Yeni Renault Trafic ne zaman satışa sunuluyor? Hayal ettiğim aracın Avrupa fiyatları kaç paradan başlıyor?

2021 Renault Trafic Passenger fiyatı.
2021 Renault Trafic Passenger fiyatı.

Yeni Renault Trafic ne zaman satışa sunuluyor? Avrupa fiyatları kaç paradan başlıyor? 2021 Renault Trafic Passenger fiyatı.

Instagram Hesabım

Hayatımız pandemi ile tümden değiştiğinden beri artık bu tip araçların hayalini kuruyorum. Tüm ailemle izole bir yolculuk yapmam için adeta bildiğim tüm yeni araba seçeneklerini unuttum ve bunların hayaline daldım. En son hayalini kurduğum seçeneklerden biri yeni Renault Trafic Passenger oldu. Tasarımına tek kelimeyle bayıldım. Ancak bundan daha çok 9 kişilik yapısı ve koltukların kullanım şeklinin istediğim gibi ayarlanması, sunduğu güvenlik donanımları ve elbette yakıt cimrisi iddialı motor seçenekleriyle benim için öne çıkan yeniliklerden biri oldu. Satışa sunulmasını ve onu kullandığım zamanı sabırsızlıkla bekliyorum.

2021 Renault Trafic Passenger İngiltere’de vergiler hariç 28.750 Sterline satışa sunuldu. Araçların ilk teslimatları Haziran ayından itibaren yapılmaya başlıyor. Türkiye’de de buna benzer bir tarihte satışa sunulmasını bekliyorum. Ancak Eylül ayı daha çok ön plana çıkmış durumda.

Bu aracın kendinden emin ve dinamik bir tasarım formuna sahip olması onun en çok sevdiğim yanlarından biri oldu. Sanki Avrupalı tasarım çizgileri yerine biraz daha benim çok sevdiğim Amerikan tasarımına yaklaşmış durumda. Yeni direksiyon simidi ve vites kolu tasarımı beğenimi kazanırken, krom detaylarla süslenmiş ısıtma kontrolleri ve kullanımı kolay görünen kumanda elemanlarına sahip olduğunu gördüm.

Kabin içinde 84 litre ve bagaj hacmi olarak 1800 litreye kadar bir yükleme alanına sahip olması da benim için iyi özellikler arasında yer aldı. Yeni dokunmatik ekran sistemi beklediğim gibi Apple CarPlay ve Android Auto ile ona bağlanmamı kolaylaştıracak detaylardan. Uyarlanabilir hız sabitleyici ve aracın önünde olası bir çarpışma algılandığında otomatik fren yapan bir Aktif Acil Durum Fren Sistemi de araçta sunuluyor. Bunun yanında son dönemlerde en çok sevdiğim şeritte tutma yardımcısı da araçta sunulan iddialı güvenlik özelliklerinden.

Araç Renault’nun dCi 110, dCi 150 ve dCi 170 motor seçenekleriyle satın alınabiliyor. Güçlü araçlar peşinde olan biri olmadım ama burada tercihim 170 HP güç üreten seçenek olacaktır. 170 HP güç, 380 Nm tork üreten motora sahip olan 2021 Renault Trafic Passenger’ın 0-100 km/s hızlanması 10.6 saniye sürerken, son hızı 184 km/s olarak açıklanıyor.

Volkswagen T-Cross Black Edition tanıtıldı! 

Araba Habercisi Haziran 2021 Sayısını Nerelerden Okurum?

Araba Habercisi Dergisi 29. sayısıyla karşınızda. Araba Dergileri arasında 29. sayısına ulaşan Araba Habercisi Dergisi’ni nerelerde okuyabilirsiniz. Google Play ya da App Store’dan Turkcell Dergilik uygulamasını indirerek okuyabilirsiniz. Ben uygulama indirmek istemiyorum diyorsanız Turkcell Dergilik web sitesi üzerinden de okuyabilirsiniz.

Araba Habercisi Dergisi Haziran 2021 sayısı ayrıca diğer tüm sayılarıyla birlikte Dijital basın dergilikte. 

2021 Renault Trafic Passenger fiyatı.

2021 Renault Trafic Passenger fiyatı

2021 Renault Trafic Passenger fiyatı

Türkiye fiyatını şimdiden tahmin etmek çok zor ancak rakiplerine göre çok daha iyi bir fiyatla satışa sunulmasını bekliyorum.

2021 Renault Trafic Passenger fiyatı

REKLAM

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba