükselip alçalma işlemi Black Edition’da standart olarak bulunuyor. Bagaj kapağı için kolay bir açma işlevi ve alan görünümü ile park yardım paketinin eklenmesi yeni Black Edition sürümünü diğer sürümlere göre çok daha özel bir araç haline getirmiştir.

Fiat Professional Aralık 2019 Kampanyası Açıklandı!

Volkswagen Touareg Black Edition Tanıtıldı.

Araba Habercisi Dergisi, Araba Dergileri, Otomobil Dergileri. Otomobil Testleri, Araç Testleri, Araba Testleri. Yeni Otomobil Haberleri. Yeni Otomobil Testleri. İkinci El Otomobil Testleri.

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba