Otomotiv Satış Sonrasında Yeni Marka! AutoGrouppe her marka için garantili servis hizmeti vermeye başladı!

AutoGrouppe Barış Özkan

AutoGrouppe nerelerde var, AutoGrouppe Barış Özkan, otomotiv satış sonrası 2021, garantili otomotiv servisleri.

Otomotiv Satış Sonrasında Yeni Marka! AutoGrouppe her marka için garantili servis hizmeti vermeye başladı! AutoGrouppe nerelerde var, AutoGrouppe Barış Özkan, otomotiv satış sonrası 2021, 2021 otomotiv servis sektörü.

Instagram Hesabım

Hızla büyümesini sürdüren otomotiv satış sonrası servis sektörüne oldukça iddialı bir marka daha katıldı. Türkiye’deki geniş bayi yapılanmasıyla dikkat çeken AutoGrouppe, her markadan otomobil ve hafif ticari araç için garantili servis hizmeti vermeye başladı. AutoGrouppe Yönetim Kurulu Başkanı Barış Özkan, “Yetkili servislere eşdeğer ve ekonomik hizmet anlayışımızla hem bireysel hem de filo tarafında müşterilerin değişen ihtiyaçlarını karşılamak üzere yola çıktık. Ortaya koyduğumuz hizmet anlayışı kısa süre içerisinde ilgi görmeye başladı. Kısa süre içerisinde 15 noktada hizmet vermeye başladık. Şubat sonuna kadar 10 servis noktası daha açarak 25 bayi ile büyümeye devam edeceğiz. 2021 sonu için ise toplamda 50 bayiye ulaşmayı hedefliyoruz” dedi. 4 aylık süreçte 50 bin adetlik filo hacmine ulaştıklarını dile getiren Barış Özkan, sene sonuna kadar 160 bin müşteriyi ağırlamak üzere yatırımlarını sürdüreceklerini de sözlerine ekledi.

Kısa sürede 50 bin adetlik filo hacmine ulaştı

AutoGrouppe Yönetim Kurulu Başkanı Barış Özkan sözlerini şu şekilde sürdürdü: “Şu anda hem bireysel hem de filo alanında faaliyet gösteren müşterilerimize her markadan otomobil ve hafif ticari araçlar için hizmet verebiliyoruz. Ayrıca, sistemimiz kapsamındaki bütün bayilerin aynı bilgi işlem altyapısını kullanıyor olması ve yine bayilerimizin benzer tedarik sisteminden faydalanıyor olması gibi önemli avantajlarımız da bulunuyor. Ortaya koyduğumuz hizmet anlayışı kısa süre içerisinde ilgi görmeye başladı. Kısa süre içerisinde 15 noktada hizmet vermeye başladık. Şubat sonuna kadar 10 servis noktası daha açarak 25 bayi ile büyümeye devam edeceğiz. 2021 sonu için ise toplamda 50 bayiye ulaşma hedefimiz var. Hizmet kalitemiz ve dijital altyapımızla 4 aylık süreçte 50 bin adetlik filo hacmine ulaştık. Sene sonuna kadar 160 bin müşteriyi servislerimizde ağırlamak üzere yatırımlarımız sürecek.”

İşte Volkswagen Passat ve Skoda Superb fiyat karşılaştırması! Üstelik 2020 ve 2021 fiyatlarıyla!

Araba Habercisi Dergisi’nin Ocak 2021 sayısı çıktı. 1992 yılından beri otomotiv gazetecisi olan Murat Tosun’un yönetiminde hazırlanan dergi nerelerden okunabiliyor?

Araba Habercisi Ocak 2021 Sayısını Nerelerden Okurum?

Araba Habercisi Dergisi 24. sayısıyla karşınızda. Araba Dergileri arasında 24. sayısına ulaşan Araba Habercisi Dergisi’ni nerelerde okuyabilirsiniz. Google Play ya da App Store’dan Turkcell Dergilik uygulamasını indirerek okuyabilirsiniz. Ben uygulama indirmek istemiyorum diyorsanız Turkcell Dergilik web sitesi üzerinden de okuyabilirsiniz.

Araba Habercisi Dergisi Türk Telekom Dergilik üzerinden de yayın hayatına devam ediyor. Google Play ya da App Store’dan Türk Telekom e-dergi  uygulamasını indirerek okuyabilirsiniz. Türk Telekom e-dergi iOS ve Android uygulamalarını indirerek dergiyi okuyabilirsiniz.

Araba Habercisi Dergisi Ocak 2021 sayısı ayrıca Dijital basın dergilikte. 

AutoGrouppe Barış Özkan.

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba