Bentley En Lüks Sedanı Flying Spur Modelini Tanıttı! Hızı 333 km/s olarak sınırlandırılmış!

2020 Bentley Flying Spur Özellikleri Neler
2020 Bentley Flying Spur Özellikleri Neler

2020 Bentley Flying Spur Özellikleri Neler? Bentley, dünyanın en lüks GT spor sedanını tanıttı; tamamen yeni Flying Spur. Bentley Flying Spur modeli 1. Sınıf iç mekan kalitesi ve eşsiz tasarımıyla büyülüyor. Yeni tasarımının yanı sıra üstün teknolojiyi harmanlayan eşsiz bir lüks spor sedan olarak sahneye çıkıyor. 2020 Bentley Flying Spur Özellikleri Neler?

Araba Testleri, Otomobil Testleri, Araç Testleri, Araba Habercisi Dergisi.

youtube.com/msemedya

Bentley’in İngiltere’nin Crewe kentindeki fabrikasında tasarlanan ve üretilen, Flying Spur, Bentley’in en son İngiliz işçiliğini inovasyonla birleştiren bir model olarak dikkat çekiyor. Flying Spur, Bentley’in modern heykel tasarım dilini zarif ama kaslı yapısıyla sergiliyor.

Flying Spur modeliyle Bentley ilk defa elektronik dört tekerlekten çekiş sistemini sunuyor. Bentley Dynamic Ride ve geliştirilen direksiyon sistemiyle olağanüstü bir yol tutuşu ve sürüş zevki yaşatıyor. Yeni üç odacıklı süspansiyonlarıyla, limuzin tarzı sürüş konforundan sportif sürüşe kadar kontrol edilebilen süspansiyon ayarlamalarına sahiptir.

Bentley Flying Spur 6.0 litrelik çift turbolu V12 motoruyla 635 beygir güç ve 900 Nm tork üretiyor. 0-100 km/s hızlanmasını sadece 3.7 saniyede tamamlayan modelin son hızı ise 333 km/s olarak sınırlandırılmış. Süper spor otomobil performansına sahip olan modelin 2,5 tonluk ağırlığı olduğunu unutmamak gerek. Teşekkürler V12!

Teknoloji Dergisi GoToTechno Hediyeli Araba Habercisi Yaz Sayısı Dergiliklerde Çıktı!

Bir önceki nesline göre 130 mm daha uzun dingil mesafesi sunan yeni Flying Spur, eşsiz rahatlık ve zarafet sunan geniş ve lüks bir iç mekana sahip. Tek ve çift ahşap kaplama seçeneklerine sahip olan model, Bentley’in yeni üç boyutlu elmas kapitone deri kaplamasıyla da oldukça şık bir iç mekan sunuyor. Bentley’in el işçiliğini kattığı modelde bunun yanısıra bir dizi teknolojik gelişme de bulunuyor. Hayalet ekran, 12.3 inçlik multimedya ekranı, arkadaki yolcular için ekranlar ile Bentley Flying Spur klasik ile moderniteyi birleştiriyor.

Yeni Bentley Flying Spur Eylül ayından itibaren sipariş verilebilecek ve 2020’de ilk teslimatlar yapılacak.

2020 Bentley Flying Spur Özellikleri Neler? Araba Habercisi Dergisi.

[irp posts=”5601″ name=”Teknoloji Dergisi GoToTechno Hediyeli Araba Habercisi Yaz Sayısı Dergiliklerde Çıktı!”]

Opel Yeni Corsa ile Gözünü Küçük Sınıfın Liderliğine Dikti! Başarabilirler mi?

REKLAM

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba