İşte yeni Volvo! Volvo C40 Recharge tanıtıldı! Volvo’nun bu yeni modelinin özellikleri neler?

Volvo C40 Recharge.

İşte yeni Volvo! Volvo C40 Recharge tanıtıldı! Volvo’nun bu yeni modelinin özellikleri neler? Volvo C40 Recharge, Volvo C40 Recharge menzil, Volvo C40 Recharge teknik özellikler, 2021 Volvo C40 Recharge, Yeni Volvo C40 Recharge.

Instagram Hesabım

C40 Recharge, daha yere yakın ve daha şık bir tasarımla birlikte, bir SUV’un sağlayacağı tüm avantajları taşıyor. CMA araç platformunda üretilen C40, tarihte sadece tamamen elektrikli olarak tasarlanan ilk Volvo modeli. Önce XC40 Recharge ve şimdi de C40 Recharge’ın piyasaya sürülmesinin ardından Volvo Cars, önümüzdeki yıllarda birkaç elektrikli modeli daha piyasaya sürecek. Şirket, 2025 yılına kadar, küresel satış hacminin yüzde 50’sinin tamamen elektrikli otomobillerden ve geri kalanının ise hibrit modellerden oluşmasını hedefliyor. 2030 yılında ise satılan tüm otomobiller tamamen elektrikli olacak.

2021 yılında hangi marka kaç tane araç sattı? İşte sıralı tam listeyle markaların Ocak – Şubat toplam satışları!

C40 Recharge’ın arkası, alt tavan çizgisiyle uyumlu çarpıcı bir tasarıma sahipken, yeni ön tasarımı ise elektrikli Volvo’lar için yeni bir yüz sunuyor ve en son piksel teknolojisine sahip farlar dikkat çekiyor. C40 Recharge içeride, pek çok Volvo sürücüsünün tercih ettiği yüksek bir oturma konumu sağlarken, modele özgü bir dizi renk ve dekor seçeneği ile birlikte sunuluyor. C40 ayrıca, içerisinde hiç deri materyal olmayan ilk Volvo modeli.

C40 Recharge’da, XC40 Recharge’da olduğu gibi, Google ile ortaklaşa geliştirilen ve Android işletim sistemini temel alan, piyasadaki en iyi bilgi-eğlence sistemlerinden biri bulunuyor. Tüketicilere Google Haritalar, Google Asistan ve Google Play Store* gibi yerleşik Google uygulamaları ve hizmetleri sunuyor. C40 Recharge’da yer alan sınırsız veri özelliği, üstün bir bağlantı sağlarken, yazılım güncellemeleri de kablosuz olarak yapılabiliyor. Bu durum, C40’ın fabrikadan çıktıktan sonra da zaman içinde uzaktan yapılabilen güncellemelerle birlikte gelişmeye devam edeceği anlamına geliyor.

Tahrik sistemi, biri önde ve diğeri arka aksta olmak üzere, yaklaşık 40 dakikada yüzde 80’e kadar hızlı şarj edilebilen, 78kWh pil ile çalışan ikiz elektrik motorlarından oluşuyor*. Zaman içinde kablosuz yazılım güncellemeleriyle gelişmesi beklenen tahmini menzil ise yaklaşık 420 km.

420 kilometre menzilli C40, 402 beygir güç, 660 Nm tork üretirken, 100 km/s hıza 4.8 saniyede çıkıyor. Volvo’nun aldığı kararla aracın son hızıysa 180 km/s ile sınırlanmış durumda.

Honda Türkiye faizsiz 120 bin TL 15 ay vade kredi kampanyasını açıkladı! İşte kampanyanın detayları!

Araba Habercisi Dergisi’nin Mart 2021 sayısı çıktı. 1992 yılından beri otomotiv gazetecisi olan Murat Tosun’un yönetiminde hazırlanan dergi nerelerden okunabiliyor?

Araba Habercisi Mart 2021 Sayısını Nerelerden Okurum?

Araba Habercisi Dergisi 26. sayısıyla karşınızda. Araba Dergileri arasında 26. sayısına ulaşan Araba Habercisi Dergisi’ni nerelerde okuyabilirsiniz. Google Play ya da App Store’dan Turkcell Dergilik uygulamasını indirerek okuyabilirsiniz. Ben uygulama indirmek istemiyorum diyorsanız Turkcell Dergilik web sitesi üzerinden de okuyabilirsiniz.

Araba Habercisi Dergisi Türk Telekom Dergilik üzerinden de yayın hayatına devam ediyor. Google Play ya da App Store’dan Türk Telekom e-dergi  uygulamasını indirerek okuyabilirsiniz. Türk Telekom e-dergi iOS ve Android uygulamalarını indirerek dergiyi okuyabilirsiniz.

Araba Habercisi Dergisi Mart 2021 sayısı ayrıca Dijital basın dergilikte. 

Volvo C40 Recharge

Volvo C40 Recharge

Volvo C40 Recharge

REKLAM

REKLAM

REKLAM

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

OTOMOTİV GAZETE SAYFASI

ikinci el araba pazarı 2024 Mart

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba