Yeni Honda HR-V e:HEV modelinin başlangıç paketine 85 bin TL, bir üst pakete 92 bin TL zam gelmiş!

2022 Honda HRV fiyat listesi.
2022 Honda HRV fiyat listesi.

Yeni Honda HR-V e:HEV modelinin başlangıç paketine 85 bin TL, bir üst pakete 92 bin TL zam gelmiş! 2022 Honda HRV fiyat listesi.

Instagram Hesabım

Yeni nesil Honda HR-V 5 Mart 2022 tarihinde, e:HEV modeli Advanced donanımı 650 bin TL ve Style donanım seçeneği ise 685 bin TL satış fiyatı ile Honda bayilerinde yerini almıştı.

Fiyatlara 2 Nisan 2022’de Honda Türkiye sitesinden baktığım zaman Advanced donanımı 735 bin TL ve Style donanım seçeneği ise 777 bin TL satış fiyatı ile karşıma çıkıyor.

Yani başlangıç paketine 85 bin TL, bir üst pakete 92 bin TL zam gelmiş.

Benzin indirimi bekleyenler için haber geldi! Benzinin fiyatı ucuzladı! Hangisi km’de ne kadar yakıyor?

Honda mühendisleri ve tasarımcıları tarafından “Maksimum İnsan, Minimum Makine” (M/M) ilkesine uygun olarak yenilenen HR-V e:HEV; Coupe SUV esintilerine sahip yalın çizgileri ve modern duruşu ile markanın tasarım felsefesini sergilenirken; 1.5 litrelik DOHC i-VTEC benzinli ve elektrikli olarak güçlü iki ayrı motora sahip olan verimli hibrit güç-aktarma sistemi ile elektrikli sürüş deneyimi sunuyor. Kullanıcılarının sürüş keyfini ve kalitesini artırmak için iç mekan genişliği, kapsamlı ve gelişmiş Honda SENSING güvenlik teknolojileri ile aynı zamanda Akıllı Giriş, premium ses sistemi, elektrikli bagaj kapağı, ısıtmalı koltuklar ve direksiyon donanımları sunan yeni Honda HR-V e:HEV akılcı çözümleri ve düşük yakıt tüketimi ile segmentinde öne çıkıyor.

Honda, 2050 “karbon nötr” hedefi doğrultusunda belirlediği ‘Elektrikli Vizyon Stratejisi’ kapsamında hibrit ürün gamını genişletmeye devam ediyor. Honda’nın ilk olarak 1998 yılında SUV segmentinin öncülerinden biri olarak satışa sunduğu HR-V modelinin üçüncü jenerasyonu, Honda’nın e:HEV logosu taşıyan 3’üncü modeli olarak yollara çıkıyor. Yüzde 100 elektrikli araç sürüşüne en yakın deneyimi sunan ve Honda’nın C segmentindeki ilk hibrit modeli.

Yola çıkacaklar ve arabası olanlar dikkat! Meteoroloji bu konular hakkında çok önemli uyarılar yaptı!

Araba Habercisi Nisan 2022 Sayısını Nerelerden Okurum? Tüm sayıları nerelerden okurum?

Araba Habercisi Dergisi’nin Nisan 2022 sayısı çıktı. 1992 yılından beri otomotiv gazetecisi olan Murat Tosun’un yönetiminde hazırlanan dergi nerelerden okunabiliyor?

Araba Habercisi Dergisi 39. sayısıyla karşınızda. Araba Dergileri arasında 39. sayısına ulaşan Araba Habercisi Dergisi’ni nerelerde okuyabilirsiniz.

Google Play ya da App Store’dan Turkcell Dergilik uygulamasını indirerek okuyabilirsiniz. Ben uygulama indirmek istemiyorum diyorsanız Turkcell Dergilik web sitesi üzerinden de okuyabilirsiniz.

Araba Habercisi Dergisi’ni Türk Telekom üzerinden okumak isteyenlerse Türk Telekom e dergi uygulamasını indirerek okuyabilir. Türk Telekom e dergi uygulaması hem App Store hem de Google Play üzerinden indirilebiliyor.

2022 Honda HRV fiyat listesi.

2022 Honda HRV fiyat listesi.

2022 Honda HRV fiyat listesi.

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba