SsangYong Yenilediği SUV Modeli Korando ile Oldukça İddialı! Yorumlarımız Nasıl Oldu?

SsanYong’un yeni Korando modeli tam bir klasik SUV görünümüne sahip ve diğer nesillerine göre çok daha gelişmiş bir araç olarak karşımıza çıkıyor. Yeni Korando emisyon standartlarına uygun yeni motorunun yanı sıra gelişmiş güvenlik sistemi ve şık iç tasarımıyla da dikkat çekiyor. Aynı zamanda Korando 7 yıl veya 250.000 km. garantisi sunuyor. Yeni SsanYong Korando Yorumları Nasıl?

Araba Testleri, Otomobil Testleri, Araba Habercisi Dergisi.

Youtube Kanalımız

[irp posts=”8860″ name=”Araba Habercisi Dergisi’nin Kasım Sayısı Test Yıllığı Gibi: 13 Test Birden! Dergiliklerden Okuyabilirsiniz!”]

Tamamen yenilenen Korando başarılı sürüş ve kullanım deneyimi için sağlam bir temel sağlayan güçlü ve çarpıcı görünümü ile heyecan verici bir tasarıma sahip. Ayrıca yeni Korando tamamen yenilenen 8 inçlik multimedya sistemini dijital arayüzü Blaze Cockpit ile sunarak segmentinde rakipsiz olan sürücü destek teknolojileriyle öne çıkıyor. Ayrıca opsiyonel olarak 10.25 inçlik bir multimedya ekranı da sunuyor. Aktif bir yaşam tarzı için tasarlanan yeni Korando konforuyla ve heyecanlandıran sürüş deneyimi ile beklentilerin üstüne çıkıyor.

Yük taşıma yeteneği ile tarzı birleştiren üst düzey bir tasarıma sahip olan yeni Korando modern bir SUV’dan beklendiği gibi geniş bir iç hacme sahip. Aracın bagajı ise 1248 Litre’ye kadar ulaşan yükleme kapasitesiyle geniş bir alan sağlıyor. Yeni Korando’nun geliştirilen klima sistemi de konfor seviyesini artıran özelliklerden biri olarak dikkat çekiyor.

Yeni SsanYong Korando yenilenen 1.6 litrelik dizel veya 1.5 litrelik benzinli GDI-turbo motor seçenekleri ile sunuluyor. 1.6 litrelik dizel motor 136 beygir güç ve 324 Nm tork üretiyor. 0-100 km/s hızlanmasını ise 12 saniyede tamamlıyor. 1.5 litrelik benzinli GDI-turbo motor ise 163 beygir güç ve 280 Nm güç sağlıyor. 0-100 km. hızlanmasını ise 8 saniyede tamamlıyor.

Tüm modellerde radyo, bluetooth ve aux bağlantısı içeren gelişmiş bir eğlence sistemi bulunuyor. Apple Car Play, Android Auto ve geri görüş kamerası özellikleri ise orta ve üst düzey paketlerde karşımıza çıkıyor. Euro NCAP testlerinden de 5 yıldız almayı başaran yeni SsanYong Korando bir dizi güvenlik sistemini standart olarak sunuyor.

Nissan’ın küresel perakende satış hacmi yüzde 7,5 düşüşle 1,27 milyon araca geriledi!

Yeni SsanYong Korando Yorumları Nasıl? Araba Habercisi Dergisi.

REKLAM

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba