Chery hem lüks hem de ekonomik SUV modellerini satışa sunmaya hazırlanıyor! Artık gün sayıyorlar!

Chery Tiggo 4 Jaecoo 7 2024.
Chery Tiggo 4 Jaecoo 7 2024.

Chery hem lüks hem de ekonomik SUV modellerini satışa sunmaya hazırlanıyor! Artık gün sayıyorlar! Chery Tiggo 4 Jaecoo 7 2024.

0 KM OTOMOBİL FİYAT LİSTELERİ KARIŞACAK

Fiyat performans konusunu her zaman konuşuyoruz. Chery modelleri bu konuda gerçekten de inanılmaz işler başardı. Türkiye’de 0 km otomobil dendiği zaman en çok konuşulan markalardan biri olan Chery, piyasanın dengesini bozdu. Haziran ayında satışa sunulacak 2024 Chery Tiggo 4 Pro, yılın son çeyreğinde satışa sunulacak Chery Arrizzo 8 ve SUV modellere gelecek olan şarj edilebilir hibrit PHEV modellerde daha da yüksek satış rakamlarına ulaşmaları kesin gibi görünüyor. Bu arada Chery’nin JAECOO isimli markasını yılın ikinci çeyreğinde satışa sunacağı da açıklandı. Chery, 2023 yılının 10 ayında 40 bin 590 adet otomobil satışı gerçekleştirmiş. 2024 yılının geride bıraktığımız 3 ayında da 15.467 adet otomobil satmış. Toplamda 56.057 adet otomobil satmayı başarmışlar. Türkiye’de yeni satışa sunulan bir marka olmalarına rağmen 0 km otomobil satışında ilk 3 sırayı zorluyorlar.

TIGGO 4 PRO ve JAECOO 7 satış tarihi açıklandı

Chery Türkiye yönetimi bugün JAECOO 7 isimli modellerini ne zaman satacaklarını resmen açıkladı: “JAECOO 7, planlara göre resmi olarak yılın ikinci yarısında Türkiye pazarına girecek. Böylece JAECOO 7, Türk kullanıcılara daha kişiselleştirilmiş seçenekler sunarken, iddialı performansıyla Türkiye off-road SUV pazarında yeni bir trende öncülük edecek.” Bu okuduklarınız marka tarafından yapılan resmi açıklama. Bu modelin Mayıs ayında Türkiye yollarına çıkması bekleniyor. Chery’nin en çok merak edilen modeli olan Tiggo 4 Pro için de beklenen resmi açıklama Haziran ayında satışa sunuyoruz açıklamasıyla geldi: “Chery, Türkiye’deki ürün gamını genişletiyor. Markanın, pazara sunulmasıyla birlikte çok büyük ilgi uyandırması beklenen yeni SUV modeli TIGGO 4 PRO, Chery’nin daha geniş pazarlara ulaşma hedefini yansıtan en güncel modeli olarak öne çıkıyor.” Bunlar Chery Türkiye resmi açıklamalarıdır!

Citroen Yeni C3’ün fiyatı açıklandı: 14.900 Euro! Yeni Citroen C3’ün elektrikli ve benzinlisi kaç para olur?

Chery Tiggo 4 Jaecoo 7 2024.

Chery Tiggo 4 Jaecoo 7 2024.

Chery Tiggo 4 Jaecoo 7 2024.

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba