Bentley’in Dört Kapılı Modeli Flying Spur Blackline Donanımı ve Gücüyle Göz Kamaştırıyor!

Bentley Flying Spur Blackline Tanıtıldı.
Bentley Flying Spur Blackline Tanıtıldı.

Bentley, sportif dinamikleri neredeyse bir limuzin konforunda sunduğu dört kapılı modeli Flying Spur için Blackline versiyonunu tanıttı. Üçüncü nesil dünyanın en lüks Grand Tourer modeli olan Bentley Flying Spur, Blackline donanımıyla artık çok daha çekici bir hale geldi. Bentley Flying Spur Blackline Tanıtıldı.

Araba Dergisi, Araba Testi, Araba Testleri, Araba Sürüşleri, Araba Yorumları, Araba Yenilikleri, Araba Habercisi Dergisi.

youtube.com/msemedya

[irp posts=”8860″ name=”Araba Habercisi Dergisi’nin Kasım Sayısı Test Yıllığı Gibi: 13 Test Birden! Dergiliklerden Okuyabilirsiniz!”]

Dış tasarımdaki değişiklikler ön ızgara, tampon ve pencere kenarlarında dikkat çekiyor. Ayrıca kapı kolları ve difüzörde de siyah detaylar dikkat çekiyor. 21 inçlik beş kollu jantlar Blackline donanım seviyesinde standart olarak sunulurken 22 inçlik Mulliner jantlar da opsiyonel olarak seçilebiliyor. Bir Bentley klasiği olarak oldukça fazla kişiselleştirme seçeneği sunuluyor. Özellikle renk konusunda 17 farklı renk sunuluyor. Ayrıca iç mekanda da 13 farklı renk kombinasyonuyla satın alınabiliyor.

2020 Skoda Octavia Tanıtıldı! Bu tasarım dersine çok iyi çalışmış dedirtiyor!

Blackline donanımı daha önce Bentley’in Continental GT modelinde oldukça beğenilmişti. Hatta öyle ki modelin satışlarının %30’unu Blackline donanımı oluşturmuştu. Şimdi Bentley Flying Spur modelinde de Blackline donanımıyla satışlarının yoğun olması bekleniyor. Bentley Flying Spur modeli el yapımıyla son derece lüks ve son teknolojiyi sunarak oldukça iyi bir kombinasyon ortaya koyuyor.

Bentley Flying Spur’un kalbinde ise 6.0 litrelik çift turbolu turboşarjlı V12 benzinli motor yer alıyor. 8 ileri otomatik şanzımanla gücünü yere aktaran Flying Spur dört çeker sistemiyle sunuluyor. 635 beygir güç ve 900 Nm gibi etkileyici bir güce sahip olan Flying Spur, 0-100 km. hızlanmasını sadece 3.7 saniyede tamamlıyor. Son hızı ise 333 km/s olarak sınırlandırılmış.

Bentley Flying Spur Blackline Tanıtıldı. Araba Habercisi Dergisi.

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba