Yeni Seat Leon bugün satışa sunulsa Türkiye’de kaç para olacak? Yeni Seat Leon Fiyatları nasıl olur?

Yeni Seat Leon Fiyatları.
Yeni Seat Leon Fiyatları.

Yeni Seat Leon İspanya fiyat listesi nasıl? Seat Leon memleketinde kaç paraya satılıyor? Yeni Seat Leon Fiyatları. Yeni Seat Leon Fiyatı. 2020 Seat Leon Fiyatı. Yeni Seat Leon Yorumları Neler. Yeni Seat Leon Kaç para? 2020 Seat Leon Türkiye’de kaç para olur?

Instagram Hesabım

Seat Leon İspanya fiyat listesi nasıl? Yeni Seat Leon Fiyatları.

2020 Seat Leon Reference 17.890 €

2020 Seat Leon Reference GO 18.090 €

2020 Seat Leon Style 20.070 €

2020 Seat Leon Style GO 20.270 €

2020 Seat Leon Xcellence 22.480 €

2020 Seat Leon Xcellence GO M 22.680 €

2020 Seat Leon Xcellence GO L 23.120 €

2020 Seat Leon FR 24.350 €

2020 Seat Leon FR GO L 24.550 €

2020 Seat Leon FR GO XL 27.060 €

Vergisiz satış fiyatına göre Türkiye fiyat listesi hesaplanıyor. Buna göre giriş modelinin yüzde 50 ÖTV oranına denk gelen en fazla 130 bin TL etiketli olması gerekiyor. Bugünün Euro kuruyla ilk iki seçeneğin vergisiz satış fiyatı 130 bin TL’nin altında yer alacak gibi görünüyor. Eğer Euro kuru buralarda olmaya devam ederse Yeni Seat Leon 200 ile 230 bin arasında bir başlangıç fiyatına sahip olan versiyon sunacaktır. Hem 1 litre hem de 1.5 litre TSI seçeneklerinin manuel şanzımanlı versiyonları bu fiyatlarda yer alır. Ocak ayının sonunda yeni Seat Leon Türkiye yollarında boy göstermeye başlayacak. 

2021 Golf 8 Türkiye’de kaç para olur? Volkswagen Golf 8’in mart ayında satılacağı resmen açıklandı!

Yeni Seat Leon yorumlarım nasıl?

Konuya en baştan şunu söyleyerek başlamak istiyorum: Çok iyi bir tasarım olmuş. Bunu hem dış tasarıma hem de yaşam alanı tasarımına bakarak söylüyorum. Seat Leon’un Çizgisi, duruşu ve bakışı kompakt HB sınıfından istediği zaman istediği payı alacak kadar iyi olmuş. Motor kaputu tasarımı en sevdiğim yanlarından oldu. Kaslı yapısı abartıdan uzak ama bir o kadar da iddialı. Aydınlatma grubunun keskin bakışlarına inanılmaz uyum sağlıyor. Belki tampon tasarımında biraz daha agresif olabilirdi ama bu da hiç fena değil. Arka tasarımdaki ışık oyunları ve dikkat çeken stop lambaları tasarımı bile onun için altın değerinde bir satın alma kriteri olacak.

Yeni çıkan otomobilleri başka markaların modellerine benzetiriz. Bu durum genelde belli başlı bir ya da iki model üzerinde yoğunlaşır. Ancak Yeni Leon için durum böyle olmadı. Onu sayabildiğim kadarıyla 9 modele birden benzettik. Bu durum Yeni Leon’un benzersiz bir tasarım olduğunu net bir şekilde ortaya koydu. Hem en uygun fiyatlı rakibine hem de premium rakiplerine benzetilmesi dikkatimi çeken yanlarındandı. Yeni Leon iç mekan tasarımı nasıl? Çok güçlü. Bu yaşam alanında bulunmak istedim. Tasarımında İspanyol farklılıkları olması iyi bir detay. Sıradan ve rutin değil. Kullanılan malzemelerin iyileştirildiği söyleniyor. Ortada duran büyük ekran için yapacak bir şey yok. Artık alıştım ve büyük ekran çok iş yapacaktır.

Yeni Leon Sonuç Yorumum Nasıl?

Bu reklam yazısı falan değil. Seat yönetimini tanımam etmem. Gördüklerimi söylüyorum. Son dönemlerde çıkan kompakt HB modeller arasında en iyilerden. En sevdiğim otomobil sınıfında yeni bir canlılık olacak. Seat CEO’su Luca de Meo, Renault’a transfer olmadan önce çok iyi bir işe öncülük etmiş. Beklediğimden iyi bir fiyat açıklandı. Avrupa sıfır otomobil fiyatlarını sürekli takip eden bir gazeteci olarak Seat Türkiye’nin Leon’u rekabet gücü yüksek bir fiyatla satacağı kesin gibi görünüyor.

Seat Leon Hibrit özellikleri neler?

Seat Leon’un plug-in hibrid elektrikli versiyonunun özellikleri neler? 1.4 litrelik TSI benzinli ünite, elektrik motoru, 13kWh lityum-iyon pil takımı ve altı ileri DSG şanzıman araçta kullanılıyor. Bu kombinasyon 150kW / 204 PS güç üretmek için bir araya gelmiş. Yeni Leon 3.5 saatten daha kısa bir sürede 0’dan tamamen şarj olmuş hale geliyormuş. Plug-in hibrid versiyonu ayrıca Leon’u sadece elektrik gücü 60 km boyunca tüketmeden sürülebilir yapacak. Yeni Seat Leon Türkiye’de 1.0 litre ve 1.5 litre TSI motor seçenekleriyle satışa sunulacak. Bu motor seçenekleri hem manuel hem de otomatik şanzımanla satın alınabilecek.

Yeni Seat Leon Fiyatları.

Araba Habercisi Dergisi’nin Ocak 2021 sayısı çıktı. 1992 yılından beri otomotiv gazetecisi olan Murat Tosun’un yönetiminde hazırlanan dergi nerelerden okunabiliyor?

Araba Habercisi Ocak 2021 Sayısını Nerelerden Okurum?

Araba Habercisi Dergisi 24. sayısıyla karşınızda. Araba Dergileri arasında 24. sayısına ulaşan Araba Habercisi Dergisi’ni nerelerde okuyabilirsiniz. Google Play ya da App Store’dan Turkcell Dergilik uygulamasını indirerek okuyabilirsiniz. Ben uygulama indirmek istemiyorum diyorsanız Turkcell Dergilik web sitesi üzerinden de okuyabilirsiniz.

Araba Habercisi Dergisi Türk Telekom Dergilik üzerinden de yayın hayatına devam ediyor. Google Play ya da App Store’dan Türk Telekom e-dergi  uygulamasını indirerek okuyabilirsiniz. Türk Telekom e-dergi iOS ve Android uygulamalarını indirerek dergiyi okuyabilirsiniz.

Araba Habercisi Dergisi Ocak 2021 sayısı ayrıca Dijital basın dergilikte. 

REKLAM

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

OTOMOTİV GAZETE SAYFASI

0 km araba kampanyaları Nisan 2024

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba