Volkswagen Golf 8 çarpışma testinden kaç puan aldı? Golf GTI Wallpaper ve Videolu!

Yeni Golf çarpışma testi sonuçları.
Yeni Golf çarpışma testi sonuçları.

Yeni Volkswagen Golf, 2020 Volkswagen Golf, Golf çarpışma testi, Volkswagen Golf çarpışma testi, Mk8 çarpışma testi. Yeni Golf çarpışma testi sonuçları.

Yeni Volkswagen Golf Euro NCAP çarpışma testine çıktı. Yeni Golf çarpışma testi sonuçları.

Instagram Hesabım

Kompakt HB sınıfının baz alınan modeli Volkswagen Golf sekizinci nesliyle altın bileziği koluna taktı. Euro NCAP çarpışma testine giren Volkswagen Golf 8 nasıl sonuç elde etti?

Yeni Volkswagen Golf 8 Euro NCAP çarpışma testinden 5 yıldız alarak ayrıldı. Volkswagen Golf 8 yetişkin yolcu güvenliğinden yüzde 95 gibi son derece iddialı bir puan aldı. Çocuk yolcu güvenliğinden yüzde 89 alan Golf 8, yaya güvenliğinden yüzde 76 aldı. Güvenlik teknolojileri testinden Yeni Golf yüzde 78 alarak bu konuda da başarısını ortaya koydu. Volkswagen Golf 8 iddialı bir şekilde satışa çıkacağı günü bekliyor. Yeni Volkswagen Golf Türkiye’de 2020 yılının ikinci yarısında satışa sunulacak.

Peugeot 3008 Hybrid4 Teknik Özellikleri Neler? 300 Beygir Olduğunu Biliyor Muydun?

Volkswagen Golf 8 Elektrikli 60 Kilometre Gidecek!

Yeni Golf ile birlikte Volkswagen hibrit atağına başlıyor. Yeni Golf’ün en az beş farklı hibrit versiyonu olması bekleniyor. Son nesil TSI motoruyla beraber çalışacak olan 48V elektrik teknolojisi melez bir hibrit sistem ortaya çıkardı.

Golf’ün hibrit sisteminin adı eTSI olacak. eTSI hibrit motorları WLTP standartlarına göre %10 daha verimli olacağı belirtiliyor. VW, yeni nesil Golf’de sunacağı eTSI hibrit motorlarda üç farklı güç seçeneğine sahip olacak. Bunlar, 110 beygir, 130 beygir ve 150 beygir olacak. Ayrıca plug-in hibrit seçeneği de sunacak olan Volkswagen Golf 8, 204 beygir ve 245 beygirlik iki farklı sportif seçenek de sunacak. Plug-in hibrit Golf’lerde 13 kWh’lık lityum ion batarya sayesinde yeni Golf hiç yakıt harcamadan sadece elektrikli 60 kilometre menzile sahip olacak.

[irp posts=”16289″ name=”Araba Habercisi Nisan 2020 Sayısı Çıktı! Araba Habercisi Nisan Sayısında Neler Var?”]

Yeni Golf çarpışma testi sonuçları.

Yeni Golf çarpışma testi sonuçları.
2020 Volkswagen Golf GTI Wallpaper
Yeni Golf çarpışma testi sonuçları.
2020 Volkswagen Golf GTI Wallpaper

Araba Habercisi Nisan 2020 Sayısını Nerelerden Okurum?

Araba Habercisi Dergisi ikinci yılın üçüncü sayısıyla karşınızda. Araba Dergileri arasında 16. sayısına ulaşan Araba Habercisi Dergisi’ni nerelerde okuyabilirsiniz. Google Play ya da App Store’dan Turkcell Dergilik uygulamasını indirerek okuyabilirsiniz. Ben uygulama indirmek istemiyorum diyorsanız Turkcell Dergilik web sitesi üzerinden de okuyabilirsiniz.

REKLAM

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

OTOMOTİV GAZETE SAYFASI

0 km araba kampanyaları Nisan 2024

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba