Volkswagen Yeni Passat Üretimi İçin Türkiye Yerine Slovakya’yı Seçebilir! Bu Haberler Bitmiyor!

Volkswagen Türkiye Fabrikası Haberleri.
Volkswagen Türkiye Fabrikası Haberleri.

Volkswagen Türkiye Fabrikası ile ilgili açıklamalar sürekli olarak dünya basınında yer alıyor. Volkswagen Türkiye şirketi kurulmuş olmasına rağmen bu haberler bitmiyor. Barış Pınarı Harekatı ileri sürülerek sürekli olarak bu tip haberler dünya basını tarafından yapılmaya devam ediyor. Ancak kesin olan değişmez. Volkswagen 300 bin üretim kapasitesi fabrikasını Türkiye’de Manisa’da açacak. Volkswagen Türkiye Fabrikası Haberleri.

Araba Testleri, Otomobil Testleri, Araba Habercisi Dergisi.

youtube.com/msemedya

Volkswagen Golf 8 mi? Honda Civic mi? Kazananı Her Zaman Olduğu Gibi Siz Belirlediniz!

Volkswagen Türkiye Fabrikası, Ege’da Manisa’ya kuruluyor. Bu fabrikada Yeni Volkswagen Passat ve Skoda Superb Üretimi Yapılacak. Bunun aksi bir durumun olacağını düşünmüyorum. Ancak dünya basını Barış Pınarı Harekatı’nı bahane göstererek haberler yapmayı sürdürüyor. Bunlar arasına son olarak Volkswagen Passat Üretimi İçin Türkiye Yerine Slovakya’yı Seçebilir! haberleri eklendi.

Bu haberin kaynağı olarak Almanya’nın Aşağı Saksonya Eyalet Başbakanı Stephan Weil’in açıklamaları gösterildi. Volkswagen’de yüzde 20 söz sahibi olduğu belirtilen Aşağı Saksonya Eyalet Başbakanı  Stephan Weil açıklamasında Türkiye’ye yeni fabrika kurulacak bir ülke olarak karşı olduğunu söylemiş. 300 bin üretim kapasitesi olacak olan Volkswagen Türkiye Fabrikası ile ilgili bu haberler gerçeği değiştirebilecek türden değil. Volkswagen Türkiye’yi seçti ve bu durum kesin.

[irp posts=”8166″ name=”Araba Habercisi Dergisi Ekim Sayısı Çıktı! Teknoloji Dergisi GoToTechno Hediyeli! Dergilik’te!”]

Yerli Güç TOFAŞ AR-GE 25 Yaşında! Tofaş CEO’su Cengiz Eroldu Önemli Açıklamalar Yaptı!

Volkswagen Türkiye Fabrikası Haberleri. Araba Habercisi Dergisi.

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba