Brezilya’da doğdu ama global bir model olacak! Fiat Fastback markanın yeni tarzını ortaya koyuyor!

2023 Fiat Fastback Stellantis
2023 Fiat Fastback Stellantis

Brezilya’da doğdu ama global bir model olacak! Fiat Fastback markanın yeni tarzını ortaya koyuyor! Fiat Fastback Brezilya ile sınırlı kalmayacak. 2023 Fiat Fastback modeli nedir? Yeni Fiat Fastback modelinin Türkiye’de satılma ihtimali var mı? Fiat markasının yeni tasarım anlayışı bu modelle birlikte şekillenecek. 2023 Fiat Fastback teknik özellikleri nasıl? Yeni Fiat Fastback dünya pazarına açılacak. 2023 Fiat Fastback Stellantis.

INSTAGRAM HESABIM

Fiat Fastback ve Fiat Pulse son dönemlerde bana en çok sorulan modeller arasında yer alıyor. Bu iki modelde Güney Amerika pazarı için üretilen Fiat modelleri. Ancak, Fiat Fastback modelinin gördüğü ilgi sonrası markanın bu modeli global bir ürün yapma ihtimali bulunuyor. Bununla birlikte Fiat Pulse modeli için de aynı şekilde söylentiler ortalıkta dolaşıyor. Fiat’ın Patronu Olivier François 2025 yılında olacak değişimlerle ilgili ilk sinyalleri zaten geçtiğimiz günlerde verdi.

SUV modellerin ön plana çıktığı otomotiv dünyasında Fiat bu konuda elini hızlı tutacaktır. Bu modeller olmasa bile bu modellere benzer ürünlerin çok yakında karşımıza çıkacağı kesin. Avrupa basınında çıkan haberlerde de bu konuda yorumlar yapılmaya devam ediyor.

Stellantis Grubu’nun diğer markalarına baktığım zaman da bu tip bir değişim söz konusu. Grup özellikle Peugeot markasının yeni modeli 408 ile bunun startını verdi. 2023 Peugeot 408 Şubat ayından itibaren Türkiye’de satışa sunulacak.

Fiat markasının da Stellantis Grubu’na katılmasıyla birlikte 2023 yılında fastback, küçük SUV ve Coupe SUV tarzında bir ya da iki modelin kendini göstermesini bekliyorum. Aynı şekilde grubun bir diğer üyesi olan Opel markasından da bu tip araç ya da araçlar gelecektir.

Brezilya’da satılan Fiat Fastback modelinin motor kaputunun altında 1.3 litre turbo 130 HP güç üreten motor seçeneği yer alıyor. Abarth tarafından geliştirilen bir seçenekse 185 HP güç, 270 Nm tork üretiyor. Bu seçenek gerçekten nefis görünüyor.

Elektrikli Fiat Doblo’nun İtalya fiyatı belli oldu! Elektrikli isteyen Enişteler bu araca kaç para ödeyecek?

Araba Habercisi Ocak 2023 Sayısını Nerelerden Okurum? Tüm sayıları nerelerden okurum?

Araba Habercisi Dergisi’nin Ocak 2023 sayısı çıktı. 1992 yılından beri otomotiv gazetecisi olan Murat Tosun’un yönetiminde hazırlanan dergi nerelerden okunabiliyor?

Araba Habercisi Dergisi 47. sayısıyla karşınızda. Araba Dergileri arasında 47. sayısına ulaşan Araba Habercisi Dergisi’ni nerelerde okuyabilirsiniz.

Araba Habercisi Dergisi’ni Türk Telekom üzerinden okumak isteyenlerse Türk Telekom e dergi uygulamasını indirerek okuyabilir. Türk Telekom e dergi uygulaması hem App Store hem de Google Play üzerinden indirilebiliyor.

Google Play ya da App Store’dan Turkcell Dergilik uygulamasını indirerek okuyabilirsiniz. Ben uygulama indirmek istemiyorum diyorsanız Turkcell Dergilik web sitesi üzerinden de okuyabilirsiniz.

Dergimiz ayrıca dünyanın en büyük dijital dergi platformu Magzter üzerinden de yayınlanıyor. Uluslararası dergi platformu Magzter’e web sitesi ya da Google Play ve App Store’dan Magzter uygulamasını indirerek ulaşabilirsiniz.

MSE Medya Dergi Grubu Ailesi’nin bir üyesi olan Araba Habercisi Dergisi dergi çıkarmanın zor olduğu bu dönemde 47. sayısını görme başarısını göstererek benim için haklı gururlardan biri oldu.

2023 Fiat Fastback Stellantis.

2023 Fiat Fastback Stellantis

2023 Fiat Fastback Stellantis.

REKLAM

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba