Yola çıkacaklar ve arabası olanlar dikkat! Meteoroloji bu konular hakkında çok önemli uyarılar yaptı!

İstanbul Fırtına uyarıları 2 Nisan
İstanbul Fırtına uyarıları 2 Nisan

Yola çıkacaklar ve arabası olanlar dikkat! Meteoroloji bu konular hakkında çok önemli uyarılar yaptı! İstanbul Fırtına uyarıları 2 Nisan.

Instagram Hesabım

İstanbul’da bugün ve yarın önemli hava olayları bekleniyor. Meteoroloji yetkilileri arabası olanları da bu konularda uyardı.

Kuvvetli Fırtına nedeniyle Oluşması Muhtemel Riskler arasında şunlara yer verildi: “Ulaşımda Aksamalar – Çatı Uçması – Ağaç veya Direklerin Devrilmesi – Soba ve Doğalgaz Kaynaklı Baca Gazı Zehirlenmesi.

Fırtınanın hızı 90 km/s olabilir! İstanbul Fırtına uyarıları 2 Nisan 3 Nisan

Yapılan son değerlendirmelere göre; 02.04.2022 Cumartesi günü kuzey, iç ve batı kesimlerde güney ve güneybatı yönlerden kuvvetli rüzgar (40-60 km/sa) , Marmara’da yer yer kısa süreli fırtına (50-80 km/sa) , 03.04.2022 Pazar günü Marmara, İç Ege, İç Anadolu ile Batı ve Orta Karadeniz’de batı ve güneybatı yönlerden, akşam Doğu Karadeniz kıyılarında batı ve kuzeybatıdan fırtına (60-90 km/sa) bekleniyor.

Toz yağabilir, yağışla çamura dönüşebilir!

Yurdun batı kesimleri ile Güneydoğu Anadolu’nun güneyinde toz taşınımı beklendiğinden meydana gelebilecek görüş mesafesinde azalma, hava kalitesinde düşme, yağış ihtimali olan yerlerde ise çamur şeklinde yağış gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması konularda uyarılarda bulunuldu.

Her yıl çöllerden atmosfere karışan tozların miktarı yaklaşık 2 milyar ton olarak kabul edilmektedir. Sahra bölgesinden atmosfere salınan yıllık toz miktarı, Dünya üzerindeki tüm kaynaklardan salınan toz miktarının yaklaşık yarısı kadardır. Sahra’dan sonra gelen önemli toz kaynak alanları sırasıyla Ortadoğu ile Orta ve Güney Asya’dır. Afrika ve Ortadoğu Bölgelerinden kaynaklanan tozlar, Dünya yıllık toz salımlarının yaklaşık olarak % 70’ini oluşturmaktadır.

Toyota Corolla Sedanın yeni fiyat listesi açıklandı! Bu modelin fiyatı Ocak ayından beri değişmiyordu!

Araba Habercisi Nisan 2022 Sayısını Nerelerden Okurum? Tüm sayıları nerelerden okurum?

Araba Habercisi Dergisi’nin Nisan 2022 sayısı çıktı. 1992 yılından beri otomotiv gazetecisi olan Murat Tosun’un yönetiminde hazırlanan dergi nerelerden okunabiliyor?

Araba Habercisi Dergisi 39. sayısıyla karşınızda. Araba Dergileri arasında 39. sayısına ulaşan Araba Habercisi Dergisi’ni nerelerde okuyabilirsiniz.

Google Play ya da App Store’dan Turkcell Dergilik uygulamasını indirerek okuyabilirsiniz. Ben uygulama indirmek istemiyorum diyorsanız Turkcell Dergilik web sitesi üzerinden de okuyabilirsiniz.

Araba Habercisi Dergisi’ni Türk Telekom üzerinden okumak isteyenlerse Türk Telekom e dergi uygulamasını indirerek okuyabilir. Türk Telekom e dergi uygulaması hem App Store hem de Google Play üzerinden indirilebiliyor.

İstanbul Fırtına uyarıları 2 Nisan.

İstanbul Fırtına uyarıları 2 Nisan

İstanbul Fırtına uyarıları 2 Nisan

REKLAM

REKLAM

REKLAM

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

OTOMOTİV GAZETE SAYFASI

ikinci el araba pazarı 2024 Mart

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba