Yeni Mercedes Benz S Serisi Tanıtıldı! Yeni S Serisi’nin özel koltuklarında on farklı masaj programı var!

2020 Mercedes Benz S Serisi
2020 Mercedes Benz S Serisi

Yeni Mercedes Benz S Serisi, 2020 Mercedes Benz S Serisi, Mercedes Benz DIGITAL LIGHT teknolojisi, 2020 S Serisi, Yeni S Serisi.

Yeni Mercedes-Benz S-Serisi’nin üstündeki sır perdesi, 2 Eylül’de bugün gerçekleştirilen dünya lansmanıyla tamamen kalktı. Yeni S-Serisi’nde tamamen yeni destek özelliklerini mümkün kılan DIGITAL LIGHT teknolojisini ilk kez seri üretimde kullanıyor. Sürüş destek sistemlerine entegre edilen ve uyarıları görsel olarak da destekleyen Aktif ambiyans aydınlatması ile yeni S-Serisi, ilk kez etkileşimli iç mekan aydınlatmasını uyguluyor. Yeni Mercedes Benz S Serisi. 2020 Mercedes Benz S Serisi.

Instagram Hesabım

Yeni S Serisi ilk etapta farklı güç seviyelerine sahip sıralı altı silindirli benzinli ve dizel motorlarla yollara çıkacak. S-Serisi’nde Entegre Marş Jeneratörü’ne (ISG) ve 48 Volt beslemeye sahip bir V8 motor ve yaklaşık 100 km tamamen elektrikli sürüş menziline sahip bir şarj edilebilir hibrit olacak.

İsteğe bağlı olarak iki adet ön camda sanal gösterge paneli (Head-up-Display) sunulurken daha büyük olan, arttırılmış gerçeklik içeriği sunuyor. Örneğin navigasyon kullanımında animasyonlu yönlendirme okları sanal olarak doğru şeritte yola yansıtılıyor. Aktif Mesafe Asistanı gibi asistan fonksiyonlarının bilgileri de yine yola yansıtılıyor. Yansıtılan görüntü sanal olarak 10 metrelik mesafede gösterilirken görüntünün büyüklüğü 77 inç büyüklüğünde bir ekrana denk geliyor.

En Çok Satan SUV Peugeot 3008’in dişleri çıktı! Makyajlanan Peugeot 3008 ailenin yüzünü aldı!

S-Serisi ile seyahat etmek her zaman dingin ve huzurluydu, ayrıca çalışmak da her zaman kolaydı. İç mekan, yeni nesil ile birlikte ev ve iş arasında bir sığınak, üçüncü bir mekan haline geldi. Hem kısa hem de uzun versiyon olsun S-Serisi’nin her iki gövde tipinin ön ve arka koltuklarında sunulan konfor seviyesi önemli oranda iyileştirildi. İç mekanda sunulan alan hissi ve ferahlığı da önemli oranda arttırıldı.

Yeni S-Serisi’nde on farklı masaj programı bulunuyor. Titreşim motorlarını kullanan sistem, ısı ile sıcak taş prensibini kullanarak rahatlatıcı masajın etkisini artırabiliyor. Bu noktada koltuk ısıtması ile aktif ergonomik koltukların şişirilebilir hava odacıkları birleştiriliyor. Yüzeye, yani yolcuya daha yakın konumlandırılan hava odacıklarıyla masaj etkisi daha da arttırılıyor.

Sürücü Araç dışından park etme yardımcısı ile aracı akıllı telefon üzerinden park edebiliyor veya park yerinden çıkartabiliyor. Sistemin kullanımı önemli oranda basitleştirildi. Yeni S-Serisi, gerekli özel ekipman ve ilgili bağlantılı hizmet (Ülkeye bağlı olarak) ile birlikte, ulusal yasaların bu tür bir uygulamaya izin vermesi koşuluyla, altyapıya sahip otoparklarda tamamen otonom ve sürücüsüz olarak giriş ve çıkış yapma teknolojisine sahip.

S 450 4MATIC, S 500 4MATIC, S 350 d, S 350 d 4MATIC ve S 400 d 4MATIC motor seçenekleri bulunuyor. 286 ile 435 HP arasında değişen güç üretiyor. Tork değerleri de 500 ile 700 Nm arasında değişiyor. 0-100 km/s hızlanma performansıysa 4.9 ile 6,4 saniye arasında değişiyor.

8 Ay Sonunda Türkiye’de Hangi Marka Kaç Tane Araç Satıyor? En çok satan markalar hangileri?

2020 Mercedes Benz S Serisi

2020 Mercedes Benz S Serisi
2020 Mercedes Benz S Serisi

REKLAM

REKLAM

REKLAM

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

OTOMOTİV GAZETE SAYFASI

ikinci el araba pazarı 2024 Mart

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba