Elektrikli Fiat Doblo’nun İtalya fiyatı belli oldu! Elektrikli isteyen Enişteler bu araca kaç para ödeyecek?

2023 Fiat Doblo Elektrikli Fiyatı
2023 Fiat Doblo Elektrikli Fiyatı

Elektrikli Fiat Doblo’nun İtalya fiyatı belli oldu! Elektrikli isteyen Enişteler bu araca kaç para ödeyecek? 2023 Fiat Doblo Elektrikli fiyatı İtalya’da ne kadar? Yeni Fiat Doblo Stellantis Grubu’nun diğer modelleriyle aynı oldu. 2023 Doblo satışa sunulmaya başladı. 2023 Fiat Doblo Elektrikli Fiyatı.

YOUTUBE KANALIM

Yeni Fiat Doblo Stellantis Grubu’nun diğer hafif ticari araçlarını karakterine büründü. Yani Peugeot Rifter, Opel Combo, Citroen Berlingo ile aynı karakterle karşımıza çıkacak. Bilindiği gibi bu ortaklıkla Toyota Proace City modeli de yer alıyor. Aileye Fiat Doblo’nun da katılmasıyla birlikte eş model sayısı 5 oldu. Yeni modellerin gelmesiyle birlikte Stellantis Grubu’nda olan markaların ortak modellerinin sayısı daha fazla olacak.

Fiat Doblo’nun Stellantis grubunun diğer üyelerinin platformunu kullanmaya başlamasıyla birlikte bu ailede görev yapan motor seçenekleri araçta yer alacak. Yani 1.2 litre benzinli ve 1.5 litre dizel motor seçenekleri bu aracın ön plana çıkan güç seçenekleri olacak. İtalya’da bu motor seçenekleriyle ilgili bilgi bulamadım.

Bunun yanında ailenin tüm üyelerinde olduğu gibi Fiat Doblo’nun yüzde 100 elektrikli bir versiyonu da var. Artık Türkiye’de üretilmeyecek olan Yeni Fiat Doblo’nun elektrikli versiyonunun da fiyatları belli oldu. Markanın anavatanı İtalya’da online siparişe özel olarak Elektrikli Fiat Doblo 34 bin 300 Euro etiketle satılıyor. Elektrikli Fiat Doblo’nun teknik özelliklerine baktığım zaman Stellantis Grubu’nun diğer elektrikli modelleriyle aynı verileri görüyorum. Bu modelin Türkiye’ye gelmesi durumunda fiyatı rahat bir şekilde 900 bin TL’nin altında yer alıyor.

Stellantis İspanya Fabrikası’nda üretilen Elektrikli Fiat Doblo 136 HP güç üretirken, 280 kilometreye kadar menzil sunuyor. 260 Nm tork üreten Yeni Doblo açıklanan bilgilere göre yarım saat şarj ile menzilin yüzde 80’ine kadar olan kısmını kullanıma sunabiliyor. Elektrikli Fiat Doblo’nun son hızıyla 130 km/s ile sınırlandırılmış durumda.

Merhaba yeni Fiat Egea! Fiat Egea’nın ne zaman yenileneceği resmi olarak açıklandı! Başka olacak!

Araba Habercisi Ocak 2023 Sayısını Nerelerden Okurum? Tüm sayıları nerelerden okurum?

Araba Habercisi Dergisi’nin Ocak 2023 sayısı çıktı. 1992 yılından beri otomotiv gazetecisi olan Murat Tosun’un yönetiminde hazırlanan dergi nerelerden okunabiliyor?

Araba Habercisi Dergisi 47. sayısıyla karşınızda. Araba Dergileri arasında 47. sayısına ulaşan Araba Habercisi Dergisi’ni nerelerde okuyabilirsiniz.

Araba Habercisi Dergisi’ni Türk Telekom üzerinden okumak isteyenlerse Türk Telekom e dergi uygulamasını indirerek okuyabilir. Türk Telekom e dergi uygulaması hem App Store hem de Google Play üzerinden indirilebiliyor.

Google Play ya da App Store’dan Turkcell Dergilik uygulamasını indirerek okuyabilirsiniz. Ben uygulama indirmek istemiyorum diyorsanız Turkcell Dergilik web sitesi üzerinden de okuyabilirsiniz.

Dergimiz ayrıca dünyanın en büyük dijital dergi platformu Magzter üzerinden de yayınlanıyor. Uluslararası dergi platformu Magzter’e web sitesi ya da Google Play ve App Store’dan Magzter uygulamasını indirerek ulaşabilirsiniz.

MSE Medya Dergi Grubu Ailesi’nin bir üyesi olan Araba Habercisi Dergisi dergi çıkarmanın zor olduğu bu dönemde 47. sayısını görme başarısını göstererek benim için haklı gururlardan biri oldu.

2023 Fiat Doblo Elektrikli Fiyatı.

2023 Fiat Doblo Elektrikli Fiyatı

2023 Fiat Doblo Elektrikli Fiyatı.

REKLAM

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba