Hyundai Kona dizel hibrit satışa sunuldu! Benzinli motoru 198 HP oldu! İşte 2020 Kona Fiyat Listesi!

2020 Hyundai Kona Fiyat Listesi

2020 Hyundai Kona Fiyat Listesi, Yeni Hyundai Kona Fiyat Listesi, Yeni Kona fiyatları, 2020 Kona fiyatları, Hyundai Kona kaç para?

Hyundai Kona Yepyeni özellikleriyle Türkiye’de satışa sunuldu! İşte 2020 Hyundai Kona Fiyat Listesi! Hyundai Kona dizel hibrit satışa sunuldu! Benzinli motoru 198 HP oldu! 2020 Hyundai Kona Fiyat Listesi, Yeni Hyundai Kona Fiyat Listesi, Yeni Kona fiyatları, 2020 Kona fiyatları, Hyundai Kona kaç para?

Instagram Hesabım

Hyundai Yeni KONA, sofistike bir tasarım ve performanslı motor seçenekleriyle satışa sunuldu. Yeni 1,6 litrelik dizel motor, daha fazla yakıt verimliliği için 48V hafif hibrit sistemle birleştiriliyor. KONA, yeni N Line versiyonuyla da daha sportif ve daha dinamik bir sürüş deneyimi vaad ediyor. Popüler B-SUV modelin tavsiye edilen liste fiyatı ise 281.000 TL’den başlıyor.

KONA, 2017 yılında piyasaya sürülmesinden bu yana Hyundai adına Avrupa’da bir başarı öyküsü yazdı ve hızla büyüyen bir pazar payına ulaştı. Sadece üç yıl içinde Hyundai’nin Avrupa’daki en popüler SUV modellerinden biri haline gelerek bölgede 410.000 adetten fazla satıldı. Hyundai KONA, şık ve farklı tasarım diliyle 2018 iF Tasarım Ödülü, 2018 Red Dot Ödülü ve 2018 IDEA tasarım ödülünü de kazandı. Böylece, sofistike tasarımı, hem müşteriler hem de üst düzey tasarım otoriteleri tarafından ilgiyle karşılandı.

2021 Yılında Hangi Arabalar Türkiye’de satışa sunulacak? Yeni Yıla damgasını bu arabalar vuracak!

Yepyeni bir görünüm ve teknolojik donanımlar. 2020 Hyundai Kona Fiyat Listesi

Hyundai KONA, cesur, gelişmiş tasarımı ve maceracı kişiliğiyle segmentinde dikkat çekiyor. Ön ve arkadaki tasarım yenilikleri, makyajlanan KONA’ya daha da şık ve sofistike bir görünüm kazandırmış. Dikkat çekici yeni ön tasarımı, sportif detaylar ve göz alıcı plastik eklentilerle öne çıkıyor. Üst kısımdaki uzatılmış motor kaputu, KONA’ya güçlü bir görünüm verirken aynı zamanda orta ızgaranın üzerinde keskin bir şekilde bitiyor. Geliştirilmiş LED gündüz sürüş lambaları ise daha dar ve etkileyici bir görünüm sağlıyor. Aşağıya doğru uzanan tampon da plastik çamurluk parçalarına yumuşak bir şekilde bağlanıyor. Yeni KONA, boyutları itibariyle önceki versiyona göre 40 mm daha uzun ve daha geniş. Bu artışla beraber daha şık ve dinamik bir görünüm sunuyor.
Bu yeni ürün geliştirmesi ile birlikte KONA, 2021 Ocak’tan itibaren ilk kez bir N Line versiyonuyla da satışa sunulacak ve sürüş keyfi ile duygusal bir görünümü birleştirecek. KONA N Line, sportif ön ve arka bölümü, gövde rengi kaplamaları ve özel elmas kesim jant tasarımıyla öne çıkıyor.
KONA N Line’ın ön tarafı, ön tamponun dinamik özellikleriyle karakterize ediliyor ve plastik çamurluk kaplamalarının gövde rengiyle bütünleştiriliyor. Yeni KONA’nın tampon altı parçası, N Line versiyonunda daha sportif bir görünüm için daha alçakta konumlandırılan bir difüzör ile değiştirilmiş. Daha büyük, daha geniş hava girişli bu arka tampon, benzersiz tasarımıyla diğer kardeşlerinden farklı görünmesini sağlıyor. Ayrıca, sağ tarafa konumlandırılan çift çıkışlı son susturucu da sportif havayı devam ettiriyor. Arka köşelerde de daha iyi hava akışı için N tarzı kanatlara yer verilmiş. Bu arada Yeni KONA, 10 adet gövde rengi ve siyah iç mekan rengiyle geliyor.

Yeni Seat Leon ne zaman satılacak? Yeni Seat Leon bugün satışa sunulsa Türkiye’de kaç para olacak?

Yenilenen Motorlar ve Yeni Süspansiyon Sistemi. 2020 Hyundai Kona Fiyat Listesi

Hyundai KONA, hem sportif hem de çevre dostu üç yeni motor seçeneği ile geliyor. KONA’daki 136 beygirlik 1.6 litrelik dizel motor, yeni eklenen 48V hafif hibrit teknolojisi sayesinde bir önceki modele oranla yaklaşık yüzde 10 yakıt ekonomisi sağlıyor. Yenilenen dizel motoru ile KONA, performansı kadar verimli yakıt tüketimiyle de öne çıkıyor. Ortalama yakıt tüketimi için 4.1 litre deniyor.
1.6 litrelik benzinli motor ise ürettiği 198 beygir güç ile Hyundai KONA’yı sınıfının en güçlü otomobili yapıyor. Turbo beslemeli bu motoru sayesinde 0’dan 100 kilometre hıza 7.7 saniyede çıkan KONA, güç ve performans bekleyen kullanıcıların ilgisini çekiyor.
Daha ekonomik bir motor seçeneği isteyen kullanıcılar ise artık 7 ileri DCT şanzımanla gelen 1.0 litrelik benzinli motoru tercih edebilirler. 120 beygir güç üreten Turbo beslemeli bu motor, 100 km’de yalnızca 5.3 litre yakıt tüketerek dizel motora bir alternatif sunmuş oluyor.
Yeni KONA, selefine kıyasla daha yumuşak bir sürüş için bir dizi yürüyen aksam güncellemesine de tabi tutulmuş. Süspansiyon, KONA’nın sportif karakterini bozmadan, sürüş konforunu iyileştirmek için yeniden ayarlanmış. Yayların ve amortisörlerin yanında, daha iyi sürüş konforu ve daha iyi ses izolasyonu için stabilizatör çubukları değiştirilmiş.

2020 Hyundai Kona Fiyat Listesi.

KONA, Türkiye’de satışa sunuldu. İşte Yeni Kona’nın fiyatları.
1.0 T-GDI 7 İleri DCT Style (Benzinli) 281.000 TL
1.6 T-GDI 7 ileri DCT Smart (Benzinli) 313.000 TL
1.6 T-GDI 7 ileri DCT N Line (Benzinli) 345.000 TL
1.6 CRDi 48V 7 İleri DCT Style (Dizel) 317.000 TL
1.6 CRDi 48V 7 İleri DCT Elite (Dizel) 358.000 TL

Euro NCAP testinden yüksek puan alan Yeni Audi A3 Sportback Türkiye’de ne zaman satılacak!

REKLAM

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba