Avrupa Birliği Milletvekilleri kararını verdi! 2035 yılında benzinli, dizel ve hibrit araçların satışı olmayacak!

Benzinli dizel arabalar yasaklanıyor.
Benzinli dizel arabalar yasaklanıyor.

Avrupa Birliği Milletvekilleri kararını verdi! 2035 yılında benzinli, dizel ve hibrit araçların satışı olmayacak! Benzinli dizel arabalar yasaklanıyor.

Instagram Hesabım

Avrupa Birliği milletvekilleri bu kanunun değiştirilmesi için yapılan tüm baskılara rağmen geri adım atmadı. Kararlarından emin oldukları yönünde oy kullanmalarıyla birlikte sıfır kilometre otomobil dünyasında yeni dönem resmen başlamış oldu.

Buna göre 2035 yılından itibaren arabaların emisyon oranları yüzde 100 azaltılmış olacak. Yani üretilecek ve satılacak tüm araçlar sadece elektrikli motorlu olacak. Durum böyle olunca benzinli, dizel motorlu yani içten yanmalı motora sahip olan araçlar artık üretilmeyecek. Durum böyle olunca içten yanmalı motoru da olan hibrit araçlar için de yolun sonu görünmüş oldu.

Bu arada bu kanun hala kesin değil. Değişme ihtimali de var ancak Avrupa Birliği milletvekillerinin bu kararının ardından ülkeler açısından da bu kararın desteklenmesi bekleniyor.

Bu konuyla ilgili dile getirilen en büyük endişe otomotiv sektöründe işsizliğin artma ihtimali. Elektrikli araçlara geçişle birlikte birçok çalışanın işinden ayrılmak zorunda kalacağı belirtiliyor.

Tüketici kredilerinde vade sayıları azaltıldı! Otomobil satın alırken tüketici kredisi kullananlar dikkat!

Araba Habercisi Haziran 2022 Sayısını Nerelerden Okurum? Tüm sayıları nerelerden okurum?

Araba Habercisi Dergisi’nin Haziran 2022 sayısı çıktı. 1992 yılından beri otomotiv gazetecisi olan Murat Tosun’un yönetiminde hazırlanan dergi nerelerden okunabiliyor?

Araba Habercisi Dergisi 41. sayısıyla karşınızda. Araba Dergileri arasında 41. sayısına ulaşan Araba Habercisi Dergisi’ni nerelerde okuyabilirsiniz.

Google Play ya da App Store’dan Turkcell Dergilik uygulamasını indirerek okuyabilirsiniz. Ben uygulama indirmek istemiyorum diyorsanız Turkcell Dergilik web sitesi üzerinden de okuyabilirsiniz.

Araba Habercisi Dergisi’ni Türk Telekom üzerinden okumak isteyenlerse Türk Telekom e dergi uygulamasını indirerek okuyabilir. Türk Telekom e dergi uygulaması hem App Store hem de Google Play üzerinden indirilebiliyor.

Dergimiz ayrıca dünyanın en büyük dijital dergi platformu Magzter üzerinden de yayınlanıyor. Uluslararası dergi platformu Magzter’e web sitesi ya da Google Play ve App Store’dan Magzter uygulamasını indirerek ulaşabilirsiniz.

Benzinli dizel arabalar yasaklanıyor.

Benzinli dizel arabalar yasaklanıyor.

Benzinli dizel arabalar yasaklanıyor.

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba