Bentley Continental GT’ye Yeni V8 Motor Geldi!

Bentley Continental GT V8 Motor.
Bentley Continental GT V8 Motor.

Bentley, yeni göz bebeği olan GT ve GT V8 modelleri için merak edilen detayları açıkladı. Panoramik cam tavana sahip olan GT V12 aynı zamanda tüm modelleri için yüksek kalitede karbon fiber detaylar sunmaktadır. Bentley Continental GT V8 Motor.

Araba Dergisi, Araba Testi, Araba Testleri, Araba Sürüşleri, Araba Yorumları, Araba Yenilikleri, Araba Habercisi Dergisi.

youtube.com/msemedya

Çok güçlü olan yeni nesil V8 motoruyla birlikte GT V8, başarılı bir sürüş deneyimiyle birlikte lüks ve son teknolojiyi harmanlamaktadır. Yeni V8 modeli geçtiğimiz günlerde, Bentley’in otomobil konfigüratöründe piyasaya sürüldü. Müşterilerin bireysel zevkleri ile yaşam tarzını birleştiren bir araç inşa etmeleri için son derece başarılı bir platform. Mevcut yapılandırılabilir araçlardan biri olarak kabul edilen Continental GT modelinin sadece kendi başına 7 milyar yapılandırması var.

[irp posts=”8972″ name=”Turkcell Dergilik uygulamasından Araba Habercisi Dergisi’nin Kasım Sayısı’nı okuyabilirsiniz”]

Yeni Bentley Continental GT’nin sahip olduğu panoramik cam tavan parlamayı azaltan ve yolcunun çevreyi görmesini kolaylaştıran polarize cam ile donatılmıştır. Aynı zamanda eğer Bentley’in büyüleyici kabini ile baş başa kalmak isterseniz konsolda bulunan elektronik bir tuş ile perdeleri kapatabilirsiniz.

Bentley Continental V8 yeni nesil 4.0 Litre çift turbolu motora sahiptir. Bu motorun gücü yaklaşık 542 beygir olmakla birlikte araç yaklaşık 770 Nm tork üretmektedir. Yeni nesil 4.0 Litre V8 benzinli motor Coupe için 0-100 km/s hızlanmasını 3,9 saniye içinde gerçekleştiriyor. Maksimum hızı ise 318 km/s. Cabrio modelinin 0-100 km/s hızlanması ise 4,0 saniyedir.

Bentley Continental GT V8 Motor.

Dizel Otomatik Ford Focus Sedan Testi!

REKLAM

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba