Yeni Nissan Sentra’nın Özellikleri Neler?

2020 Nissan Sentra, Yeni Nissan Sentra Tanıtıldı. İddialı sedan yeni dinamik tasarımıyla satılacağı her pazarda ön plana çıkar. Ülkemize uygun motor seçeneğiyle satışa sunulabilse Nissan Türkiye’yi SUV Markası imajından rahatlıkla kurtarır. Yeni Nissan Sentra Özellikleri Neler?

Araba Dergisi, Araba Dergileri, Otomobil Dergisi.

youtube.com/msemedya

Yeni Nissan Sentra’yı ilk gördüğüm anda keşke Türkiye’de de satılsa diye geçti. İddialı tasarımı ve dinamik formuyla tam ülkemiz için üretilmiş bir model. Kompakt Sedan sınıfında dengeleri değiştirebilecek kabiliyeti bile sahip olarak görüyorum. Elbette bunun için ülkemiz vergilendirme sistemine uygun bir motor seçeneğine sahip olması gerek. Bunun çok zor bir konu olmadığını iddialı olacağı pazarlarda motor seçeneklerinin değişim gösterebileceğini yakından biliyorum.

[irp posts=”9962″ name=”Araba Habercisi Dergisi Aralık 2019 Sayısı Çıktı!”]

Yeni Nissan Sentra Özellikleri Neler?

Nissan 2019 Los Angeles Otomobil Fuarı’nda yepyeni 2020 Sentra’yı tanıttı. En Çok Satan Modellerden biri olan Nissan Sentra bu yeni tasarımıyla başarısını daha da yükseklere çıkarır. Bugüne kadar 6 milyondan fazla satan Nissan Sentra, Ocak ayından itibaren satışa sunulacak.

Golf 8 mi? Civic mi? Focus mu? Leon mu?

Yeni Nissan Sentra, yerini aldığı modele göre iki santim daha kısa ama iki santim daha geniş. Yaşam alanı genişliğini artırmak için bunun yanında iç mekan tasarımında da değişime gidilmiş. Bu sayede en geniş yaşam alanı sunan Nissan Sentra karşımıza çıkmış oluyor. Eskiden 1.8 litrelik makineyi kullanan Nissan Sentra, bunun yerine 2.0 litrelik yeni üniteye geçmiş. Bu sayede gücü yüzde 20, torku yüzde 16 artmış. Nissan Sentra 2.0 litrelik motoruyla 149 beygir güç ve 197 Nm tork sunuyor.

Yeni Nissan Sentra Özellikleri Neler?

Hyundai Lafesta Elektrikli Sedan Tanıtıldı! İddialı Menzile Uygun Fiyatı Eklerse Çok Satar!

REKLAM

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba