Citroen’in Türkiye pazarına özel olarak geliştirdiği yeni sedan modeli C4 X yarın tanıtılıyor!

Citroen yeni model Türkiye.
Citroen yeni model Türkiye.

Citroen’in Türkiye pazarına özel olarak geliştirdiği yeni modeli 29 Haziran Çarşamba günü tanıtılıyor! Citroen yeni model Türkiye.

Instagram Hesabım

Citroen markası için oldukça önemli pazarlardan biri olan Türkiye için önemli yenilikler yapmaya başladı. Türkiye otomotiv pazarında en çok tercih edilecek modellerden biri olması beklenen yeni Citroen modeli 29 Haziran Çarşamba günü tanıtılıyor! Türkiye ve çevresindeki pazarlara uygun olacak bu yeni model markanın C4 ve C5X modellerinin arasında konumlanacağı açıklandı. Bir kompakt sedan olması beklenen bu yeni modelle ilgili gelişmeler çok yakında belli olur.

29 Haziran günü Türkiye’de yapılacak olan tanıtımsa uluslararası olacak. Yani bu tanıtıma dünyanın her yerinden gazeteciler de katılacak. 29 Haziran 2022 tarihinde Citroën CEO’su Vincent Cobee ve Citroën Türkiye Genel Müdürü Selen Alkım’ın da eşlik edeceği İstanbul Divan Kuruçeşme’de düzenlenecek uluslararası basın lansmanıyla birlikte bu yeni model satışa sunulacak.

Citroen’in yeni modelinin detayları tanıtım öncesinde ortaya çıkmaya başladı. Bu model için Citroen C4’ün sedan versiyonu dememiz mümkün görünüyor. Ancak arka tasarımı görebildiğimiz kadarıyla bu model son dönemlerin modası olan fastback olacak. Biliyorsunuz bunu yerli otomobilin sedan versiyonunda da görmüştük. Günün şartlarına göre uygun fiyatla satılacak bir kompakt sedan olması da mümkün görünüyor. Yani fiyatı Fiat Egea ve Toyota Corolla seviyelerinde olabilir. Citroen C4X adı verilen bu modeli yarın tanıtım sırasında göreceğim. Ancak şimdiden yolunun açık olacağı kesin gibi görünüyor.

Honda Civic e:HEV hibrit için fiyatlar ve teknik özellikler açıklandı! Hibrit Honda Civic ne zaman çıkıyor?

Araba Habercisi Haziran 2022 Sayısını Nerelerden Okurum? Tüm sayıları nerelerden okurum?

Araba Habercisi Dergisi’nin Haziran 2022 sayısı çıktı. 1992 yılından beri otomotiv gazetecisi olan Murat Tosun’un yönetiminde hazırlanan dergi nerelerden okunabiliyor?

Araba Habercisi Dergisi 41. sayısıyla karşınızda. Araba Dergileri arasında 41. sayısına ulaşan Araba Habercisi Dergisi’ni nerelerde okuyabilirsiniz.

Google Play ya da App Store’dan Turkcell Dergilik uygulamasını indirerek okuyabilirsiniz. Ben uygulama indirmek istemiyorum diyorsanız Turkcell Dergilik web sitesi üzerinden de okuyabilirsiniz.

Araba Habercisi Dergisi’ni Türk Telekom üzerinden okumak isteyenlerse Türk Telekom e dergi uygulamasını indirerek okuyabilir. Türk Telekom e dergi uygulaması hem App Store hem de Google Play üzerinden indirilebiliyor.

Dergimiz ayrıca dünyanın en büyük dijital dergi platformu Magzter üzerinden de yayınlanıyor. Uluslararası dergi platformu Magzter’e web sitesi ya da Google Play ve App Store’dan Magzter uygulamasını indirerek ulaşabilirsiniz.

Citroen yeni model Türkiye.

Citroen yeni model Türkiye.

Citroen yeni model Türkiye.

Araba Habercisi Dergisi Haziran 2022 Sayısı’nda neler var? Araba Dergileri Haziran 2022.

Cem Bölükbaşı hakkında fikrim.

Elektrikli E Serisi Mercedes EQE satışa sunuldu.

Makyajlanan Ford Focus gün sayıyor.

Hyundai Staria çok iddialı geldi.

Mercedes EQS modelinin özellikleri neler?

İyi bir otomobil arıyorsanız doğru yerdesiniz: Fiat Egea HB.

Honda Accord Volkswagen Passat’ın tahtını alır mı?

Heybetli, güçlü ve hibrit Sorento’yu test ettim.

Yeni Opel Grandland satışa sunuldu!

Elektrikli Subaru SUV Solterra geliyor!

Yeni Kia Sportage kompakt SUV’da çıtayı yükseltti.

REKLAM

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba