CHERY TIGGO 4 PRO RESMEN AÇIKLANDI! TIGGO 4 PRO’nun Mayıs ayında satışa çıkması bekleniyor!

2024 Chery Tiggo 4 Pro
2024 Chery Tiggo 4 Pro

CHERY TIGGO 4 PRO RESMEN AÇIKLANDI! TIGGO 4 PRO ile tanışmaya hazır mısın? duyurusu yapıldı! Chery Tiggo 4 Pro ne zaman satılacak sorusu artık cevabını buluyor. Chery Türkiye yönetimi Küçük SUV Tiggo 4 Pro ile ilgili ilk kez resmi açıklama yaptı. Chery Tiggo 4 Pro Fiyat listesi kaç paradan başlar konusunda da bir tahmin yaptım. İşte merak edilen detaylarıyla 2024 Chery Tiggo 4 Pro. TIGGO 4 PRO’nun Mayıs ayında satışa sunulması bekleniyor!

EN ÇOK MERAK ETTİĞİM CHERY YENİLİKLERİ HANGİLERİ?

Chery Türkiye yönetimi daha başlamadı demiştim. Yeni yılla birlikte Chery, Türkiye’de yeni model atağına başlıyor. Bugüne kadar Tiggo 8 Pro, Tiggo 7 Pro ve OMODA 5 modelleriyle gördüğümüz Chery çok yakında Tiggo 4 Pro modelini Türkiye’de satışa sunacak. Chery Türkiye yönetimi resmi X hesabından (Twitter) bu gelişmeyi şu duyuruyla açıkladı: Yeni yol arkadaşın genç ve modern TIGGO4 PRO ile tanışmaya hazır mısın? Küçük SUV sınıfında yer alan bu modelin satışa sunulmasıyla birlikte Çinli marka SUV sınıfında liderliğe oynamaya başlar. Chery’nin Türkiye’deki model ailesine katılacak olan Tiggo 4 Pro, küçük SUV (B segment) sınıfında yer alan bir model. Tasarımına baktığım zaman diğer tüm Chery modellerinde olduğu gibi çekici ve dinamik görünecek bir tasarım anlayışı karşıma çıkıyor. Büyük bir havalandırma ızgarasına eşlik eden dikkat çekici farlar, Alman otomobillerini andıran gündüz farı ve sis grubu bölümü gibi detaylar hemen göze çarpıyor.

TIGGO 4 KAÇ PARA OLABİLİR?

Yaşam alanında ağabeylerinin yolundan giden Chery Tiggo 4 Pro göze iyi görünen ve kullanışlı bir yaşam alanı sunuyor. Yüksek donanım beklentilerine de rahatlıkla cevap verebilecek araç, aydınlatma konusunda da ağabeyleri kadar iddialı. Teknolojik özellikleri konusunda da dolu bir araba olması da onun en önemli kozlarından biri olacak. Chery Tiggo 4 Pro’nun motor kaputunun altında 1.5 litre 145 HP güç ve 210 Nm tork üreten benzinli ünite yatırıyor. Otomatik şanzımanın eşlik ettiği bu motor seçeneği Türkiye şartlarına uygun yapısıyla dikkat çekiyor. Chery Tiggo 4 Pro’nun Türkiye’de satışa sunulacağı tarih henüz net olarak açıklanmadı ama ilk kez Chery Türkiye yönetimi resmi duyuruyu yapmaya başladı. Sizlerden gelen fotoğraflarda bu önemli modelin testlerine başladıklarını görüyordum. T plakalı Chery Tiggo 4 Pro modeli yollarda test edilirken fotoğraflanmış durumda. Satışa sunulduğunda kur ne durumda olur bilmiyorum. Ancak kur kaç para olursa olsan en ucuz 0 km otomobillerden birinin bu olacağı kesin görünüyor. 1 milyon TL seviyelerinde olması muhtemel. Chery yetkili satıcılarının satış tarihi için yılın ikinci çeyreğini söylediklerini duyuyorum. Mart sonunda bu detay tam olarak netlik kazanmış olur. Eğer yetkili satıcıların söyledikleri doğru çıkarsa Mayıs başı yollara çıkar. Bu arada Chery Tiggo 2’de sırada olabilir. Bu yönde de dedikodular hız kazanmış durumda.

CITROEN 0 FAİZ KAMPANYASI RESMEN AÇIKLANDI! En çok satan ithal modelde de kampanya yaptılar!

2024 Chery Tiggo 4 Pro.

2024 Chery Tiggo 4 Pro

2024 Chery Tiggo 4 Pro.

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba