MPV’lerin Yerini Her Ne Kadar SUV Modelleri Alsa da Ford S-Max ve Galaxy Modellerini Yeniledi!

2020 Ford S Max Tanıtıldı.
2020 Ford S Max Tanıtıldı.

 2020 Ford Galaxy Tanıtıldı, 2020 Ford S Max Yorumları, 2020 Ford Galaxy Yorumları, Ford Yeni Modeller, detaylar haberde. Ford, MPV modelleri olan S-Max ve Galaxy modellerini makyaj operasyonundan geçirdi. Artık daha çarpıcı bir tasarıma sahip olan modeller, kullanıcıları için üstün konfor ve teknolojik özellikler sunuyor. 2020 Ford S Max Tanıtıldı.

Araba Dergisi, Araba Testi, Araba Testleri, Araba Sürüşleri, Araba Yorumları, Araba Yenilikleri, Araba Habercisi Dergisi.

youtube.com/msemedya

[irp posts=”8860″ name=”Araba Habercisi Dergisi’nin Kasım Sayısı Test Yıllığı Gibi: 13 Test Birden! Dergiliklerden Okuyabilirsiniz!”]

Ford S-Max modelinde sürücü ve yolcuların en üst konfor seviyesinde seyahat etmesi için 18 farklı şekilde koltuk ayarı sunuyor. Özel olarak geliştirilen koltukları Almanya’daki sağlık kuruluşu olan AGR’den de ödül aldı. FordPass Connect sistemi de ilk kez S-Max ve Galaxy modellerinde sunuluyor. Ford’un geliştirdiği teknoloji sayesinde FordPass Connect ile sunulan WiFi hotspot ile 10 farklı cihaza kadar internet sunulabiliyor.

Ford S-Max ve Galaxy modellerinde 2.0 litrelik EcoBlue dizel motor 150 beygir ve 190 beygir olmak üzere iki farklı güç seçeneğiyle tercih edilebilecek. Her iki motor seçeneğinde de 8 ileri otomatik vites, adaptif hız sabitleme ve start-stop özelliği standart olarak sunuluyor.

Dış tasarımda her iki model de güncel Ford çizgilerine kavuştu. 18 inçlik standart sunulan jantlar şık görünümü destekliyor. Ayrıca opsiyonel olarak da 19 inç jantlar tercih edilebiliyor. Oldukça ferah bir iç hacme sahip olan S-Max ve Galaxy, bu ferahlığı daha da artıran cam tavan opsiyonuyla da satın alınabiliyor. İç mekanda da güncel Ford tasarımının uygulandığı modellerde, konsolun ortasında 8 inçlik dokunmatik multimedya ekranı bulunuyor. Bu ekran ile standart olarak Apple CarPlay ve Android Auto bağlanma özelliği de sunuluyor. Vites topuzu da en son Ford Focus da gördüğümüz gibi yuvarlak ve modern bir hal almış. Gösterge panelindeki ekranın çözünürlüğü de iyileştirilmiş durumda.

Ford’un MPV segmentindeki temsilcileri S-Max ve Galaxy modellerinin İngiltere’de 30.500 ile 33.200 Sterlin arasındaki fiyatlarla satışa sunuldu.

2020 Ford S Max Tanıtıldı. Araba Habercisi Dergisi.

2020 Skoda Octavia Tanıtıldı! Bu tasarım dersine çok iyi çalışmış dedirtiyor!

REKLAM

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba