Yerli Otomobil Bursa’da Üretilecek 5 Ayrı model olacak.

Yerli Otomobil, Türkiye’nin Otomobili, Yerli Oto, Yerli Araba, Yerli Üretim. Yerli Otomobil Nerede Üretilecek?

Araba Dergisi, Araba Dergileri, Otomobil Dergisi.

youtube.com/msemedya

[irp posts=”10435″ name=”Turkcell Dergilik’te Araba Habercisi Aralık Sayısını Okudunuz mu?”]

Yerli Otomobil Nerede Üretilecek?

Resmi Gazete’de yer aldığı iddia edilen bilgilere göre Yerli Otomobil Bursa’da üretilecek. Bursa’da kurulacak olan Türkiye’nin Otomobili Fabrikası’nda 5 farklı elektrikli model üretilecek.

Türkiye’nin Otomobili Fabrikası Detayları neler?

Yerli Otomobil 27 Aralık Cuma günü Gebze’de gösterilecek. Türkiye’nin Otomobili ile ilgili detaylar paylaşılırken fabrika hakkında bilgiler de ortaya çıktı. Resmi Gazete’de yayınlandığı iddia edilen fabrika bilgileri neler? İlk olarak fabrika otomotiv şehri Bursa’da kurulacak. Yerli Otomobil fabrikasında 5 elektrikli model üretilecek. Yerli Otomobil Fabrikasının yıllık üretim kapasitesi 175 bin adet olacak. Yerli Otomobil Fabrikası için 22 Milyar TL yatırım yapılacak. Türkiye’nin otomobili fabrikasında 5 bin kişi istihdam edilecek.

TOGG Yerli Otomobil detaylarını paylaşıyor.

2019 Otomotiv Pazarı Sonuçları 3 Ocak’ta Açıklanacak!

Yerli Otomobil’in tanıtım gününe kadar TOGG detayları paylaşmaya başladı. Türkiye’nin Otomobili Girişim Grubu TOGG her gün saat 14.30’da Türkiye’nin Otomobili ile ilgili bir paylaşım yapacağını duyurdu. Tanıtım yaklaştıkça TOGG paylaşımları artırdı.

Türkiye’nin Otomobili tasarımı.

Türkiye’nin Otomobili Girişim Grubu TOGG tarafından ilk olarak far tasarımı paylaşıldı. Sonra otomobilin hatlarını iyice gösteren görsel paylaşıldı. İki gün önce panjur, havalandırma ızganasının tasarımı açıklandı. Lale motifine vurgu yapıldı. Dünse profil tasarım detayı ve elektrikli otomobil olduğuda dair vurgu yapıldı. Hemen ardından Yerli Otomobil’in yaşam alanıyla ilgili ilk detay gösterildi.

Türkiyenin Otomobili Tanıtılıyor.

Araba Habercisi Aralık 2019 Sayısı, Araba Dergileri, Otomobil Dergileri, Araba Dergisi, Otomobil Dergisi, Turkcell Dergilik Araba Dergisi. Araba Habercisi Dergisi’nin 12. sayısı olan Aralık sayısı çıktı. Turkcell Dergilik, Vodafone Dergilik, dmags Dergilik ve Dijital Basın Dergilik’te okuyabilirsiniz. Turkcell Dergilik Araba Habercisi Aralık.

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba