Engelli raporuyla ÖTV muaf olarak satın alınabilecek arabalar hangileri? İşte tüm marka ve modeller!

2024 Engelli Raporlu Arabalar Listesi
2024 Engelli Raporlu Arabalar Listesi

Engelli raporuyla ÖTV muaf olarak satın alınabilecek arabalar hangileri? İşte tüm marka ve modeller! 2024 Engelli Raporlu Arabalar Listesi.

Chery 2024 yeni modeller hangileri olacak?

Engelli raporuyla ÖTV muaf olarak satın alınabilecek modellere marka ismine göre alfabetik olarak göz attım. Chery OMODA 5 ve Tiggo 7 Pro listeye giren modellerden. Tiggo 8 Pro ise bir seçeneğiyle satın alınabiliyor. Citroen C3 Aircross, C4X ve C4 tüm seçenekleriyle listeye dahil oluyor. Dacia Duster ve Dacia Sandero Stepway ÖTV muaf olarak satın alınabiliyor. Yerli Üretim yapan Fiat markasının Egea Sedan ve Egea Cross modelleri bu listenin gözde modellerinden olmaya devam ediyor. Ford Focus sadece manuel şanzımanla listeye girerken, Ford Puma otomatik şanzımanla satın alınabiliyor. Honda’da HRV hibrit bir seçeneğiyle listeye girerken, JAZZ ve City satın alınabiliyor. Hyundai Bayon ve i20 tüm seçenekleriyle listede yer alırken, Elantra bir seçenekle listede.

Kia Stonic, Cerato, Ceed HB, XCeed engelli raporuyla satın alınabilecek araçlar listesinde yer alıyor. MG markasına baktığımda ZS ve HS modelleri de listede yer alıyor. Nissan Qashqai nakit alım indirimiyle listeye girerken, Juke tüm seçenekleriyle satın alınabiliyor. Opel Mokka ve Astra giriş paketleriyle listede yer alırken, Crossland tüm seçenekleriyle listede. Peugeot 2008 ve 308 giriş paketiyle listede. Renault Clio, Captur, Taliant, Megane Sedan listede yer alıyor. Seat Ibiza, Arona ve Leon listede. Skoda Fabia, Scala ve Kamiq ÖTV muaf listesinde. Suzuki Swift, Vitara ve SCross listeye giriyor. Toyota Yaris, Corolla, Yaris Cross listede. Corolla Cross ve CHR giriş paketiyle giriyor. Volkswagen Polo, T-Cross, Taigo ve Golf listeye giren modellerden.

Yerli Üretim Avantajını iyi kullanıyor! Toyota Corolla Sedan Şubat ayında kaç paraya satışa sunuluyor?

EGEA SEDAN KAMPANYASI

Yerli Üretim otomobiller arasında şüphesiz en başarılı olan seçenek Fiat Egea Sedan. Ulaştığı satış rakamlarıyla yıllardır Türkiye’nin en çok satan otomobili Fiat Egea Sedan’ın Şubat 2024 fiyat listesi açıklandı. 1.4 Fire motor seçeneğiyle günümüz fiyatlarına göre Fiyat / Performans aracı olan Egea Sedan, üst paketlere çıkıldığındaysa bu avantajını kaybediyor. Çünkü bu fiyat seviyelerindeki rakiplerinin sayısı bir hayli fazla. 2025 yılının sonunda üretimi bitecek olan araç için Şubat ayında faiz kampanyası yapılmış durumda. Şubat ayına özel 200.000 TL, 12 ay, yüzde 0 faiz oranı ile ödeme fırsatı sunulurken, yine Şubat ayına özel olarak 300.000 TL kredi için yüzde 2,39 oranlı, 24 aya varan vade ile Fiat Egea Sedan modeli satın alınabiliyor.

Yeni Ford Tourneo Courier Şubat ayında kaç paraya satışa sunuluyor? Aralık ayında kaç paraydı?

2024 Engelli Raporlu Arabalar Listesi.

Renault Duster satış tarihi öne çekildi!

Ön sipariş sistemiyle satışlarına başlanacak Renault Duster, 2024 yılının ikinci çeyreğinde Türkiye’de tanıtılacak. Bundan önce açıklanan bilgilerde Renault Duster satış tarihi olarak yılın ikinci yarısı işaret edilmişti. Ancak planlar değişmiş görünüyor. Mayıs ayında çıkar.

SWM 969 bin TL’ye 0 km SUV satacak!

Markanın sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımla “çok yakında buluşuyoruz” açıklaması yapıldı. Mart ayında satışların başlayacağı tahmin ediliyor. SWM G01 Comfort modeli manuel şanzımanla 969.500 TL etiketle satışa sunulacak.

Chery Avantgarde fiyatları belli oldu

Avantgarde donanımlı TIGGO 7 PRO 1 milyon 603 bin TL, TIGGO 8 PRO ise 1 milyon 793 bin TL’lik lansmana özel fiyatlarla satışa sunuldu. Chery Türkiye Başkan Yardımcısı Ahu Turan “sürdürülebilirlik adımlarını gerçekleştirmek istiyoruz” dedi.

2024 Engelli Raporlu Arabalar Listesi.

2024 Engelli Raporlu Arabalar Listesi

2024 Engelli Raporlu Arabalar Listesi.

REKLAM

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba