Hoşça kal klasik Citroen C3! Merhaba Yeni Citroen C3! Küçük sınıf temsilcisinin tüm genleri değişti!

Yeni Citroen C3 2021.
Yeni Citroen C3 2021.

Hoşça kal klasik Citroen C3! Merhaba Yeni Citroen C3! Küçük sınıf temsilcisinin tüm genleri değişti! Yeni Citroen C3 2021.

Instagram Hesabım

Citroen, hatchback sınıfındaki modeli yeni C3’ü uluslararası stratejileri kapsamında Hindistan ve Güney Amerika pazarlarına yönelik geliştirdi. Tasarım ve geliştirme aşamasında her iki bölgedeki ekiplerle birlikte çalışılarak ortaya konulan yeni C3 aynı zamanda markanın küresel entegrasyonunda ortaya koyacağı 3 yeni model içinde ilk adımı oluşturuyor.

Yeni C3; 4 metreden kısa, çok yönlü bir hatchback olması, yerden yüksek tasarımıyla SUV esintileri taşıması, 635 mm’lik büyük tekerlekleri, 180 mm yerden yüksekliği ve üst düzey iç hacim ferahlığı sağlamasıyla her iki bölgedeki sürüş gereksinimlerini karşılıyor. Ayrıca yeni C3; hayatı kolaylaştıran akıllı telefonlara uyumlu donanımları, iç konforu, 10’dan fazla zengin renk ve kişiselleştirilebilir donanım seçenekleriyle herkese özgü ihtiyaçlara cevap verebilecek bir yapı sunuyor.

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Citroën CEO’su Vincent Cobée; “C3, dünyadaki tüm B segmenti hatchback modellerimizin ticari adı. Bu, her yerde aynı model olacağı anlamına gelmiyor. Yeni C3, Citroen kimliğini tam olarak yansıtan benzersiz bir ürün, ama aynı zamanda tasarım noktasında söz konusu ülkelerden esintiler de taşıyor ve Avrupa versiyonundan farklı” dedi. Yeni C3; Hindistan’da Citroen ürün gamını genişletmek ve başta Brezilya ile Arjantin olmak üzere markanın Güney Amerika’daki konumunu güçlendirmek amacıyla, 2022 yılının ilk yarısında ilgili pazarlarda üretilerek otomobil severlerin beğenisine sunulacak.

Elektrikli Opel Mokka’nın Türkiye’de ne zaman satışa sunulacağı Opel Türkiye tarafından açıklandı!

Yeni C3, aynı zamanda 3,98 m uzunluğu ile geniş bir yolculuk alanı sunuyor ve yer aldığı yoğun popülasyonlu ülkelerdeki beklentileri de karşılıyor. Beş kişiyi rahat ettirecek bir hacme sahip olan yeni C3, bu hacmi 2,54 metrelik dingil mesafesinin yarattığı uzun alanla destekliyor. Ön koltuklar, 1418 mm ile başarılı dirsek mesafesini ve 991 mm ile iddialı baş mesafesi sunuyor.

Arka koltuklar ise 653 mm ile sınıfının iddialı arka koltuk bacak mesafelerinden birini sağlıyor. Yeni C3’ün çok sayıdaki akıllı depolama ve saklama alanı da aracın bu rahatlık veren tasarımını pekiştiriyor. Araç, 315 litrelik bagaj özelliği başta olmak üzere segmentinin cömert saklama alanını sunuyor. 1 litrelik bir torpido gözü, önde 1 litrelik bir şişeyi diğer eşyalarla birlikte alabilen iki adet 2 litrelik kapı cebi, arkada iki adet 1 litrelik kapı cebi, iki bardaklık ve orta konsolda bir eşya gözü, ayrıca arkada akıllı telefon tutucusu olabilen iki adet bardak tutucu gibi alanlar, kabin içi pratikliği destekliyor. Citroen konforu, koltuklarının formu, genişliği, dolgu kalınlığı ve köpük seçiminde de kendini gösteriyor. Kabin içindeki bu konfor, Hindistan’da turuncu ve Latin Amerika’da mavi olan dekor rengiyle destekleniyor.

Volkswagen Taigo Almanya fiyat listesi açıklandı! Volkswagen’in Coupe SUV modeli için kaç para dediler?

Araba Habercisi Eylül 2021 Sayısını Nerelerden Okurum?

Araba Habercisi Dergisi 32. sayısıyla karşınızda. Araba Dergileri arasında 32. sayısına ulaşan Araba Habercisi Dergisi’ni nerelerde okuyabilirsiniz. Google Play ya da App Store’dan Turkcell Dergilik uygulamasını indirerek okuyabilirsiniz. Ben uygulama indirmek istemiyorum diyorsanız Turkcell Dergilik web sitesi üzerinden de okuyabilirsiniz.

Araba Habercisi Dergisi’ni Türk Telekom üzerinden okumak isteyenlerse Türk Telekom e dergi uygulamasını indirerek okuyabilir. Türk Telekom e dergi uygulaması hem App Store hem de Google Play üzerinden indirilebiliyor.

Araba Habercisi Dergisi Eylül 2021 sayısı ayrıca diğer tüm sayılarıyla birlikte Dijital basın dergilikte. 

Yeni Citroen C3 2021.

Yeni Citroen C3 2021.

Yeni Citroen C3 2021.

REKLAM

REKLAM

REKLAM

Chery Subat 2024 Araba Habercisi

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

OTOMOTİV GAZETE SAYFASI

Yeni Skoda Modelleri 2024 0 km

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba