Yeni BMW iX3 Türkiye’de Ne Zaman Satılacak? iX3 WLTP kriterlerine göre 459 kilometre menzile sahip!

BMW iX3 Ne Zaman Satılacak?
BMW iX3 Ne Zaman Satılacak?

BMW iX3 Menzili Kaç Kilometre, BMW iX3 Menzili Ne Kadar, BMW iX3 Yorumları, BMW iX3 Özellikleri Neler, BMW iX3 Ne Zaman Satılacak?

BMW’nin şimdiye kadar kulandığı en yüksek voltaj ve depolama kapasitesine sahip pil hücresi teknolojisiyle Yeni BMW iX3 WLTP kriterlerine göre 459 kilometre, NEDC test kriterlerine göre ise 520 kilometrelik bir menzil sunuyor. Beşinci nesil eDrive teknolojisine sahip Yeni BMW iX3, yalnızca 10 dakikada WLTP kriterlerine göre yaklaşık 100 kilometrelik bir menzile ulaşıyor. Hızlı şarj istasyonlarında 34 dakikada yüzde 80’lik şarj kapasitesine ulaşıyor. BMW iX3 Ne Zaman Satılacak? BMW iX3 Menzili Kaç Kilometre?

Instagram Hesabım

Yeni BMW iX3’ün elektrik motoru, yapılan geliştirmeler sonucunda BMW’nin tamamen elektrikli mevcut modellerinden yüzde 30 daha fazla güç yoğunluğuna sahiptir. Yeni güç ünitesi, 290 bg maksimum güç ve 400 Nm maksimum tork üreterek BMW genlerine yakışır bir performans ortaya koyuyor. Bu yüksek güç çıkışı, Yeni BMW iX3’ü 6.8 saniyede 0’dan 100 km/s hıza ulaştırabiliyor. Üstün çekiş gücü ve maksimum verimliliğiyle Yeni BMW iX3, efsane BMW sürüş keyfini doruklarda yaşatıyor.

BMW iX3 Ne Zaman Satılacak?

BMW X ailesinin tamamen elektrikli ilk modeli olan Yeni BMW iX3, BMW’nin elektrikli mobilite alanındaki en yeni temsilcisi olarak dikkat çekiyor. WLTP kriterlerine göre 459 kilometrelik menziliyle dikkat çeken Yeni BMW iX3, 2021 yılı ilk çeyreğinde Türkiye’de yollarla buluşmaya hazırlanıyor.

BMW’nin Çin’deki fabrikasında üretilecek olan Yeni BMW iX3, barındırdığı beşinci nesil eDrive teknolojisini de gözler önüne seriyor. Beşinci nesil BMW eDrive teknolojisi sayesinde elektrikli motor, şarj ve yüksek voltajlı batarya teknolojilerinde önemli bir gelişim sağlanarak performans, verimlilik ve menzil konusunda en iyi seviyelere ulaşılabiliyor . Beşinci nesil BMW eDrive teknolojisi, Yeni BMW iX3’ten sonra önümüzdeki dönemde BMW iNext ve BMW i4 modellerinde de kullanılacak.

Yeni Hyundai i20 Fiyat listesi nasıl? Yerli Üretim Hyundai i20 Türkiye’de kaç paraya satılıyor?

BMW iX3 Ne Zaman Satılacak

BMW iX3 Ne Zaman Satılacak?

Araba Habercisi Dergisi Ekim 2020 Sayısı’nda neler var?

Teknoloji Dergisi GoToTechno hediyesiyle birlikte yayınlanan Araba Habercisi Dergisi’nin Ekim sayısı her zaman olduğu gibi keyif almanızı sağlayacak bir sayı oldu.

Yeni Dacia modelleri çıtayı yükseltiyor: Dacia Sandero Stepway çok dikkat çekici olmuş.

Porsche’nin yeni makinesi 630 PS Panamera Turbo S gösterildi.

Yeni Citroen C4 Ne Zaman Gelecek? Anketler onun sevildiğini gösteriyor.

Yeni Hyundai Tucson tanıtıldı. Kompakt SUV sınıfının iddialı modeli baştan aşağıya yenilendi.

İşte Yeni Mercedes Benz S Serisi Yıldız zirveye yeni S Serisi ile takıldı!

Yeni Opel Mokka Türkiye’ye ne zaman geliyor? Küçük SUV sınıfında dengeleri değiştirir.

SUV modeller artık yola daha güvenli basacak! Audi eAWS teknolojisi nedir?

198 beygirlik makyajlı Hyundai Kona geliyor. Güç onun yanında olacak.

Makyajlanan Peugeot 3008 yine iddialı olur. En çok satan SUV unvanını korur mu?

Audi OLED teknolojisi nedir? Audi Dijital OLED ne işe yarıyor?

Bu otobüs yolcuların ateşini ölçüyor, maske takıp takmadığına bakıyor!

Araba Habercisi Ekim 2020 Sayısını Nerelerden Okurum?

Araba Habercisi Dergisi 21. sayısıyla karşınızda. Araba Dergileri arasında 21. sayısına ulaşan Araba Habercisi Dergisi’ni nerelerde okuyabilirsiniz. Google Play ya da App Store’dan Turkcell Dergilik uygulamasını indirerek okuyabilirsiniz. Ben uygulama indirmek istemiyorum diyorsanız Turkcell Dergilik web sitesi üzerinden de okuyabilirsiniz.

Araba Habercisi Dergisi bundan sonra Türk Telekom Dergilik üzerinden de yayın hayatına başladı. Google Play ya da App Store’dan Türk Telekom e-dergi  uygulamasını indirerek okuyabilirsiniz. Türk Telekom e-dergi iOS ve Android uygulamalarını indirerek çok yakında 21 sayıya birden ulaşma imkanınız da olacak.

Araba Habercisi Dergisi Ekim 2020 sayısı ayrıca Dijital basın dergilikte. 

REKLAM

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba