Yeni Volkswagen Transporter Türkiye’de Satışa Sunuldu

Yeni Volkswagen Transporter Kaç Para?
Yeni Volkswagen Transporter Kaç Para?

Yeni Volkswagen Transporter Kaç Para, Yeni Transporter Yorumları, Yeni Volkswagen Transporter Yorumları, Yeni Transporter Özellikleri. Volkswagen Ticari Araç, Yeni Volkswagen Transporter modelini satışa sundu. Yepyeni görünümü ve teknolojik yenilikleriyle Türkiye pazarına sunulan Yeni Volkswagen Transporter tamamen yenilenmiş gösterge paneli, elektromekanik servo direksiyonu gibi özellikleriyle dikkat çekiyor. Yeni Volkswagen Transporter Kaç Para?

Yeni Skoda Octavia Ne Zaman Satılacak? Küçük Hacimli Dizel Otomatik Seçeneği Olacak mı?

Araba Habercisi Dergisi, Araba Testleri, Araç Testleri, Otomobil Testleri.

youtube.com/msemedya

Satışa sunulduğu 1949 yılından bu yana tüm dünya genelinde 20 milyon adetlik satış rakamına ulaşan Volkswagen Transporter, Volkswagen’in değil, otomotiv dünyasının da efsanevi modelleri arasında yer alan ve bulunduğu segmentin temellerini atan Transporter yenilendi.

[irp posts=”9962″ name=”Araba Habercisi Dergisi Aralık 2019 Sayısı Çıktı!”]

Yeni Volkswagen Transporter, Panel Van, City Van ve Camlı Van modelleriyle satın alınabiliyor. 2.0 litre TDI uzun şasi, manuel şanzımanlı, 110 HP ve 150 HP seçenekleriyle satışa sunulan Panel Van modelinde, elektromekanik servo direksiyon, elektronik kontrollü klima ve hız limitleme özellikli hız sabitleyici yenilikleri bulunuyor.

Yeni Volkswagen Transporter 2.0 litre TDI 150 HP

City Van ve Camlı Van modelleri 2.0 litre TDI 150 HP, manuel ve otomatik şanzımanlı standart ve uzun şasi seçeneği ile sunuluyor. Yeni versiyonlarda gövde rengi tamponlar, yan ayna, kapı kolları, krom ızgara, elektromekanik servo direksiyon, App Connect, 6,5″ ekranlı Composition Colour radyo, hız limitleme özellikli hız sabitleyici ve elektronik kontrollü klima yenilikler arasında bulunuyor.

Karizmatik Yeni Volkswagen Transporter

Volkswagen Ticari Araç, bir ikon haline gelen modelin tasarımına da dokunuşlar yapmış; özellikle öndeki tasarım daha da geliştirilmiş, keskinleştirmiş ve rafine edilmiş bir görünüm sergiliyor. Artık çok daha büyük olan ve yeni tamponla stil açısından tek bir ünite oluşturan ön ızgara dikkat çekiyor. Tüm City Van, Camlı Van ve Caravelle modellerinde bulunan gövde rengi tamponlar, yan aynalar, kapı kolları ve krom ızgara ile fark yaratıyor. Yeni ön tasarım, genişliği vurguluyor ve Yeni Transporter’ın karizmasını artırıyor. Opsiyonel olarak sunulan ön ve arka LED farlar Yeni Transporter’a şıklık kazandırıyor.

2020 Volkswagen Transporter Yaşam Alanı Özellikleri

Yeni Transporter’ın üst sınıf malzeme ve uzmanlıkla tasarlanan ön konsolu kullanım kolaylığı sağlıyor. Konsolda eşya gözleri sayesinde evraklar, akıllı telefonlar ve diğer önemli aksesuarlar rahat bir şekilde muhafaza edilebiliyor. Yeni Transporter City Van, Camlı Van ve Caravelle modellerinde bulunan App Connect destekli, renkli 6,5″ dokunmatik ekran yer alıyor. USB desteği ile size istenilen kaynaktan müzik dinleme keyfi sunuyor ve bluetooth özelliği sayesinde cep telefonu veya tabletlerde bulunan müziklere erişilirken, telefon görüşmeleri de rahatlıkla gerçekleştiriliyor.

Yeni Volkswagen Transporter Kaç Para?

Yeni Transporter City Van (5+1) 2.0 TDI Standart Şasi 150 PS 164.500 TL

Yeni Transporter Panel Van 2.0 TDI (2+1) Uzun Şasi 110 PS 139.000 TL

REKLAM

REKLAM

REKLAM

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

OTOMOTİV GAZETE SAYFASI

ikinci el araba pazarı 2024 Mart

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba