Renault MAİS Otomotiv Sektöründe Bir İlki Gerçekleştirerek İletişimi WhatsApp’a Taşıyor!

Renault Mais WhatsApp İletişimi
Renault Mais WhatsApp İletişimi

Renault MAİS Otomotiv Sektöründe Bir İlki Gerçekleştirerek İletişimi WhatsApp’a Taşıyor! Renault bize WhatsApp ile iletişim kurma yolunu açan ilk marka oldu. Renault Mais WhatsApp İletişimi

Araba Testleri, Araba Testi, Otomobil Testleri, Araba Haberleri, Araba Yorumları, Araba Sürüşleri

Araba Habercisi Dergisi

youtube.com/msemedya

Renault MAİS, teknoloji ve inovasyon alanındaki yatırımlarına devam ediyor. Müşteri memnuniyetini bir üst seviyeye taşımak için hizmetlerini dijitalleştiren Renault MAİS, otomotiv sektöründe bir ilki gerçekleştirdi. Renault, müşterileri ile WhatsApp üzerinden iletişime geçiyor. Müşteriler, Renault Diyalog’un 444 66 22 numarasına WhatsApp uygulaması üzerinden mesaj göndererek yardım ve bilgi alabiliyor.

Güneş Işığına Uzun Süre Maruz Kalan Lastikler Isınır ve Lastiğin Hava Basıncı Yükselir!

[irp posts=”2464″ name=”Youtube 1 Kadın 1 Erkek Araba Testi Honda CRV Testini İzlediniz Mi?”]

Renault MAİS, WhatsApp için özel hazırlanmış görsel içerik, kısa ses kayıtları ve birebir canlı yardım gibi birçok yeniliğin yanı sıra kişiye özel indirimler ve sürprizlerle de müşterilerine çok yönlü bir hizmet sunuyor.

Renault MAİS, OYAK’ın müşteri memnuniyeti vizyonu doğrultusunda temellerini 2,5 yıl önce attığı dijital dönüşüme büyük önem veriyor. Bu doğrultuda müşterilerine Diyalog platformu ile sesli hizmetlerden sosyal ve dijital kanallara kadar kişiye özel, kolay ve benzersiz bir deneyim sunuyor. Diyalog İletişim Hattı, kaza ve arıza gibi durumlarda anlık müdahale hizmeti sunan Renault Yardım, tüm başvuru ve taleplerin değerlendirildiği Şikayet Yönetim Ekibi, kalite ve memnuniyet kontrol aramalarının yapıldığı Renault Dinliyor’un yanı sıra Sosyal Medya ve Dijital Kanallar ekibi ile kesintisiz hizmet veriyor.

[irp posts=”4608″ name=”Araba Habercisi Dergisi Mayıs Sayısı Turkcell Dergilik’te İndirme Linki Haberimizde!”]

Renault Mais WhatsApp İletişimi

Araba Habercisi Dergisi

Bevdikleriyle birlikte bayram heyecanını yaşamak isteyenler şimdiden hazırlıklara başladı. Bayram tatilini değerlendirmek isteyenlerin büyük çoğunluğu sevdiklerine ulaşmak için karayolu ulaşımını tercih ediyor. Bayram Tatilinde Yola Çıkacaklar Dikkat!

Ramazan Bayramı’nın yaklaşmasıyla birlikte tüm Türkiye’yi bayram heyecanı sardı. Bayram tatilinin yaz mevsimine denk gelmesi nedeniyle tatil ve seyahat planları yapanlar da hazırlıklarına başladı. Bayram tatilinde karayolunu tercih edecekler için doğru lastik seçiminin önemini hatırlatan Continental, güvenli bir seyahat için yolculuktan önce araç bakımlarının yapılmasını ve araç lastiklerinin kontrol edilmesini tavsiye ediyor.

Tatil Sırasında Dikkat! Güneşte Kalan Lastikler Isınır ve Lastiğin Hava Basıncı Yükselir!

ARABA HABERCİSİ BAHAR 2024 SAYISI

Otomobil Dergileri Araba Habercisi Murat Tosun 2024

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba

Youtube Murat Tosun Araba