BMW M8 Competition Gran Coupe 625 beygir gücüyle çok iyi

BMW M8 Competition Gran Coupe, BMW’nin lüks sportif modellerindeki gelecek vizyonunu ortaya koyuyor. BMW M8 Coupe temel alınarak geliştirilen Gran Coupe’nin güç aktarma sistemi, şasisi ve aerodinamiği tekrar geliştirildi. Yoğun bir teste tabi tutulan BMW M8 Competition GranCoupe, testlerini ünlü Nürburgring pistinde yaptı. BMW M8 Competition Gran Coupe Tanıtıldı!

youtube.com/msemedya

Dört kapılı olmasına rağmen oldukça sportif bir tasarım çizgisi yakalayan BMW M8 Competition Gran Coupe, oldukça kaslı görünüyor. Büyük hava girişleri, M tamponlar, aerodinamik olarak yeniden tasarlanmış olan yan aynalar ve arkada yer alan spoiler ile eşsiz bir görüntü sunuyor.

4.4 litrelik V8 motora sahip olan BMW M8 Competition Gran Coupe, 625 beygir gücüyle etkileyici bir performans sunuyor. 750 Nm gibi etkileyici bir tork değeriyle BMW M8 Competition Gran Coupe 0-100 km/s hızlanmasını sadece 3.2 saniyede tamamlıyor. Modelin son hızı ise 250 km/s olarak sınırlandırılmış. Sportif bir egzoz sistemi ve 8 ileri M şanzımanla, motorun gücü en verimli şekilde yola aktarılıyor.

Competition paketin bir özelliği olarak da BMW mühendisleri bu modele özel soğutma ve yağ sistemi geliştirdiler. BMW M8 Competition Gran Coupe, merkezi soğutmanın her iki tarafında ek soğutma sistemiyle donatıldı. Sistem içerisinde ayrıca ek bir motor yağı ve şanzıman yağı soğutucusu da bulunuyor.

[irp posts=”14852″ name=”Araba Habercisi Mart 2020 Sayısı Çıktı! Nerelerden Okuyabilirsiniz?”]

BMW M8 Competition Gran Coupe Tanıtıldı!
BMW M8 Competition Gran Coupe Tanıtıldı!
BMW M8 Competition Gran Coupe Tanıtıldı!
BMW M8 Competition Gran Coupe Tanıtıldı!

BMW M8 Competition Gran Coupe, BMW’nin dört çeker sistemi xDrive sistemiyle de yol tutuşunu en üst seviyeye çıkarıyor. Normal sürüş esnasında çekişin çoğunluğunu arka aksta tutan BMW M8 Competition Gran Coupe, gerektiğinde dört çeker sistemini devreye sokuyor. Adaptif çekiş kontrolünü Active M Diferansiyel aracılığıyla sağlayan BMW M8 Competition Gran Coupe, istendiğinde eğlenceye de izin verebiliyor. DSC’nin devre dışı bırakılmasıyla tamamen arkadan itişe sahip oluyor.

Tahmi Fiyatı 2.500.000 TL’nin Üzerinde

2020 yılından itibaren satılacak olan BMW M8 Competition Gran Coupe için bugünden itibaren siparişler alınmaya başlandı. Sınırlı sayıda üretilecek olan BMW M8 Competition Gran Coupe, şimdiden koleksiyonluk bir model olma iddiasında. BMW M8 Competition Gran Coupe’nin fiyatı ise İngiltere’de 120.000 Sterlin olarak belirlendi.

[irp posts=”14852″ name=”Araba Habercisi Mart 2020 Sayısı Çıktı! Nerelerden Okuyabilirsiniz?”]

BMW M8 Competition Gran Coupe Tanıtıldı!

Araba Habercisi Mart 2020 Sayısını Nerelerden Okurum?

Araba Habercisi Dergisi ikinci yılın ikinci sayısıyla karşınızda. Araba Dergileri arasında 15. sayısına ulaşan Araba Habercisi Dergisi’ni nerelerde okuyabilirsiniz. Google Play ya da App Store’dan Turkcell Dergilik uygulamasını indirerek okuyabilirsiniz. Ben uygulama indirmek istemiyorum diyorsanız Turkcell Dergilik web sitesi üzerinden de okuyabilirsiniz. Araba Habercisi Dergisi’ni okumak için bir diğer adres ise Dijital Basın web sitesi. Her şey yolunda giderse herkese Nisan sayısı itibariyle bir sürprizim olacak.

Yeni Opel Corsa Türkiye Fiyatları Açıklandı! İşte Sıralı tüm Corsa Fiyatları

Araba Habercisi Mart 2020 Sayısında Neler Var?

Araba Habercisi Mart 2020 yine dopdolu içeriğiyle sizleri bekliyor.

Honda Civic Type R makyajlandı ve kalbimizi çaldı.

Yerli Üretim Yeni Renault Clio tüm özellikleriyle teste çıktı.

Yeni Range Rover Evoque’nın bu özellikleri inanılmaz!

Yerli Üretim Yeni Hyundai i20 Türkiye’de ne zaman satılacak?

Skoda’nın Uygun Fiyatlı SUV modeli Vision IN özellikleri neler?

2020 Yılına Hangi Marka Kaç Tane Satarak Başladı?

Hibrit Otomobillerin Motorlu Taşıtlar Vergisi gerçekten yüksek mi?

Volkswagen Golf severler bu habere üzülecek! Golf 9 olmayabilir.

Elektrikli Mazda MX30 Türkiye Pazarında satışa sunulmaya hazır.

Orta yaştan gence herkesin hayali Yeni Audi A6 Allroad özellikleri neler?

Rivian SUV hayal gibi görünüyordu ama artık yollara çıkıyor!

Küçük sınıfın farklı giyimli oyuncusu Citroen C3 yenilendi!

REKLAM

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba