Fiat Egea / Tipo Almanya’da En Dayanıklı Otomobil Seçildi

Fiat Egea En Dayanıklı Otomobil, Fiat Egea HB Almanya, Fiat Egea Dayanıklılık, Fiat Egea Yorum, Fiat Egea Dayanıklılık.

Tofaş’ta üretilerek dünyanın pek çok farklı noktasına “Tipo” ismiyle ihraç edilen Fiat Egea, Almanya’da “segmentinin en dayanıklı otomobili” seçildi. Fiat Egea En Dayanıklı Otomobil.

Youtube Kanalımız

FCA’ya bağlı 400 fabrikanın yer aldığı WCM değerlendirmesinde, otomobil fabrikaları içerisinde en yüksek puanla “Altın Seviye”deki Tofaş’ın ürettiği Egea’dan büyük başarı. Fiat Egea HB kalitesiyle ihracat pazarlarında da ezberleri bozmayı sürdürüyor. Avrupa’ya Tipo ismiyle ihraç edilen Egea, otomotiv endüstrisinin kalbi olarak kabul edilen Almanya’da sınıfının en dayanaklı ve sorunsuz aracı seçildi.

Yeni Skoda Octavia Ne Zaman Satılacak?

Almanya’nın resmi araç muayene merkezi GTÜ Açıkladı.

Almanya’nın resmi araç muayene merkezi GTÜ tarafından gerçekleştirilen araştırma sonuçları açıklandı. Otomobillerin güçlü ve zayıf yanlarını ortaya koyarak, otomobil satın almak isteyenler için rehber niteliğinde olan bir araştırma. Fiat Egea tamir gerektiren sorunlar kategorisinde 100 araç içerisinde 0,84’lük hata oranı ile “kompakt otomobiller sınıfının en iyisi” olarak belirlendi.

Tofaş’ın, 1 milyar dolarlık yatırım yaparak, 2015 yılının sonunda seri üretime geçirdiği ve Avrupa başta olmak üzere dünyanın pek çok farklı noktasına ihraç ettiği Egea aynı zamanda şasi, gövde, motor, yağ kaçağı ve egzoz gibi kontrol edilen tüm kategorilerde ortalama değerin üzerinde not alarak yeşil bantta yer aldı.

Tofaş CEO’su Cengiz Eroldu Açıkladı.

Konuyla ilgili değerlendirmede bulunan Tofaş CEO’su Cengiz Eroldu, “Ürün özellikleri ve fiyat / fayda dengesiyle, 2016 yılında AutoBest tarafından ‘Avrupa’nın En İyi Otomobili’ seçilen Egea, satışa sunulduğu tüm pazarlarda ilgi gördü. Dört yıldır Türkiye’nin en çok tercih edilen modeli olan Fiat Egea, Avrupa’da önemli bir başarıya daha imza attı. Tofaş’ın üretim ve Ar-Ge gücünü yansıtan Egea’nın, Almanya’da üç yılını doldurmuş her araca yapılan kapsamlı testlerde rakiplerini önemli bir farkla geride bırakarak “segmentinin en dayanıklı otomobili” seçilmesinden büyük memnuniyet duyuyoruz. Egea’nın başta ülkemiz ve Avrupa olmak üzere, küresel pazarlardaki başarısını sürdüreceğine inanıyoruz” dedi.

[irp posts=”14852″ name=”Araba Habercisi Mart 2020 Sayısı Çıktı! Nerelerden Okuyabilirsiniz?”]

REKLAM

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba