Ümit Karaarslan’ın Yerine Kağan Dağtekin Doğan Holding Otomotiv Grubu Genel Müdürü Oldu!

Doğan Holding Otomotiv Yönetici Değişimi
Doğan Holding Otomotiv Yönetici Değişimi

Doğan Holding’in otomotiv alanındaki büyüme stratejileri doğrultusunda Otomotiv Grubu Genel Müdürlüğü görevine Kağan Dağtekin getirilirken Ümit Karaarslan ayrıldı. Doğan Holding Otomotiv Yönetici Değişimi

Araba Testleri, Araba Testi, Otomobil Testleri, Araba Haberleri, Araba Yorumları

Araba Habercisi Dergisi

youtube.com/msemedya

Kağan Dağtekin, 27 Mayıs 2019 tarihi itibariyle Suzuki Motorlu Araçlar Pazarlama A.Ş. ile Trend A.Ş.’yi kapsayan Otomotiv Grubu Genel Müdürü ve Suzuki Motorlu Araçlar Pazarlama A.Ş. ile Trend A.Ş. Murahhas Üyesi olarak Holding bünyesindeki görevine başladı.

[irp posts=”4608″ name=”Araba Habercisi Dergisi Mayıs Sayısı Turkcell Dergilik’te İndirme Linki Haberimizde!”]

Doğan Holding bünyesindeki, Suzuki Motorlu Araçlar Pazarlama A.Ş. ile Trend A.Ş.’yi kapsayan Otomotiv Grubu Genel Müdürü olarak atanan Kağan Dağtekin aynı zamanda Suzuki Motorlu Araçlar Pazarlama A.Ş. ile Trend A.Ş. Murahhas Üyesi olarak kariyerine devam edecek.

2012 yılında dahil olduğu Borusan Otomotiv Grubunda Borusan Otomotiv Premium Kiralama Ticaret A.Ş’nin kuruluşuna liderlik ederek Genel Müdürlük görevini sürdürmüş olan Dağtekin, 2017 yılından beri Borusan Otomotiv icra kurulu üyeliği görevini sürdürmekteydi.

Kağan Dağtekin Kimdir?

Dağtekin, İstanbul Erkek Lisesi’nden mezun olduktan sonra lisans eğitimini 1998 yılında İstanbul Teknik Üniversitesi Makina Mühendisliği bölümünde, Yüksek lisansını ise 2005 yılında Koç Grubu sponsorluğunda katıldığı Koç Universitesi Executive MBA programını birincilikle bitirerek tamamlamış, 2016 senesinde INSEAD-Paris Üst Düzey Yöneticilik programından mezun olmuştur. Kariyerine 1998 yılında Koç Holding bünyesindeki MT Programı kapsamında başlamış olan Dağtekin, Koç Holding şirketlerinden Ford Otosan’da satış ve pazarlama alanında farklı birimlerindeki yöneticilik tecrübelerinden sonra 2006 yılında Otokoç A.Ş’ye otomotiv perakendeciliği ve araç kiralama deneyimlerini almak üzere grup içi geçiş yapmıştır.

[irp posts=”3064″ name=”İzlemediyseniz 1 Kadın 1 Erkek Volvo XC40 D4 AWD Testi Youtube MSE Medya Kanalında Yayında!”]

Doğan Holding Otomotiv Yönetici Değişimi

Araba Habercisi Dergisi

Bu Elektrikli Arabanın Pilleri Benzincilerde Değiştiriliyor Şarj İçin Beklenmiyor!

Pillerin değiştirilebiliyor olması elektrikli arabalar için en iyi çözüm. Tıpkı benzin alıyormuş gibi aynı süre içinde pillerin değişmesini mümkün kılan bu sistem herkesin elektrikli arabalara karşı aklında olan soruları ortadan kaldırır.

Nio, modellerini Amerika ve Avrupa’da da satmak için sabırsızlanıyor. Ancak şu anda tek odaklandığı pazar, Çin pazarı. Çin devletinin iştiraki olan JAC ile ortak üretim yapılıyor. Üretim yapılan tesisin yıllık kapasitesi 100.000 araç. 2019 sonuna kadar 2 crossover modelini de üretim bandına alarak aylık 8.000 araçlık kapasiteye ulaşmayı hedefliyorlar.

REKLAM

REKLAM

REKLAM

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

OTOMOTİV GAZETE SAYFASI

ikinci el araba pazarı 2024 Mart

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba