DS Modellerindeki 6 Farklı Aydınlatma Modu Nedir? (Videolu)

DS 7 CROSSBACK, LED far teknolojisi DS, Yeni LED Far Teknolojisi DS, DS ACTIVE LED VISION, DS Otomobilleri LED Far Teknolojisi.

DS Otomobilleri kötü aydınlatılmış yolların ve gece göz alan ölümcül farların tehlikeleri hakkında sürücüleri uyarıyor. Sürücülerin üçte ikisi, sürekli olarak karşıdan gelen farlar tarafından gözlerinin kamaştığını söylüyor. Ayrıca bu faktör her yıl binlerce ölümlü kaza ve ciddi yaralanmalara neden oluyor. DS Otomobilleri, yeni teknolojisi ile birlikte yollardaki far sorununa vurgu yapıyor. DS Otomobilleri LED Far Teknolojisi.

youtube.com/msemedya

Volkswagen Golf 8 çarpışma testinden kaç puan aldı?

DS Otomobilleri 6 Farklı Aydınlatma Modu Nedir?

DS 7 CROSSBACK araçlarının hepsinde standart olarak 180 derece dönebilen LED farlar bulunmaktadır. Araca yaptığı görsel etkiye ek olarak DS ACTIVE LED VISION sistemi oldukça verimli bir sistemdir. Araç geceleri, genişlik ve mesafeyi yol koşullarına ve araç hızına göre uyarlar. Araçta 6 tane aydınlatma modu mevcuttur: Otopark modu, kasaba modu, şehir modu, otoyol modu, uzun far modu ve ters yön modu. Yolu daha verimli ve daha uzak bir mesafeden aydınlatarak sürücüler ve yolcular için yüksek güvenlik sağlar. Hemen devreye girebilen ve daha uzun ömürlü olan LED farları ile birlikte güvenlik daha da arttırıldı.

Mazda MX30 Haziran’da Kaç Paraya Satılacak?

DS 3 CROSSBACK aracında mevcut olan yeni LED sistemi, karşıdan yaklaşan sürücüleri rahatsız etmemek ve gelecek olan tehlikeyi azaltmak için otomatik olarak uzun far modundan kısa far moduna geçmektedir. Akıllı aydınlatma sistemi, ön cama konulmuş olan bir kamera sayesinde yolu ve trafik koşullarını izler ve otomatik olarak adapte olur. Çift yönlü yollarda bu sistem, karşıdan gelen araçlara yaklaşırken sürücünün yolunu güvenli bir şekilde aydınlatır. Aynı zamanda karşıdan gelen aracı rahatsız etmemek için o tarafta bulunan farların yönünü ona göre ayarlar.

DS Tasarım Şefi olan Vince Clisham

DS Tasarım Şefi olan Vince Clisham yaptığı açıklamada, ‘Gece göz kamaştırmak dünya üzerinde birçok kazaya yol açan gerçek bir güvenlik sorundur. Bu nedenle yenilikçi teknolojimiz, yaklaşmakta olan sürücülerin gözünü kamaştırmayacak şekilde farların ayarını yapar. DS, Pazar lideri olan sürücü yardım teknolojileri sayesinde müşterilerin güvenli yolculuk yapmalarını sağlar’ dedi.

DS Otomobilleri LED Far Teknolojisi.

[irp posts=”14852″ name=”Araba Habercisi Mart 2020 Sayısı Çıktı! Nerelerden Okuyabilirsiniz?”]

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba