Bu yıl hangi yeni 0 km otomobiller Türkiye’ye gelecek? Marka marka yeni gelecek 2024 model arabalar!

2024 yılında gelecek arabalar 0 km
2024 yılında gelecek arabalar 0 km

Bu yıl hangi yeni 0 km otomobiller Türkiye’ye gelecek? Marka marka yeni gelecek 2024 model arabalar! 2024 yılında gelecek arabalar 0 km.

Chery 2024 yeni modeller hangileri olacak?

Bu yıl yine 0 km otomobil bolluğu olacak. Hem güncel modeller hem de yeni gelecek araçlarla bol bol 0 km otomobil konuşacağız. Aklımda olan yeni gelecek modellere bu haberde bir göz attım.

BYD sanırım ilk olarak hibrit SEAL U modelini satacak. BYD SEAL ve BYD HAN modelleri geliyorsa Mart ayında satışa sunulacak. Chery geçen yıla olduğu gibi bu yıla da hızlı başlayacak Tiggo 4, Arrizzo 8, Jaecoo 7, OMODA 5 EV gibi modelleri getirecek. Chery ürün sayısı artacak. Citroen, Elektrikli yeni C3 modeliyle uygun fiyata araba satacak. Yeni model dendiği zaman akla gelmeyen Fiat bu yıl 600 modelini satışa çıkaracak. Ford’a baktığım zaman Elektrikli Puma ve makyajlı Kuga ile karşımıza çıkacak. Ford Explorer EV modelinin de bu yıl satışa sunulması gündemde. Hyundai cephesinde de önemli yenilikler olacak. Makyajlı Bayon ve makyajlı Tucson modelleri satışa sunulacak. Kia önce pahalısını satmaya başladığı EV9’un daha ucuz versiyonunu satışa sunmaya başlayacak.

Leapmotor bu yıl C10 EV ve C10 PHEV satacak. Leapmotor model ailesi bu yeniliklerle genişleyecek. En uygun fiyatlı Lexus modeli LBX yollara çıkacak. MG adına kesin olmasa bile yeni MG3 modelinin satışa çıkacak. Opel, Crossland’in yerini alacak olan Frontera modelini satacak. Ayrıca yeni Grandland modeli de satışa sunulabilir. Peugeot en büyük kozunu oynayacak ve yeni 3008’i satışa çıkaracak. Skoda’ya baktığım zaman yeni Superb ve elektrikli Enyaq modelleri gelecek. Skywell cephesinden yeni ET5 modeli gelecek. EA3 ve EA5 modellerinin satışa da gündemde. Toyota makyajlı Yaris Cross ve BZ4X EV’yi satacak. Volkswagen ise yeni Tiguan, Yeni Passat, ID3, ID4, ID5 ve ID7’yi satışa sunacak. Öğrendikçe yenilerini de yazarım. 2024 bol bol 0 km araba konuştuğumuz yıl olacak!

İkinci el araba piyasası ne durumda? İkinci el otomobil piyasasında Aralık 2023 yılın en kötü ayı oldu!

Araba Habercisi KIŞ 2023 2024 Sayısını Nerelerden Okurum? Tüm sayıları nerelerden okurum?

Araba Habercisi Dergisi’nin KIŞ 2023 2024 sayısı çıktı. 1992 yılından beri otomotiv gazetecisi olan Murat Tosun’un yönetiminde hazırlanan dergi nerelerden okunabiliyor? Dergimizi bedava indirerek okuyabilirsiniz.

Araba Habercisi Dergisi 56. sayısıyla karşınızda. Araba Dergileri arasında 56. sayısına ulaşan Araba Habercisi Dergisi’ni nerelerde okuyabilirsiniz.

Dergimizi web sitemizden ücretsiz olarak indirerek okuyabilirsiniz. 

Turkcell Dergilik uygulaması kapandı. Bunun yerine farklı bir platformda yer almama kararı aldık. 

Dergimiz dünyanın en büyük dijital dergi platformu Magzter üzerinden yayınlanıyor. Uluslararası dergi platformu Magzter’e web sitesi ya da Google Play ve App Store’dan Magzter uygulamasını indirerek ulaşabilirsiniz.

MSE Medya Dergi Grubu Ailesi’nin bir üyesi olan Araba Habercisi Dergisi dergi çıkarmanın zor olduğu bu dönemde 56. sayısını görme başarısını göstererek benim için haklı gururlardan biri oldu.

2024 yılında gelecek arabalar 0 km.

2024 yılında gelecek arabalar 0 km

2024 yılında gelecek arabalar 0 km.

REKLAM

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba