Podyumdaki SUV Modellerin Fiyatlarını Araştırdım!

Dizel Otomatik SUV Kaç Para? Teknik Özellikleri Ne? Dizel Otomatik SUV Fiyatları Nasıl? Hangi dizel otomatik SUV? Dizel Otomatik SUV Modellerin Fiyatları.

Araba Habercisi Dergisi

[irp posts=”10435″ name=”Turkcell Dergilik’te Araba Habercisi Aralık Sayısını Okudunuz mu?”]

Youtube.com/msemedya

Büyük ilgi görünüyorlar ve 2020’de de büyük ilgi görmeye devam edecekler. Sizler için Dizel Otomatik SUV Kaç Para? Teknik Özellikleri Ne? Karşılaştırması yaptım. Elbette bunu ilk üç sırada yer alan modeller için yaptım.

Karlı Zeminde Lastik Basıncını Düşürün! Doğru mu?

Peugeot 3008 Dizel Otomatik Fiyatı.

Parlayan bir yıldız gibi oldu bu araba. Ortaya çıktığı günden itibaren neredeyse herkesin dikkatini çekti ve satış rakamları açısından son derece başarılı rakamlara ulaştı. 1.5 litre dizel otomatik olarak satın alınabilen araç iddiasını sürdürecektir. Fiyat listesine baktığım zaman fiyatın 235 bin 500 TL olduğunu görüyorum. 1.5 litre dizel motor 130 HP güç ve 300 Nm tork üretiyor. Açıklanan ortalama yakıt tüketim değeri 4.1 litre.

Türkiye’nin En Çok Satan 20 Sedan Modeli!

Nissan Qashqai Dizel Otomatik Fiyatı.

Nissan Qashqai Dizel Otomatik ülkemizde en çok tercih edilen SUV modellerden biri olarak ön plana çıkıyor. Çok iddialı bir benzinli otomatik versiyonu olan Qashqai, 1.5 litre dizel motorla otomatik vitesle satılıyor.  1.5 litre dCi 115 beygir ve DCT şanzıman birlikteliğine sahip. Bu versiyonun başlangıç fiyatı 189 bin 900 TL. Dizel motor 115 HP güç ve 260 Nm tork üretiyor. Açıklanan ortalama yakıt tüketim değeri 3.8 litre.

Yeni Skoda Octavia Karşılaştırması Sonucu belli oldu!

Hyundai Tucson Dizel Otomatik Fiyatı.

Hyundai Tucson tasarım konusunda dikkatleri üzerine çeken ve bu sınıfın güçlü görünen karizmatik araçlarından biri. Hyundai Tucson’un Fiyat listesine baktığım zaman fiyatın 232 bin 500 TL olduğunu görüyorum. 1.6 litre dizel motor 136 HP güç ve 320 Nm tork üretiyor. Açıklanan ortalama yakıt tüketim değeri 5.1 litre.

İşte Türkiye’nin En Çok Satan 10 SUV’u.

Dizel Otomatik SUV Fiyatları Nasıl?

Yeni Opel Insignia mı? Yeni Volkswagen Passat mı?

240 Beygirlik 4 Çeker Yeni Passat’ı Test Ettik!

REKLAM

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

OTOMOTİV GAZETE SAYFASI

0 km araba kampanyaları Nisan 2024

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba