Citroen Yeni C3’ün fiyatı açıklandı: 14.900 Euro! Yeni Citroen C3’ün elektrikli ve benzinlisi kaç para olur?

Yeni Citroen C3 Fiyat Listesi.
Yeni Citroen C3 Fiyat Listesi.

Citroen Yeni C3’ün fiyatı açıklandı: 14.900 Euro! Yeni Citroen C3’ün elektrikli ve benzinlisi kaç para olur? Yeni Citroen C3 Fiyat Listesi.

0 KM OTOMOBİL FİYAT LİSTELERİ KARIŞACAK

Stellantis Grubu’nun önemli oyuncularından biri olan Citroen grup içinde artık farklı bir role sahip: Daha uygun fiyatlı araçlar üreterek, bunları satmak. Bunun için en önemli adım geçtiğimiz aylarda Elektrikli Yeni Citroen C3 modelinin gösterilmesiyle birlikte ortaya çıkmıştı. Citroen markası 23 bin Euro’dan elektrikli C3 modelini satışa sundu. Bu model Türkiye’de satışa sunulduğu zaman o zamanın kuru ne olur bilmiyorum ama en ucuz 0 km otomobil seçeneklerinden biri olacak. Bugün gelse kaç para olur diye merak edenler olursa 900 bin TL başlangıç fiyatlı olacağını görüyorum. Elektrikli seçeneğinde böyle bir fiyatla karşımıza çıkan Yeni Citroen aracın içten yanmalı motor seçeneklerinde piyasada ses getiren bir fiyat açıkladı: 14.990 Euro.

Bu fiyatı daha iyi anlamak için bir örnek vermem gerekiyor: Dacia Sandero Stepway’in Fransa başlangıç fiyatı 15.200 Euro. Bu modelden bile uygun fiyatlı bir otomobili satışa sundular. Dediğim gibi Citroen değişti ve 0 km otomobil fiyatlarını hem elektrikte hem de içten yanmalı seçeneklerde ucuzlatıyor. Bu araçta yer alan motor seçeneği 100 HP güç, 205 Nm tork üretiyor, manuel şanzımanla satışa sunuluyor. Karma tüketimde açıklanan veriyse 5.6 litre. Yeni Citroen C3 iki farklı donanım paketiyle satışa sunuluyor: You ve Max. Bizde de bu paketlerle satışa sunulursa karşımıza çıkacak tablo bu şekilde.

320 km menzilli e-C3 modelini Türkiye’de 2024’ün ikinci yarısından itibaren, rekabetçi fiyatlardan sunmayı planlayan Türkiye yönetimi, tamamen elektrikli ulaşımı herkes için erişilebilir kılacak. Elektrikli C3’e ek olarak, Yeni C3’ün 1.2 PureTech 100 HP 6 ileri manuel ve 1.2 PureTech 100 HP eDCT6 MHEV versiyonlarının da eş zamanlı olarak Türkiye’de satışa sunulacak. Citroen Türkiye tam satış adetlerini açıklamamış olmasa bile bu aracın yarısını elektrikli yarısını da benzin motorlu satmayı planlıyor. Umarım 100 HP manuel seçeneği YOU paketle getirirler. Bugün gelse elektrikli kardeşi gibi 900 bin TL’ye satılan bir otomobil olur. Ama geldiğinde durum ne olur bilemiyorum.

Opel Frontera Türkiye’de ne zaman satılacak? Crossland’in yerini alacak dünyaya Türkiye’de tanıtılacak!

Yeni Citroen C3 Fiyat Listesi.

Yeni Citroen C3 Fiyat Listesi

Yeni Citroen C3 Fiyat Listesi.

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba