Chery Tiggo 4 Pro Kaç Para Olur? Haziran ayında satışa sunulacak Küçük SUV iddialı özelliklerle geliyor!

Chery Tiggo 4 Pro Fiyat Listesi.
Chery Tiggo 4 Pro Fiyat Listesi.

Chery Tiggo 4 Pro Kaç Para Olur? Haziran ayında satışa sunulacak Küçük SUV iddialı özelliklerle geliyor! Chery Tiggo 4 Pro Fiyat Listesi.

0 KM OTOMOBİL FİYAT LİSTELERİ KARIŞACAK

Chery Tiggo 4 Pro modeli Türkiye’de satışa sunulmak için artık gün sayıyor. Marka tarafından açıklanan resmi bilgiye göre bu B Segment SUV Haziran 2024’te Türkiye’de satışa sunulacak. En çok merak edilen konulardan birisi bu aracın kaç para olacağı yönünde. Haziran ayı geldiği zaman kur durumunu tahmin etmek zor. Bu nedenle bugün için geçerli bir fiyat tahmini olduğunu lütfen unutmayın.

Chery Tiggo 4 Pro vergisiz fiyatı 400-450 bin TL aralığında görünüyor. Fiyatı bu şekilde yazmak zorundayım. Çünkü Güney Afrika, Çin vs ülkelerden fiyatlarına bakabiliyorum. Avrupa satışı olacağını düşünmedim bir model olan Tiggo 4 Pro vergisiz fiyatı 450 bin TL olarak baz alacağım. Dediğim gibi bulabildiğim fiyatlar bu şekilde bir fiyatının olabileceği tahminini yaptırıyor. Bu fiyatı gördüğünüz zaman çok ucuz olacak yorumu yapmanızı da istemem. Çünkü buna vergi eklenecek. Bu konuda bir örnek vermem gerekirse Chery markasının sevilen modeli Tiggo 7 Pro ülkemizde en ucuz 1.318.000 TL etiketle satılıyor. Bu modelin vergisiz fiyatına baktığım zaman karşıma çıkan etiketse yaklaşık olarak 600 bin TL.

Neyse konumuza dönelim. Chery Tiggo 4 Pro vergisiz fiyatı 450 bin TL. Buna yüzde 80 ÖTV ve yüzde 20 KDV eklediğim zaman karşıma çıkan anahtar teslim satış fiyatı 972 bin TL oluyor. Tahminen 1 milyon TL başlangıç fiyatı olur gibi görünüyor. Bu manuel şanzımanla satılan modelin fiyatı olacaktır. Otomatik şanzımanla satılacak seçeneğin vergisiz fiyatıysa 530 bin TL civarında. 530 bin TL fiyatı olan araca vergileri eklediğim zaman anahtar teslimi satış fiyatı 1.100.000 TL olacak gibi görünüyor. Lütfen unutmayın. Bunların hepsi tahmin. Asıl fiyatı Haziran ayında Türkiye’de satışa sunulduğunda hep birlikte öğreneceğiz. O döneme kadar kurda, vergilerde, maliyetlerde bir değişim olmaması durumunda karşımıza çıkabilecek tablo bu. Bir şey daha söylemem gerekiyor: Satışa sunulduğunda her şey ne olursa olsun Tiggo 7 Pro’dan 200-250 bin TL aralığında daha ucuz olan bir araba olacak.

Yeni Volkswagen Tiguan satışa sunuldu! Doğuş Otomotiv Volkswagen yepyeni modelin fiyatını açıkladı!

Chery Tiggo 4 Pro Fiyat Listesi.

Chery Tiggo 4 Pro Fiyat Listesi.

Chery Tiggo 4 Pro Fiyat Listesi.

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba