Opel Frontera Türkiye’de ne zaman satılacak? Crossland’in yerini alacak dünyaya Türkiye’de tanıtılacak!

Opel Frontera Ne Zaman Satılacak

Opel Frontera Türkiye’de ne zaman satılacak? Crossland’in yerini alacak dünyaya Türkiye’de tanıtılacak! Opel Frontera Ne Zaman Satılacak?

0 KM OTOMOBİL FİYAT LİSTELERİ KARIŞACAK

Yeni Opel “Şimşek” logosu, seri üretimdeki bir modelde ilk kez kullanılıyor ve Opel Vizör isimli ön panelin merkezinde yerini alıyor. Frontera’nın ön kısmına başarılı bir kimlik kazandıran siyah “Vizör”, otomatik uzun far özellikli Eco LED farlar ve merkezdeki “Şimşek” logosu ile kesintisiz şekilde bütünleşiyor. Alttaki ikizkenar soğutma açıklığıyla desteklenen Vizor, otomobilin sağlam ve dayanıklı duruşunu öne çıkarıyor. Opel’in ünlü “kanat imzası”, gövde rengindeki ek kısımlarla ayrılan üç aydınlatma bloğuna sahip modern görünümüyle dikkat çekiyor.

OPEL FRONTERA 2024 İÇ MEKAN ÖZELLİKLERİ

Modern görünüm ve hissiyat, akıllı tasarımın pratiklikle buluştuğu iç mekan tasarımında da devam ediyor. Gösterge paneli ve kapılardaki dekor detayı, kabini görsel açıdan daha da ferah hale getiriyor. Ayrıca, iki adet 10 inçlik ekrana sahip yeni nesil bilgi-eğlence sistemiyle sunulan Opel’e özgü, tamamen dijital Pure Panel kokpit ile birlikte cesur ve şık bir görünüme kavuşan yeni direksiyon, göz alıcı bir yapıya sahip. Opel, yeni Frontera’da minimum dikkat dağınıklığıyla maksimum konfor felsefesini tutarlı bir şekilde yansıtıyor. Tüm bu yeniliklerin yanında yeni Frontera’da Opel yine koltuk yeniliklerini geniş bir müşteri yelpazesine sunuyor. Ön koltuklarda bulunan omurilik üzerindeki baskıyı alan patentli Intelli-Seat özelliği, otobanlardaki uzun yolculuklarda dahi başarılı bir konfor sağlıyor deniliyor. Koltuklar, çok sayıda detayın yer aldığı tasarımın yanı sıra kontrast oluşturan renkteki dikişleriyle de beğeni kazanıyor. Bu koltukların kumaşları tamamen sürdürülebilir nitelikteki geri dönüştürülmüş malzeme seçeneğiyle de sunuluyor.

Opel Frontera Ne Zaman Satılacak

Yeni Frontera, yükleme kapasitesiyle de oldukça etkileyici bir araç olduğunu gösteriyor. Otomobilin arka koltukları dik haldeyken 460 litrenin üzerinde olan bagaj hacmi, koltuklar katlandığında 1.600 litreye kadar yükseliyor. Diğer taraftan 40/60 oranında bölünebilir arka koltuklar sayesinde daha fazla çok yönlülük sağlanıyor ve ikinci kademe yükleme zemini standart olarak sunuluyor. Ayrıca, yola çıkarken yanlarına daha da fazla bagaj alması gereken veya 200 kilogramı aşan tavan yükünden tamamen faydalanmak isteyen müşteriler, fonksiyonel tavan raylarını tercih edebiliyor.

OPEL FRONTERA 2024 MOTOR SEÇENEKLERİ

Yenilikçi ve dikkat çekici tasarımı ile akıllı ve eğlenceli çözümlerinin yanı sıra elektrikli veya hibrit güç ünitesiyle yollara çıkacak olan yeni Opel Frontera, Alman markanın elektrifikasyon iddiasında ne kadar ciddi olduğunu ve çok farklı türde müşterilerin gereksinimlerine ne denli bir cevap verdiğini bir kez daha gösteriyor. Araçta yer alan motor seçenekleri Stellantis Grubu modellerinde karşımıza çıkan seçenekler olacak. Yani 1.2 lt Puretech motor ve yeni hibrit sistemli motor seçenekleri araçta olacak. Ancak elektrikli seçeneğin menzili hakkında açıklanacak bilgiyi gerçekten merak ediyorum. Bu yeni modelin dünya tanıtımı Mayıs ortasında İstanbul’da yapılacak. Bu tanıtımın ardından Haziran başında araç Türkiye’de satışa sunulacak.

Volkswagen ID7 yüzde 10 ÖTV diliminde olursa kaç paraya satışa sunulur? O fiyat tahminini yazdım!

Opel Frontera Ne Zaman Satılacak?

Opel Frontera Ne Zaman Satılacak

Opel Frontera Ne Zaman Satılacak?

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba