Jeep Compass 4xe Türkiye’de satışa sunuldu! Hibrit Jeep Compass’ın özellikleri neler? Kaç paraya satılıyor?

Jeep Compass 4xe fiyatı.
Jeep Compass 4xe fiyatı.

Jeep Compass 4xe fiyatı, Jeep Compass 4xe fiyatları, Jeep Compass 4xe kaç para, Jeep Compass 4xe özellikleri neler, Jeep Compass 4xe hibrit menzil.

Jeep Compass 4xe Türkiye’de satışa sunuldu! Hibrit Jeep Compass’ın özellikleri neler? Kaç paraya satılıyor? Jeep Compass 4xe fiyatı, Jeep Compass 4xe fiyatları, Jeep Compass 4xe kaç para, Jeep Compass 4xe özellikleri neler, Jeep Compass 4xe hibrit menzil.

Instagram Hesabım

Jeep’in 4×4 performansını güçlü bir elektrik motoru ile birleştirerek 4×4 kabiliyetini yeniden üreten modeli Compass’ın hibrit motorlu versiyonu 4xe Türkiye’de satışa sunuldu. Compass 4xe, elektrik motorun anlık tepkime süresini, dört tekerden çekiş gücüne hızla yansıtıp zorlu arazi koşullarında kullanıcısına üstün 4xe SUV deneyimi sağlıyor dendi.

Jeep Compass 4xe 240 beygir güç üretiyor! Jeep Compass 4xe fiyatı.

‘S’ ve ‘Trailhawk’ olmak üzere iki donanım seviyesi ile satışa sunulan Jeep Compass 4xe; önde 180 HP’lik içten yanmalı motor, arkada 60 HP’lik elektrikli motorun da desteğiyle toplam 240 HP’lik güce ulaşıyor. Compass 4xe, kapsamlı teknoloji ve güvenlik özellikleri, e-save modu, e-costing sürüş fonksiyonuyla da öne çıkıyor. 2 saatten kısa sürede şarj imkanı sunan easyWallbox ile halka açık ve ev tipi şarj çözümü de Compass 4xe ile birlikte kullanıcılara sunuluyor. Elektrikli motor sayesinde toplam sahip olma maliyetini de düşüren model, bugüne kadar üretilen en tutumlu Jeep olarak lanse edilirken, verimlilik, performans ve sorumluluk kavramlarını temsilen mavi renkli bir 4xe logosuyla da farkını yansıtıyor. Jeep Compass 4xe, ülkemizde 724 bin 950 TL’lik fiyatla satışa sunuluyor.

Kasım ayında Türkiye’de satışa sunulması beklenen Volkswagen Golf 8 Almanya fiyatları nasıl?

Jeep Compass 4xe tüketimi nasıl?

1.3 litre motorlu 180 HP’lik altı ileri otomatik şanzımanlı Compass 4xe; arkada konumlanan 60 HP’lik elektrik motorla toplam 240 HP’lik güce ulaşıyor. Compass 4xe, arka aksta yer alan 60 HP’lik elektromotorla eşleştirilen ve 11.4 kWh batarya sayesinde tamamen elektrikli sürüş olanağı da sunabiliyor. 400 Volt lityum-iyon kobalt-nikel manganez/grafit batarya, dış etkenlerden korunacak şekilde ikinci koltuk sırasının altında konumlandırılıyor. Özel koruyucu bir muhafaza içine yerleştirilen batarya en iyi performans için ısıtma ve soğutma devresiyle destekleniyor. Yeni Jeep Compass 4xe, tamamen elektrikli sürüş modundaki 50 km’lik sürüş menziliyle de günlük şehir içi kullanım için ideal bir yapı sunuyor. İddialı yakıt verimliliği sunan Compass 4xe, hibrit modda ise yaklaşık 2,1 lt/100 km tüketimi sağlarken 50 gr/km’den az CO2 salınımıyla da çevreye duyarlılığını gösteriyor.

Jeep Compass 4xe Teknik özellikleri nasıl?

Elektrikli güç-aktarma sistemi tarafından üretilen yüksek tork değeri ve bunu son derece hassas bir şekilde ayarlama özelliği, her türlü arazi koşulunda üstün dört tekerlekten çekiş kabiliyeti sağlıyor. Benzinli motor 270 Nm tork üretirken elektrikli motor 263 Nm’lik torku kullanıma sunuyor. Elektrikli motor çekiş gücüne katkı sağlamakla kalmıyor ayrıca fren anında oluşan enerjiyi elektrik enerjisine dönüştürüyor. 0-100 km/s hızlanmasını 7.5 saniyede tamamlayan araç, hibrit modda 200 km/s’ye ve tam elektrikli sürüşte 130 km/s’ye varan maksimum hıza ulaşıyor. Sürüş esnasında veya park halindeyken şarj edilebilen aracın bataryası için easyWallbox veya daha gelişmiş Connected gibi farklı çözümler de sunuluyor.

Makyajlanan Volkswagen Arteon Avrupa fiyatları açıklandı! 200 beygirlik dizelle çok iddialı oldu!

Jeep Compass 4xe fiyatı.

REKLAM

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

OTOMOTİV GAZETE SAYFASI

0 km araba kampanyaları Nisan 2024

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba