Skoda Octavia Hibrit Dizelin Yerini Doldurur mu?

Yeni Skoda Octavia, 2020 Skoda Octavia, Yeni Octavia Hibrit, 2020 Octavia Hibrit. Yeni Skoda Octavia Hibrit Yorumları.

Octavia’nın ilk üretildiği yıl olan 1959’dan 60 yıl sonra Skoda, şu ana kadar var olan en iyi modeli ortaya koyuyor. Dördüncü nesil Octavia, markanın kalbi, motoru ve en yüksek hacimli aracı olmaya devam edecek. Şu ana kadar 6.5 milyondan fazla üretilmiş olan Octavia, bugüne kadar en çok satılmış olan Skoda’dır. Aracın bu kadar çok satmasının nedenleri de gayet açıktır. Modern bir tasarıma ve en son teknolojiye sahip olması, günlük kullanım için gayet rahattır ayrıca en ekonomik modern araçlardan bir tanesidir. Yeni Skoda Octavia Hibrit Yorumları.

Youtube Kanalımız.

Yeni Skoda Octavia Hibrit Yorumları.

Yeni Skoda Octavia eski nesillerine göre daha da büyüdü. Skoda’nın tasarım anlayışındaki gelişmeler sayesinde yeni Octavia artık daha heyecanlı ve daha dinamik. Yeni tasarlanmış iç mekanında Octavia, isteğe bağlı olarak ısıtılabilen iki kollu direksiyon simidi bulunur. Bu çok işlevli direksiyon simidi sürücülerin ellerini direksiyondan kaldırmadan 14 farklı işlevi kullanmalarına izin verir. Elektrikli masaj işlevi sunan isteğe bağlı koltuklar ilk kez bir Skoda aracında mevcuttur. 4.2 inçlik, çok işlevli Maxi DOT 16 renkli ekran standart olarak gelmektedir.

Yeni Honda City Türkiye’de Satılacak mı?

Yeni Skoda Octavia Hibrit Yorumları.

Yeni Skoda Octavia, çift kavramalı şanzımanı (DSG) çalıştırmak için sürücünün vites tercihlerini şanzımana elektronik olarak aktaran by-wire teknolojisini kullanan ilk Skoda aracıdır. Klasik vites kolunun yerine orta konsolda sürücü modlarını seçmek için küçük düğmeli anahtarın yanı sıra park modu için bir düğme bulunan yeni bir kontrol modülü bulunmaktadır.

Yeni Skoda Octavia Hibrit Yorumları.

Octavia iV hibritte, 1.4 TSI benzinli motor bir elektrikli motor yer alıyor. 37 Ah kapasitesi ile 13 kWs enerji sağlayan yüksek voltajlı lityum iyon pil, tamamen elektrikli olarak 55 km’lik bir menzil sunuyor. Octavia Hibrit dizel motor eksikliğini çok rahat bir şekilde doldurur. Skoda Octavia PHEV 204hp ve 245hp iki seçeneğe sahip olacak.

Yeni Octavia 8.25 ile 10 inç ölçülerindeki ekranları ile dört farklı bilgi-eğlence sistemi seçeneği sunuyor. Sınıfının en iyisi olan Columbus bilgi-eğlence sistemi navigasyon sisteminin haritalarını 10.25 inçlik sanal kokpitten farklı bir yakınlaştırma düzeyi ile görüntüleyebilir.

[irp posts=”14852″ name=”Araba Habercisi Mart 2020 Sayısı Çıktı! Nerelerden Okuyabilirsiniz?”]

REKLAM

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba