Bentley Mulsanne 6.75 ile Efsaneye Veda Ediyor

Bentley Mulsanne 6.75, Bentley Mulsanne 6.75 tanıtıldı, Bentley Mulsanne üretimi bitiyor, Yeni Bentley Modelleri, Bentley Üretimi Biten Modeller. 2020 Bentley Mulsanne 6.75 tanıtıldı.

Youtube Kanalımız.

[irp posts=”11831″ name=”Araba Habercisi Ocak Sayısı Test Yıllığı Olarak Çıktı!”]

2020 Bentley Mulsanne 6.75 tanıtıldı.

2020 Bentley Mulsanne 6.75 tanıtıldı. Bentley geçtiğimiz hafta, eşsiz lüks limuzini olan Mulsanne’nin son versiyonunu tanıttı. Zarif Mulsanne modeli, İngiliz otomotiv mühendisliği ve işçiliğinin başyapıtıdır. 30 benzersiz örnek ile sınırlandırılacaktır. Araç adını, bu yıl 60. üretim yılını kutlayan efsanevi 6 litrelik motordan alıyor.

ALFA ROMEO Fiyatları Nereden Nereye Geldi!

Mulsanne, 30 adet üretildikten sonra, yeni Flying Spur, Bentley’in seçkin lüks otomobil serisinin zirvesi olan Bentley markasının amiral gemisi modeli olacak. Flying Spur 2023 yılına kadar hibrit güç aktarma organına sahip olacak. Bu atılım Bentley markasının değişime olan inancını ve bağlılığını sembolize ediyor. Dünyanın en çok aranan lüks otomobil markası olan Bentley, lüks SUV sektörünün ilk, plug-in hibrit ve şimdiye kadarki en verimli araçlardan biri olan Bentley Bentayga Hibrit modelinin lansmanı ile elektrifikasyona giden yolda ilk adımı attı.

Bentley Pazarlama ve Satış şefi olan Chris Craft yaptığı açıklamada, ‘Mulsanne, Bentley markasının lüks limuzin segmentinde küresel olarak liderlik koltuğunu korumasında önemli rol oynamıştır. Model yelpazemizin amiral gemisi olan aracımızın uzun ömürlülüğü, dünyanın en iyi motorlu araçlarını el ile üretme sözümüzün bir kanıtıdır. Yeni Mulsanne 6.75 modeli bu başarımızın doruk noktasıdır’ dedi.

Eşsiz Mulsanne 6.75 modeli, Bentley tarihinin en ikonik araçlarından birini tekrar canlandırıyor. Şimdiye kadar üretilen en sürücü odaklı lüks sedan olan 530 beygirlik ve 1100 Nm tork gücüne sahip olan araç 6 litrelik V8 ile birlikte çalışacaktır.

Bentley Mulsanne, 1980 yılında ilk üretildiğinde lüks piyasada standartları belirleyen ikonik dört kapılı bir sedan olmuştu. İngiltere’nin Crewe kentinde tasarlanan ve el ile üretimi yapılan Mulsanne aracının 6 litrelik motoru, aynı zamanda türünün en uzun süre hizmet veren V8 modelidir. Güçlü motor ilk olarak 1959 Bentley S2 aracında kullanıldı. Ondan sonra defalarca kez tasarlanmasına rağmen, motoru tanımlayan temel ilkeler ve boyutlar hala aynı kalmaktadır.

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba