Yerli Otomobil 29 Ekim 2022’de banttan çıkıyor! Cumhuriyet Bayramı’nda ilk Togg banttan inecek!

Yerli Otomobil Togg 29 Ekim
Yerli Otomobil Togg 29 Ekim

Yerli Otomobil 29 Ekim 2022’de çıkıyor! Cumhuriyet Bayramı’nda ilk Togg banttan inecek! Yerli Otomobil Togg 29 Ekim.

Instagram Hesabım

Yerli Otomobil Togg’un ilk modelinin ne zaman banttan ineceği açıklandı. Togg yönetimi tarafından yapılan açıklamaya göre ilk Yerli Otomobil 29 Ekim 2022’de banttan inecek. Cumhuriyet Bayramı’nda ilk araç banttan inerken aracın satışı 2023 yılını başında başlayacak.

Togg yönetimi ayrıca otomobilden önce başka bir ürünü tanıtacaklarını açıkladı. Ancak bunun ne olduğuyla ilgili bir açıklama yapılmadı. Tahminler elektrikli araç şarj cihazı ya da elektrikli mobilite konusunda bir ürün olacağı yönünde yapılıyor.

Togg fiyatı hakkında ilk baştan beri elektrikli rakipleriyle değil içten yanmalı motora sahip kompakt SUV modellerle rekabet edecek bir fiyat olacak deniyor.

Togg ‘Yeniliğe Yolculuk’ hedefinin çekirdeği olan Gemlik Tesisi’ndeki inşaat çalışmalarında planlar doğrultusunda hızla sona yaklaşıyor. Yüzde 97’si tamamlanan gövde binasındaki 208 robot, parçasız denemelerden sonra, hücre bazında parçalı denemelere başladı. Bu aşamayı hücreleri bir araya getirilerek yapılacak deneme üretimleri izleyecek. Bu süreç de tamamlandıktan sonra yılın son çeyreğinde seri üretime hazır hale gelinecek.
Haziran sonunda tamamlanacak
Gemlik Tesisi’nde mayıs itibarıyla gövde binasındaki gelişmelerin yanı sıra boya tesisinin yüzde 99’u, montaj tesisinin de yüzde 95’i tamamlandı. 83 bin 935 metre elektrik kablolama yapılan ve 36 bin 770 metre boru hattı döşenen boya tesisinde tanklar su testlerine başladı. Montaj tesisinde ise 99 bin 210 metre elektrik kablolama yapılırken, 58 bin 330 metre boru hattı döşendi. Toplam 1 milyon 200 bin metrekare açık alan üzerine inşa edilen Togg Gemlik Tesisi inşası haziran ayının sonunda tamamlanacak.

Yeni Nissan Qashqai modeline zorunlu makyaj geldi! Nissan Qashqai neden elden geçirildi?

Araba Habercisi Haziran 2022 Sayısını Nerelerden Okurum? Tüm sayıları nerelerden okurum?

Araba Habercisi Dergisi’nin Haziran 2022 sayısı çıktı. 1992 yılından beri otomotiv gazetecisi olan Murat Tosun’un yönetiminde hazırlanan dergi nerelerden okunabiliyor?

Araba Habercisi Dergisi 41. sayısıyla karşınızda. Araba Dergileri arasında 41. sayısına ulaşan Araba Habercisi Dergisi’ni nerelerde okuyabilirsiniz.

Google Play ya da App Store’dan Turkcell Dergilik uygulamasını indirerek okuyabilirsiniz. Ben uygulama indirmek istemiyorum diyorsanız Turkcell Dergilik web sitesi üzerinden de okuyabilirsiniz.

Araba Habercisi Dergisi’ni Türk Telekom üzerinden okumak isteyenlerse Türk Telekom e dergi uygulamasını indirerek okuyabilir. Türk Telekom e dergi uygulaması hem App Store hem de Google Play üzerinden indirilebiliyor.

Dergimiz ayrıca dünyanın en büyük dijital dergi platformu Magzter üzerinden de yayınlanıyor. Uluslararası dergi platformu Magzter’e web sitesi ya da Google Play ve App Store’dan Magzter uygulamasını indirerek ulaşabilirsiniz.

Yerli Otomobil Togg 29 Ekim.

Yerli Otomobil Togg 29 Ekim

Yerli Otomobil Togg 29 Ekim

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba