Yeni Mercedes Benz E Serisi Satışa Sunuldu! Yeni Mercedes Benz E Serisi Fiyat Listesi Nasıl?

Yeni Mercedes E Serisi Fiyatı.
Yeni Mercedes E Serisi Fiyatı.

Yeni Mercedes E Serisi Fiyatı, Yeni Mercedes E Serisi Fiyatları, Yeni Mercedes E Serisi Yorumları, Yeni Mercedes E Serisi özellikleri.

Yeni Mercedes-Benz E-Serisi Satışa Sunuldu! Yeni Mercedes-Benz E-Serisi Fiyat Listesi Nasıl? Yeni Mercedes E Serisi Fiyatı. Yeni Mercedes E Serisi Fiyatları.

Instagram Hesabım

Yeni Mercedes-Benz E-Serisi Sedan, kapsamlı bir şekilde güncellenen ürün ailesinin ilk temsilcisi olarak, zekası ve yenilenen dinamik görünümüyle öne çıkıyor. Yeni E-Serisi Sedan, E 200 d, E 220 d 4MATIC ve E 63 S 4MATIC+ motor seçenekleri ve Edition 1 paketiyle 754.500 TL’den başlayan fiyatlarla Türkiye’de satışa sunuldu.

Mercedes-Benz Otomotiv İcra Kurulu ve Otomobil Grubu Başkanı Şükrü Bekdikhan, “‘Markanın Kalbi’ olarak da kabul edilen ve Türkiye’de büyük ilgiyle karşılanan E-Serisi Sedan, Mercedes-Benz tarihinin en yüksek satış adedine ulaşan modeli olarak öne çıkıyor. E-Serisi Sedan ile tüm dünyada yakalanan bu başarıyı, Türkiye’de de önceki yıllarda olduğu gibi sürdürmeyi hedefliyoruz. Yeni E-Serisi ile otomobil zekâsı artık daha heyecan verici ve dinamik hale geliyor.” dedi.

Dacia Duster Ağustos 2020 Fiyat Listesi Nasıl? Dacia Duster Türkiye’de Kaç Tane Satıyor?

Yüksek verimlilik seviyesi: 1.6 litre hacimli E 200 d

Yüksek verimlilik seviyesine, düşük emisyona ve yüksek güç üretimine sahip motorların güç yelpazesi 118 ile 450 kW (160 ile 612 BG) arasında değişiyor. Türkiye’ye ilk aşamada 1.6 lt 160 BG’lik E 200 d, 2.0 lt 194 BG’lik E 220 d 4MATIC ve 4.0 lt 612 BG’lik E 63 S 4MATIC+ motor seçenekleri ithal edilirken, diğer tüm motor seçenekleri kişiye özel olarak sipariş edilebiliyor.
9G-TRONIC otomatik şanzıman da geliştirildi ve elektromotor, güç elektroniği ve şanzıman soğutucusu şanzımana veya şanzımanın içine taşındı. Daha önce kullanılan hat ve kablolar ortadan kalkarken, alan ve ağırlık avantajı elde ediliyor. Böylece şanzıman farklı içten yanmalı motorlarla birlikte kullanılabiliyor. Ayrıca şanzımanın verimliliği de artırıldı. Bunun dışında elektrik yardımcılı yağ pompası ile optimize edilen etkileşim, mekanik pompanın iletim oranını yüzde 30 oranında azalttı. Ayrıca, çok çekirdekli işlemciye, yeni yapı ve montaj teknolojisine sahip yeni nesil tam entegre bir şanzıman kontrol ünitesi kullanıyor. Artan bilgi işlem gücüne ek olarak, elektrikli arabirimlerinin sayısı önemli ölçüde azaltıldı ve iletim kontrolünün ağırlığı yüzde 30 düşürüldü.

Opel Türkiye Ağustos’un Kalan Günlerinde Geçerli Olacak Kampanyasını Duyurdu! Sıfır Faiz Var mı?

Yeni Mercedes Benz E Serisi Fiyat Listesi Nasıl?

Yeni Mercedes E Serisi Fiyatı.

YENİ MERCEDES E SERİSİ FİYAT LİSTESİ
ModelDonanımFiyat
Yeni E 200 dEdition 1 Exclusive754.500 TL
Yeni E 200 dEdition 1 AMG764.500 TL
Yeni E 220 d 4MATICEdition 1 Exclusive1.039.500 TL
Yeni E 220 d 4MATICEdition 1 AMG1.053.000 TL

Yeni Mercedes E Serisi Fiyatı.

Yeni Mercedes E Serisi Fiyatı

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba