Yeni Hyundai i10 Türkiye’de 12 Mart’ta Tanıtılıyor

Hyundai i10 Ne Zaman Satılacak
Hyundai i10 Ne Zaman Satılacak

Yeni i10, 2020 i10, Yeni Hyundai i10, 2020 Hyundai i10, Hyundai i10 Ne Zaman Gelecek, Hyundai i10 Ne Zaman Satılacak?

Çift tavan renk kombinasyonları dahil, toplam 17 farklı renk seçeneğiyle üretimine başlanan Yeni Hyundai i10, yılın ilk çeyreğinde Türkiye ve Avrupa’da satışa sunulacak. Yerli Üretim modellerden olan Hyundai i10’un Türkiye’deki tanıtımı 12 Mart’ta yapılacak. Hyundai i10 Ne Zaman Satılacak?

Youtube Kanalımız

[irp posts=”13468″ name=”Araba Habercisi Dergisi Şubat 2020 Sayısı Çıktı!”]

Hyundai i10’un üçüncü nesli olacak bu araç, dış iç tasarım, ekipman ve sürüş dinamiğinde önemli geliştirmeler ile geliyor. Tamamen yepyeni bir araç olan i10 modeli birçok teknolojiye, segment lideri bağlantı ve güvenlik özelliklerine sahiptir. Yeni Hyundai i10, Hyundai Türkiye Fabrikası’nda üretilen yerli üretim araçlardan biri. Yeni Hyundai i10 Fiyatları Açıklandı.

Aracın dış tasarımı önceki nesline göre geliştirildi. Yumuşak yüzeyleri ve keskin çizgileri sayesinde araç çok şık görünüyor. Önceki nesli ile karşılaştırıldığında, yeni Hyundai i10 diğer nesline göre 20 mm alçaltılmış tavana, 20 mm daha geniş gövde uzunluğuna ve 40 mm arttırılmış dingil mesafesine sahiptir.

Ferrari Roma Aston Martin Katili Olarak mı Doğdu?

67 beygirlik güce ve 5 ileri manuel şanzımana sahip olan yeni i10 SE aracı aynı zamanda standart olarak, 3.8 inçlik DAB radyo ekranına, bluetooth özelliğine, elektrikli camlara, deri direksiyon simidine ve elektrikli seyir kontrolüne sahiptir. Standart güvenlik ekipmanları arasında, şerit takip sistemi, Sürücü Dikkat Uyarısı, Uzun Far desteği ve eCall bulunur. eCall, ciddi bir kaza olduğunda acil durum servislerini hemen arayarak acil müdahale sağlar.

Yeni Vantage Roadster’ın Türkiye Fiyatı 425 Bin Euro’dan başlıyor!

Yeni Hyundai i10 Apple CarPlay ve Android Auto Bağlantı Seçenekleri Sunuyor

Gelişmiş bağlantı ve kalite arayan müşteriler i10 SE Connect’i seçebilirler. SE Connect’in özellikleri arasında 15 inçlik alaşım jantlar, 8 inçlik dokunmatik ekran, arka görüş kamerası, Apple CarPlay ve Android Auto bulunur. Yeni i10 Connect ayrıca isteğe bağlı olarak 84 beygirlik dört silindirli motorla da sunuluyor. Her iki motor seçeneği de 5 ileri manuel veya 5 ileri otomatik şanzıman ile sunuluyor.

67 beygirlik 5 ileri şanzımana sahip i10 Premium, 16 inçlik alaşım jantlar, LED gündüz sürüş ve sis farlarıyla birlikte sunuluyor. Isıtmalı ön koltuklara ve direksiyona sahip olan Premium, ayrıca benzersiz iç tasarımı ile göz kamaştırıyor. Hyundai, i10 Premium aracını seçen müşteriler için kablosuz şarj desteği, Bluelink telematik sistemiyle 8 inçlik dokunmatik ekran sunar.

Hyundai i10’un Avrupa satış fiyatı 14.600 Euro olarak belirlendi. Henüz Türkiye fiyatı açıklanmazken, güncel i10 fiyatları oldukça indirimli bir şekilde sunuluyor.

Makyajlı Opel Astra’nın motor seçenekleri neler?

Hyundai i10 Ne Zaman Satılacak?

REKLAM

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba