44 ülkede 7 milyondan fazla kullanıcısı olan Dacia 2021 yılıyla birlikte adımlarını daha da hızlandırdı!

Dacia Bigster Concept 2021
Dacia Bigster Concept 2021

44 ülkede 7 milyondan fazla kullanıcısı olan Dacia 2021 yılıyla birlikte adımlarını daha da hızlandırdı! Dacia Bigster Concept 2021.

Instagram Hesabım

Geçtiğimiz 15 yılda gelenekselin dışına çıkan yaklaşımıyla Dacia, akılcı bir tüketime dönük yaklaşımıyla geniş bir hedef kitleye hitap ediyor. 44 ülkede 7 milyondan fazla müşterisi olan marka, zamana ayak uydurmak için sürekli olarak dönüşmeye devam ediyor.

1968 yılında tüm Romanya vatandaşlarına modern, sağlam ve ekonomik otomobiller sunmak hedefiyle yola çıkan Dacia’nın isminde, günümüz Romanya bölgesinin eski ismi olan “Dacia”dan ilham alındı. 1999 yılında Louis Schweitzer önderliğinde Renault Grubu’na katılan marka, yeni hedeflere giden yolu da açmış oldu.

Stratejik planın sunumunda konuşan Dacia ve LADA markalarının CEO’su Denis Le Vot, “Dacia her zaman Dacia olmaya ve müşterilerine ödediklerinin karşılığını en iyi şekilde sunan akıllı yatırım imkânları sağlayan uygun modeller sunmaya devam edecek. Dacia/LADA işletme biriminin oluşturulmasıyla, CMF-B modüler platformumuzdan en iyi şekilde faydalanarak verimliliğimizi artıracak ve ürünlerimizin kalite, rekabetçilik ve çekiciliğini daha da geliştireceğiz. Yeni zirveye ulaşmak için her şeye sahibiz. Bigster Concept bize yolu gösteriyor” dedi.

Bigster Concept ile Dacia daha da çekici ve dış mekâna uygun hale gelirken, bir yandan da erişilebilir olmaya ve temel özelliklere odaklanmaya devam edeceğinin sinyallerini verdi. Açık hava ve tozlu yollar için üretilen Bigster Concept, segmentindeki bir SUV aracın temel özelliklerini sunuyor. Sade hatları ve zamandan bağımsız oranları sağlamlığını ve maceracı kimliğini ortaya koyuyor ve markaya özgürlükçü bir kimlik katıyor. Dacia, müşterilerine benzersiz, gerçek ve sade deneyimler yaşama imkânı sunan bir kaçış sloganına dönüşüyor.

Dacia, marka vizyonunu ete kemiğe büründürmek için tamamen yeni bir görsel kimlik ile tarihinde yeni bir sayfa açmaya hazırlanıyor. Yeni görsel özellikler, özgürlük ve güvenilirlik isteklerine hitap eden, dış mekan ruhuna sahip ve çağın temel isteklerini yansıtacak.

Yeni Toyota Camry 2.5 Hybrid Passion e-CVT 998.000 TL’ye satışa sunuldu! İddialı aracın özellikleri neler?

Araba Habercisi Dergisi’nin Haziran 2021 sayısı çıktı. 1992 yılından beri otomotiv gazetecisi olan Murat Tosun’un yönetiminde hazırlanan dergi nerelerden okunabiliyor?

Araba Habercisi Haziran 2021 Sayısını Nerelerden Okurum?

Araba Habercisi Dergisi 29. sayısıyla karşınızda. Araba Dergileri arasında 29. sayısına ulaşan Araba Habercisi Dergisi’ni nerelerde okuyabilirsiniz. Google Play ya da App Store’dan Turkcell Dergilik uygulamasını indirerek okuyabilirsiniz. Ben uygulama indirmek istemiyorum diyorsanız Turkcell Dergilik web sitesi üzerinden de okuyabilirsiniz.

Araba Habercisi Dergisi Haziran 2021 sayısı ayrıca diğer tüm sayılarıyla birlikte Dijital basın dergilikte. 

Araba Habercisi Dergisi Haziran 2021 Sayısı’nda neler var?

İkinci el araç fiyatları ne olur? Uzmanlar ne diyor?

Audi Q4 e-tron ve Q4 Sportback e-tron fiyatları açıklandı.

Her keseye hitap edecek Elektrikli SUV Dacia Spring geliyor.

Yeni Honda Civic ne zaman geliyor?

Honda Jazz Hibrit Türkiye’de satışa sunuldu.

Mercedes Benz EQT gösterildiği anda ilgi odağı oldu.

Elektrikli lüksün adı değişti. Yeni isim Mercedes Benz’den geldi.

Renault Taliant Türkiye’de! Tam bir fiyat performans arabası.

Seat’ın küçükleri Ibiza ve Arona yenilendi.

Elektrikli karizmatik SUV Enyaq, Superb parasına satışa çıktı.

Skoda yeni Fabia ile büyük oynamaya başladı.

Volkswagen ID4 iddialı fiyata geliyor. GTI versiyonu da çıktı!

Yenilenen Volkswagen Polo’nun fiyatları belli oldu.

Delphi Technologies’in D Ürün Ailesi fiyat – fayda dengesiyle öne çıkıyor.

Dacia Bigster Concept 2021.

Dacia Bigster Concept 2021

Dacia Bigster Concept 2021

REKLAM

REKLAM

REKLAM

Chery Subat 2024 Araba Habercisi

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

OTOMOTİV GAZETE SAYFASI

Yeni Skoda Modelleri 2024 0 km

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba