Renault Kiger SUV tanıtıldı! Öncelik Hindistan pazarının! Uluslararası pazarlarda da satılacak!

Yeni SUV modeller Renault Kiger.
Yeni SUV modeller Renault Kiger.

Renault Kiger SUV tanıtıldı! Öncelik Hindistan pazarının! İkinci aşamada uluslararası pazarlarda da olacak! Yeni SUV modeller Renault Kiger, 2021 yeni SUV modeller, En ucuz SUV modeller 2021, Renault Kiger özellikleri neler, 2021 Renault Kiger.

Instagram Hesabım

Sportif ve kaslı bir SUV olan Renault Kiger tasarım konusunda dikkatleri üzerine çekmeyi başaracak bir SUV olmuş. 2021 Renault Kiger için sınıfında bu fiyat seviyesinde duyulmamış donanım ve özelliklerle satışa sunulacak deniyor. Uzunluğu 4 metrenin biraz altında olan Kiger, kentsel bir SUV olarak sınıflandırılıyor. Teknoloji tarafında, Renault Kiger, Apple CarPlay ve Android Auto ile uyumlu, Bluetooth ve WIFI bağlantılı, 8 inç (20,3 cm) büyük bir dokunmatik ekrana sahip. Sürücünün farklı sürüş modlarını seçmesine olanak tanıyan MULTI-SENSE ayarları, Auditorium 3D Sound by Arkamys ses sistemi, hız kameraları ve kolay park etmek için kılavuz çizgileri olan bir arka görüş kamerası araçta sunuluyor. 2021 Renault Kiger küçük boyutlara sahip olmasına rağmen 405 litrelik bagaj hacmi de sunuyor.

Yeni Renault Kiger’ın en iddialı olacağı motor seçeneği 1 litre turbo ünite olacak. 1.0 litrelik makine 100 HP güç üretirken, 160 Nm torku kullanıma sunuyor. Başlangıç fiyatını son derece iyi bir yere taşıyacak olan 1.0 litre 72 HP güç ve 96 Nm tork üreten seçenekte araçta yer alacak. Otomatik şanzıman isteklerine 2021 Renault Kiger EASY-R şanzımanla cevap verecek. Renault Kiger öncelikli olarak Hindistan pazarında satışa sunulmasının ardından uluslararası pazarlarda da boy gösterecek.

Renault Kiger boyutları nasıl? Yeni SUV modeller Renault Kiger.

Uzunluk 3,991 mm
Genişlik 1,750 mm
Yükseklik 1,600 mm
Dingil mesafesi 2,500 mm
Ağırlık 1,012 kg
Bagaj hacmi 405 l
Lastikler 195/60 R16

Volkswagen Caddy fiyatları açıklandı! 2021 Model Volkswagen Caddy kaç paradan satışa sunuldu?

Araba Habercisi Dergisi’nin Ocak 2021 sayısı çıktı. 1992 yılından beri otomotiv gazetecisi olan Murat Tosun’un yönetiminde hazırlanan dergi nerelerden okunabiliyor?

Araba Habercisi Ocak 2021 Sayısını Nerelerden Okurum?

Araba Habercisi Dergisi 24. sayısıyla karşınızda. Araba Dergileri arasında 24. sayısına ulaşan Araba Habercisi Dergisi’ni nerelerde okuyabilirsiniz. Google Play ya da App Store’dan Turkcell Dergilik uygulamasını indirerek okuyabilirsiniz. Ben uygulama indirmek istemiyorum diyorsanız Turkcell Dergilik web sitesi üzerinden de okuyabilirsiniz.

Araba Habercisi Dergisi Türk Telekom Dergilik üzerinden de yayın hayatına devam ediyor. Google Play ya da App Store’dan Türk Telekom e-dergi  uygulamasını indirerek okuyabilirsiniz. Türk Telekom e-dergi iOS ve Android uygulamalarını indirerek dergiyi okuyabilirsiniz.

Araba Habercisi Dergisi Ocak 2021 sayısı ayrıca Dijital basın dergilikte. 

Yeni SUV modeller Renault Kiger.

Yeni SUV modeller Renault Kiger

Yeni SUV modeller Renault Kiger

Yeni SUV modeller Renault Kiger

2021 Renault Kiger
2021 Renault Kiger

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba