Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio Yılın Performans Otomobili Seçildi.

Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio, Yılın Performans Otomobili, Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio ödülleri, Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio yorumları.

Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio, “What Car?” Dergisi’nin düzenlediği “2020 Yılın Otomobili” ödüllerinde “Yılın Performans Otomobili” seçildi. Yılın Performans Otomobili Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio.

2020 Yeni Caddy Bu Ay Tanıtılıyor

Youtube Kanalımız

Telefonunuzun şarjını en çok tüketen 17 uygulama hangileri?

[irp posts=”13468″ name=”Araba Habercisi Dergisi Şubat 2020 Sayısı Çıktı!”]

Giulia Quadrifoglio 3. Kez “Yılın Performans Otomobili”

Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio, “What Car?” Dergisi’nin düzenlediği “2020 Yılın Otomobili” ödüllerinde “Yılın Performans Otomobili” seçildi. Üçüncü kez ödüle layık görülen 2,9 litre hacimli V6 Bi-Turbo motorlu Giulia Quadrifoglio; sürüş dinamikleri, yüksek performansı ve günlük kullanıma uygun oluşuyla Quadrifoglio prestijini bir kez daha kanıtlayarak ödüle ulaşırken, fiyat kriterlerinde de rakiplerini geride bıraktı.

What Car? Dergisi Editörü Steve Huntingford konuya ilişkin değerlendirmesinde; “Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio üç yıl üst üste What Car? Dergisi tarafından Yılın Performans Otomobili seçildi. Bu başarının birçok nedeni var ancak Giulia Quadrifoglio’yu çekici kılan en önemli özellikleri arasında, Ferrari mühendisleri tarafından geliştirilen 2,9 litre hacimli V6 Bi-Turbo motor yer alıyor. 510 HP güç üreten arkadan itişli motor, hava koşulları ne olursa olsun mükemmel çekiş sağlıyor. Akıcı vites geçişleri ise otomobilin genel karakteristiğiyle uyumlu ve benzersiz bir konfor sunuyor. Böylelikle Giulia, günlük kullanıma uygun bir performans otomobili olarak öne çıkıyor” ifadelerini kullandı.

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba