2022 Honda Civic Tanıtıldı! Yeni Tasarımı Nasıl? Yeni İç Mekan Tasarımı Nasıl Oldu? İşte Yeni Civic!

2022 Honda Civic.
2022 Honda Civic Prototype

2022 Honda Civic, Yeni Honda Civic, 2022 Civic, Yeni Civic, Yeni Honda Civic Fotoğrafları, 2022 Honda Civic Fotoğrafları.

2022 Honda Civic Tanıtıldı! Yeni Honda Civic yerini alacağı versiyona göre çok daha iddialı oldu! 2022 Honda Civic, Yeni Honda Civic, 2022 Civic, Yeni Civic, Yeni Honda Civic Fotoğrafları, 2022 Honda Civic Fotoğrafları.

Instagram Hesabım

Yeni Honda Civic. 2022 Honda Civic tanıtıldı. Artık yerli üretim olmayacak olan Honda Civic tanıtıldı. Eskisi iyiydi, bu çok daha iyi. Beklemeye değer bir otomobil olmuş. Siz ne düşünüyorsunuz bilemiyorum ama bu tasarımla premium otomobillere daha benzer bir yapıya bürünmüş durumda. 2022 Honda Civic teknik özellikleriyle ilgili ilk etapta çok fazla bilgi açıklanmadı ama günün gerektirdiği hibrit seçeneklerle iddialı olacağını düşünüyorum. Yeni tasarıma yeni teknolojik geliştirmelerin eklenmesiyle birlikte iddiasını daha da artıracaktır. Yaşam alanında yapılan değişimi açıklanan tek fotoğrafla yorumlamak doğru olmayabilir ama o yaşam alanında olmak istedim.

Honda Civic Sedan Fiyat Listesi Kasım Ayında Nasıl? Honda Civic Sedan Kaç Paraya Satılıyor?

Yeni Honda Civic modelinde ayrıca ilk kez tam dijital göstergelerle birlikte yeni aktif ve pasif güvenlik sistemlerinin yer alacağı da açıklandı. Honda tasarımının zamansız unsurlarından ilham alan 11. nesil Honda Civic yeniden tasarlanırken stilistler ve mühendisler, Honda’nın temel ve insan merkezli “Man-Maximum, Machine-Minimum” (M / M) felsefesine odaklanmış. Tasarım ekibi yeni Civic’i ortaya çıkarmadan önce dinamik bir görünüm ve sportif bir duruşa sahip olacak şekilde hayal etmişler. Elbette bunu yaparlarken yüksekliği her zaman olduğu gibi az olacak tasarım detaylarını ön plana almışlar.

Toyota Corolla Fiyat Listesi Kasım ayında nasıl? Toyota Corolla Sedan Türkiye’de kaç paraya satılıyor?

Temiz ve sofistike bir görünüme sahip olan 2022 Honda Civic özellikle bazı eleştiriler alan aydınlatma grubu elemanlarının değişimiyle de eskisinden daha fazla beğenileceğini ortaya koyuyor. Yeni Honda Civic modelinde gösterge panelinin görsel dağınıklık içermediği, sürücülere öndeki yolun temiz ve net bir görünümünü vermek için tasarlandığı dile getiriliyor. Yaşam alanında tamamen dijital bir sürücü gösterge paneli ve gösterge panelinin üzerine monte edilmiş yeni bir 9 inç full-HD Display Audio dokunmatik ekran araçta yer alıyor. 11. nesil Civic, yükseltilmiş bir Honda Sensing® güvenlik ve sürücü destek teknolojileri paketi dahil olmak üzere çok sayıda yeni aktif ve pasif güvenlik sistemi de sunacakmış.

Skoda Superb Fiyat Listesi Nasıl? Skoda Superb 17 Kasım 2020’de Türkiye’de kaç paraya satılıyor?

Yeni Honda Civic ne zaman satılacak?

Honda yönetimi 2021 yılının ikinci yarısından itibaren tanıtımları artıracak ve yeni Honda Civic 2022’nin hemen başında satışa sunulacak. Ancak ben bu satış tarihinin biraz daha öne çekilmesini bekliyorum. Bu arada hepimizin bildiği gibi Honda’nın Gebze Şekerpınar’daki Honda fabrikası 2021’de kapatılacak. Yıllık üretim kapasitesi 50 bin araç olan Honda Türkiye Gebze Fabrikası’nda 1.300 kişi çalışıyor. Güncel Honda Civic modelinin üretiminin bitmesinin ardından Honda Türkiye Fabrikası kapılarını kapatacak.

Araba Habercisi Dergisi Kasım 2020 Sayısı’nda neler var? Araba Dergileri Araba Habercisi Kasım.

Teknoloji Dergisi GoToTechno hediyesiyle birlikte yayınlanan Araba Habercisi Dergisi’nin Kasım sayısı her zaman olduğu gibi keyif almanızı sağlayacak bir sayı oldu.

Yeni Renault Captur çok iddialı geldi! İşte Yeni Captur’un tüm özellikleri.

Yerli üretim yeni Hyundai i20 satışa sunuldu. Küçük HB sınıfından önemli pay alır.

Yetkili satıcıları gittiğiniz zaman neden araba bulamıyorsunuz? İşte cevabı.

Yeni Opel Crossland gösterildi! Adındaki X’i bırakmanın dışında neleri yeni?

Ferrari’nin en son yeniliği olan Portofino M’nin özellikleri neler?

Yeni Mercedes Benz GLA Murat Tosun test yorumları nasıl?

Honda SUV e:concept ortaya çıktı. Tasarımı çok dikkat çekiyor.

Suzuki SX4 S-Cross Türkiye’de satışa sunuldu. İşte satış fiyatı.

Yeni Renault Symbol tanıtıldı! Orta gelirli aileler için çok iyi seçenek olacak.

Türkiye’nin en çok satan otomobili Fiat Egea Sedan dizel otomatiği Murat Tosun test etti.

Yeni Volkswagen Tiguan Türkiye’de satışa sunuldu!

2022 Honda Civic

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba