Yeni Maserati GranTurismo Elektrikli Oluyor.

Yeni Maserati GranTurismo Elektrikli Oluyor.
Yeni Maserati GranTurismo Elektrikli Oluyor.

Yeni Maserati GranTurismo Elektrikli Oluyor, Elektrikli Maserati Modelleri, Maserati Elektrikli Modeller Geliyor, Maserati Artık Elektrikli Üretecek. FCA’nın  5 milyar Euro’luk İtalya yatırımının açıklanmasının ardından Maserati, üretim, elektrifikasyon ve otonom sürüş teknolojileri için olan planını açıkladı. Maserati’nin yeni modellerinin tümü İtalya’da üretilecek. Ayrıca bu araçlarda yüksek performanslı hibrit ve elektrikli motorlar kullanılacak. Maserati’nin tüm elektrikli modelleri, tüm dünyada takdir toplayan sürüş dinamiklerini ve yeni nesil aküsünü birleştirerek bizlere benzersiz sürüş modları, uzun menzilli yol ve hızlı şarj imkanı sağlıyor. Yeni Maserati GranTurismo Elektrikli Oluyor.

Yeni Skoda Octavia Ne Zaman Satılacak? Küçük Hacimli Dizel Otomatik Seçeneği Olacak mı?

Araba Habercisi Dergisi, Araba Testleri, Araç Testleri, Otomobil Testleri.

youtube.com/msemedya

Maserati’nin bu yolda attığı en önemli adımlardan biri de otonom sürüş teknolojisidir.  Maserati, 2020 yılında Ghibli aracını piyasaya sürerek ilk hibrit aracını kullanıma sunmaya hazırlanıyor. Tamamen yenilenen Maserati, teknoloji ile donatılmış ve Maserati’nin karakterini yansıtan bir spor araba olacak. Yeni modelin elektrikli aktarma organları Maserati’nin Modena fabrikasında üretilecek.

[irp posts=”10435″ name=”Turkcell Dergilik’te Araba Habercisi Aralık Sayısını Okudunuz mu?”]

Range Rover Velar R-Dynamic Black Tanıtıldı.

Maserati’nin yeni planı, Cassino fabrikasında üreteceği yeni aracının yenilikçi teknolojileri ve göze çarpan tasarımı sayesinde marka için öncü bir rol oynamasıdır. 2020 yılının sonlarına doğru açılması planlanan yeni fabrikanın inşası için 800 milyon Euro’luk bir bütçe ayrıldı. Bu fabrikanın ilk modellerinin 2021 yılına kadar piyasaya sürülmesi bekleniyor.

Yıllarca süren başarılardan sonra, GranTurismo ve GranCabrio, markayı temsil etmeye devam ediyor. Bu efsane modeller Maserati için tam elektrikli otomobil döneminin müjdesini veriyorlar. Tamamen yeni olan GranTurismo ve GranCabrio, FCA’nın 800 milyon Euro yatırım yaptığı Torino fabrikasında üretilecek.

Amiral Gemilerinin Şampiyonunu En Büyük Otorite Seçti!

Çeşitli yenilikleri piyasaya sunmasıyla birlikte Maserati, üretim açısından İtalya’nın önemini vurguluyor özellikle de markaya ev sahipliği eden Modena şehrinin önemini arttırıyor. Son olarak Maserati, benzersizlik ve kusursuzluk isteyen müşterileri için tamamen yeni bir sistem geliştiriyor. Maserati, Modena fabrikasında özel bir kişiselleştirme atölyesi oluşturacak.

Yeni Maserati GranTurismo Elektrikli Oluyor.

Yeni Mercedes Benz GLA Sanal Olarak Tanıtılacak!

REKLAM

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba